0 oy
1,127 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar küçük gorumcem lise 1 geçti ergenin teki ailesinde herkese ataralnio babasina bile burda oturma kalk git dio annesine bagirp cagrio ailede herkesr böyle bu zamana kadar bana bisi yapmadı ama son zamanlarda bana boyle bir tavır aldi durduk yere esimle gulusurken laf sokma vs. Gulerksn sen gulme felan en son bisi oldu gozumun icine dik dik bakarak gtti bende hayrdr noldu nie baktin dedim sus seni yolarım dedi öyle deynce cinnrt gecirdim kalktım valla dövmeye sabrettim en son patlicaktim kaynanam grdi araya kizina patlatti bir tanr bana da dovusturmem sizi dedi kziinin haksiz oldugunu bildiği icin tabiki bana bisi diyemedi kizini dövüyor ediyor ama hala aynı ertesi gun gene esimle tartisti bu seferde esim dövdü ben kimsenin dövülmesinden yana değilim ama gercekten kimseye rahat vermio buyuk gorumceme bile kadın başka odada oturuo olaylardan haberi yik gdio ona bağırıp cagrio kucuk olan yani o derece 

21 Cevaplar

+1 oy
(3,749 puan) tarafından
Bir doktora gitmesi gerek cnm 
tarafından
Bnde oyle düşünuyorum ya
-Reklam-
+1 oy
(1,008 puan) tarafından
Dayak.arsizi olmus derler acil.tedaviye götürsünler 
tarafından
İnsallh kaynanm dio gotrcem die
0 oy
tarafından
Ergen değilde saygısız galiba bizde ergen olduk 
tarafından
Aynen oyle annem gozume baksa hemen otutudum ya ben
0 oy
(53,889 puan) tarafından
daha oncede acmistin sanki bu postu
tarafından
Yok kuzum bn değildim o onuda okudum bnm gibi sorunu o kızında
0 oy
tarafından
Şu ergenlerde hiç çekilmiyor ama bu ergen değil yaptığı edepsizlik ana babaya öyle davranan size ne etmez cnm 
tarafından
Aynen öyle kayin babama cok üzülüyorum cocuj gibi azalıo adami
tarafından
Oda duymamazlıktan gelmesin caksin iki tane ağaç yaş iken eğilir kızını dovmeyen dizini döver demişler Allah ıslah etsin
tarafından
Yazik adam kimseye ses etmez kaynanam dover bi iki gun normal oluo sonra eski galine donuo sonra
0 oy
(456 puan) tarafından
Tam arsız ergen olmuş canım valla canım öyleleri bitek dayaktan anlıyorlar laftan anlamaz ki istediğin kadar nasihat et duvardan farksız olur
tarafından
Aynen bnde oyle düşünuyorum dayak yancisi degilim ama ne kadar sabir dediysem uste çıktı
0 oy
tarafından
E kızı önüne gelen dovuyomus tabi arsız olur. Hatta böyle devam ederse daha kötü olur içinde ne yaşadığını bilmiyorsunuz sonuçta. Dayak çözüm değil 
tarafından
Millete hele babasina saygisizlik edio kayinbamda ne derse yapar bir fiske vurmus degil ama adami azarlar
tarafından
Geçiçi dönem emin ol bizim komşu kızı da öyleydi milletin burnundan getirirdi herkese bagirirdi anne baba teyze farketmez yani. ama kimse vurmadı etmedi şimdi büyüdü liseye gidiyor o kadar hanımefendi bi kız oldu ki inanamadım ben de. Dayakla olacak şey değil valla üzülüyorum sonra kız evden uzaklaşacak yanlis yola sapacak daha kötü olacak tv de neler görüyoruz
(456 puan) tarafından
Terbiyesiz bu zamanın gençlerini hiç anlamıyorum biz babamızın yanında ayak bile uzatamiyoruz  babamizla şakalaşmaya cekiniriz bu zamanın gencleri gerçekten o kadar arsız larki
0 oy
(830 puan) tarafından
İyice poh pohlamislar belli ki benim küçük görümcemde lise 1e gidecek oğlumu tuzladik yıkadık niye onu cagirmamisiz o da yikicakmis tuzlucakmis binayı ayağa kaldırdı bana bağırdı çağırdı anasının daha ne biçim konusuyon diyeceğine kızarım yengene dediler şımarık çocuk hiç yüz verme valla tepene çıkıyorlar sonra 
tarafından
Aynen ya zamaninda pohpihlamislar simdide onunu alamiolar
(830 puan) tarafından
Valla kız hala 2 3 yaşındaki çocuk gibi seviyor kayınvalidem bebek taklidi yaparak seversin de afedersin bkunu cikarmazsin ya
tarafından
Bknda pulmu buluolarki tövbe ya
0 oy
tarafından
Beyinde sıkıntı var saygısız iki tanede sen patlatsydn küstah hiç tahammülüm yok küstahszlğa
tarafından
Valla en son kalktim vurmaya kaynanam araya girdi
tarafından
Ellerine sağlık o zmn bn gelemem iki tanede bn vururdum mihri bilirsin bni :)
tarafından
Hahahhahya ulan Mihri haahagga kahkaha attım lafimla dövmüşlüğüm çok var halen akıllarına geldikçe kuduruyorlar ya gülmekten gözlerim yaşarıyor :D
0 oy
(2,005 puan) tarafından
İyide canim sende ergenlikten gectinn sonucta tam bir degildir ama duymamazlıktan gel bi gun kizina der iki gun kizina der üçüncü gun sana soyler kaldiramiyosan kapi orda die boş yere aran açılacak hem esinle hem onlarla sanirim ayni evdesin
tarafından
Yok kuzum arada gdioz
(2,005 puan) tarafından
Allahtan evin ayrılmış birak ne halt yiyosa yesin mecbur kalmadıkça gitmemeye calis
tarafından
Esim allahtan koruyor beni yoksa dayanilmaz
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Bence ergen kelimesi altına sığınan aile terbiyesi görmemiş dayak arsızı biri gibi 
tarafından
Zamaninda pohpihlamislar baya
0 oy
tarafından
Ergenlik değil görümcenin bir rahatsızlığı var bence
tarafından
Kafadan vae yani
0 oy
(8,060 puan) tarafından

Aklıma recep ivedik bir hocaya gidiyordu oraya da bir kadın oğlunu getirmişti küçük herkese saldiriyordu isiriyordu hani o geldi :D

tarafından
Ha iste ayni o :-D
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Hepimiz geçtik o dönemlerden canım siz biraz daha alttan alın 
tarafından
Valla alttan aldikca usutumuze gelio,
0 oy
(945 puan) tarafından
Bu bence ergen değil simariklik ve biraz da psikolojik sorunu var gibi bence bı doktora götürün belki bu derdi var anlayamıyor ve o yüzden bu kadar hırçın olabilr
tarafından
Aynen bnm erkek kardesim var mesela evlensin mutlu olsun bizim yerimize gtsin onla gezsin tozsun umrunda olmaz zaten olmasi gereken o cunku aile oluo kendi içinde
(945 puan) tarafından
Bende karışmam şahsen benimde erkek kardeşim var
tarafından
Ya sanioki abisi hep onla ilgilencek oyun oynucak felan
(945 puan) tarafından
Evermesinler o zaman abilerini oğullarını
tarafından
Valla evlendirmek için göbek atarlar sonrada böyle yaparlar
0 oy
tarafından
Bende bi piskologa götürün normal deil 
tarafından
Kaynanm goturum dio
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Oyy derdi neymiş deli mi ne beraber mi oturuyrosunuz canm
tarafından
Yok kuzum ayri
(2,127 puan) tarafından
He iyi
tarafından
Ayni olsa dayanamam herhaldee
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Kafada azıcık var herhalde 
tarafından
Azcik degil baya kuzum
(3,701 puan) tarafından
Deli mi ne o nasıl ergenlikmis tövbe bismillah
tarafından
Valla bazen 30 yasinda olgun hiri gibi bazende 3 yasinda çocuk gibi
(3,701 puan) tarafından
Var var kafada var onun :D
0 oy
tarafından
Sana damı vurdu kaynanan 
tarafından
Yok kuzum vurmadı tabi kzina vurdu onun suçlu oldugunu bilio hic bisi yapmadım halde o sekilde konusmasindan ons vurdu banada sizi dovusturmem duyan nr der sonra dedi
0 oy
(30,108 puan) tarafından

Onun kafa bozuk piskiyatriye götürün anlayacağı dilden konuşun  Allah akıl fikir versin 

tarafından
Amin kuzum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 332 göst.
0 oy
4 cevap 338 göst.
0 oy
11 cevap 721 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 305 göst.