0 oy
495 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızçelerim saçlarım sarı dipleri kendi rengim ama saçlarım çok yıprabdı koyu yapmak istiyorum sizce ne renge boyuya bilirim siyah düşündüm ama bayarmı bilemedm sizce ne renk güzel durur

10 Cevaplar

+2 oy
(583 puan) tarafından
Filitreli çekim yapmadan doğal halini koysan daha iyi anlaşılır di hani hangi rengin gideceği 
tarafından
Peki canım
-Reklam-
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Kumral güzel olur
tarafından
Saçlarım sarınya kumral açık durmaz değilmi
(1,690 puan) tarafından
Yok canısı koyu kumral boyarsan güzel oturur. O zaten kahve gibi oluyo ama bence sana koyu kumral daha güzel olur gözlerinden dolayı
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Kahve tonları güzel olur bence .c
tarafından
Bende kahve düşündüm kendi saçım gibi durmasını istiyorum artık çok sıkıldım boyadan
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Mavi siyah neden olmasın ki.
tarafından
Evet canım siyahta yapmıştım güzel olmuştu
0 oy
tarafından
Kumral güzel olur sankim
tarafından
Kumralada baktık güzel renk bende kumral yada siyah düşünüyorum şuan
0 oy
tarafından
Siyahtan sarıya dönüm yarın ilk isim tekrar mavi siyah yapmak olucak sanırım hafif beyaz tenlisin efektten pek anlayamadım ama siyah aşırı asil durur kesinlikle siyah der susarım.. bu arada çok guzelsin kuzum maşallah 
tarafından
Sağaolasın kuzum siyah ta yapmıştım ama eski twlde kaldı atamadım siyah yapıyım ya en güzeli hem saçlarımda toparlar kendini
0 oy
tarafından
Bu renk çok hoş yakışıo sana :) 
tarafından
Evet kuzum ama çok yıprandı saçlarım artık uzatmak istiyorum saçlarımı
tarafından
Siyah olabılır aşkısı ama sarı üstüne tutar mı bılmıom ya
tarafından
Sarının üstüne siyah tutuyada diğer renkler olmuyo ama siyahta 1 hafta sonra açılıyır 4 5 ay sürüyor oturması için siyah yıpratırmu saçları acaaba
0 oy
tarafından
Youcam make updan makyaj kamerasını açıp ordan bakabilirsin sana yakışacak renklere
tarafından
İlk defa duydum hemen yapayım bare
tarafından
Epey gerçekçi de duruyo ben kızil yaptım ordan saçımı hoşuma gitti kızıla boyadım şuan pişman olmadım Bi dene en azından gözünle gör yeşilden mora griye kadar her renk var
tarafından
Siyahı bulamadım ya orda ben
tarafından
Var canım aslında ya saçların tam olarak net çıksa elin olmasa saç yerinde yapardım ben de elin olduğu için olmaz
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Açık kahverengi güzel olur bence 
tarafından
Oda yakarmı ki saçları
0 oy
tarafından
Ay platin sarı hoş olur yada gri sari
tarafından
Ben omdan kaçmaya çalışıyom çok yandı saçlarım kuzu yıprandı kendine gelmesi için koyu yapmam lazım uzasınlar birax
tarafından
Ozaman cikilata rengi yap

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 311 göst.
11 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Leila (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.

Kategoriler

1,477,275 soru

24,181,109 cevap

336,328 kullanıcı

...