0 oy
509 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (288 puan) tarafından
Annem sürekli kiziyo bana cikar bebege hava aldir ama komşumda dişard gorunce beni niye ciktin hastalik var diye korkutuyor beni bebegm 5 aylik sizce eşim zaten hep calsyo siz cikiyomusunuz

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende bı anneme gidiyorum bide mecbur kalınca çarşıya benimkide beş aylık kimseye bırakamam maske takıp gidiyoruz napiyim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benim komsularinda cık cık gel yanımıza diyordu gitmedim virüs çıktı onlarda
0 oy
tarafından
Cikmiyorum ben.
0 oy
tarafından
Kapı önune. Çıkarım 

Anneme giderim 

KayınValideme giderim 

Onun dışında gezmeye pikniğe parka markete gitmem 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
5 aylık kızım var sadece aşıdan asıya cıkıypruz
0 oy
tarafından

Yok ben de çıkmıyorum, benimkiler de diyor ama ben dışarı çıkmayı sevmiyorum. Çok nadir çıkarım çok durmam ama dışarı da 

0 oy
tarafından
Ben cikiyorum valla evim bahçeli iki katlı mis gibi toprak kokusu çocuğun güneşe de ihtiyacı var hemde ilerde evin içinde yorulmaz dışarıyı ister o çocuk napacan o zaman hastalık evde de helir gelecekse tedbirinixi alın çıkın cnsim 
(288 puan) tarafından
Canm çikardgm zaman komşun geciyo onume sen naptn hastalik var diyor
tarafından
Sen çekin bı surdan sanane de o kim ki ya Allahım yarabbim çocuğun yarın Allah korusun vitaminsizlik ten güçsüz düşünce vitamin i komşun mu verecek çocuğa o ne karışır
0 oy
tarafından
Anneme kaynanama markete başka bir yere gitmem 
0 oy
tarafından
Tek esin ve bebeğin çıkabilir buna kimse karışamaz biz akşam 9 gibi cikioz kimsede olmuo yürüyüş yapıp geliyoz 
0 oy
tarafından

Kaynanama gidiyorum bu aralar parka da götürmeye başladım 

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Arada sirada cikiyorum kamelyada oturuyorum bitane esimin akrabasi var onunla ayni sitedeyiz zaten arali oturuyoruz dip.dibe deglde haftada birkez falan iste bazende oglumu alip sadece dolasiyorum bebegimde bunaliyo evde farkindayim cunku disari cikarken nasil mutlu oluyor
0 oy
(1,008 puan) tarafından
sakon kalabalik olmayan yerlerde arabayla temiz havaya çıkar ilirsin sanki benim daha yeni 1 aylik pek.cikamiyoruZ 
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Firsat buldukca kanguruya koyup hicbir yere ugramadan yuruyup geliorum hem ona iyi gelior hem bana
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Haftada bir kaynana kayınbaba 

Her pazar piknik.
(288 puan) tarafından
Ohh ne guzel piknik
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çıkıyorum ben
0 oy
tarafından
Çıkıyorum canım hiç bir yere gitmesek eşimin yanına iniyorum dükkana
0 oy
(457 puan) tarafından
Valla canım bu hastaneye işim olsa gidiyorum onun dışında çıkmıyorum virüs var diye
(288 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
tarafından
Valla bende nerdeyse hiç çıkmıyorum bebekle sadece akşam kaynanama gideriz aramız 5 dk zaten tek basimada eşim işten gelince binde bir bı markete giderim bide sadece aşı için çıkarım artık yürümeyi unuttum valla markete gidince bile seviniyorum ortalık bı duzelse artık da rahat bı nefes alsak:(
(288 puan) tarafından
Valla cnm korkuyorym cikamiyorum
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Cik hava al yuruyus yap bebeginle park kenarlarinda filan. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 355 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 635 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 408 göst.
0 oy
6 cevap 168 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu