0 oy
3,246 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bubsiteden bebeğine uyku egitimi kiti alan var mı almayı düşünüyorum diğerleri çok aşırı pahalı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sorun yaşamadığımız için almadım cnm. 

Postt yukarı çıksın. 
tarafından
Sağol canım:D
-Reklam-
0 oy
(2,022 puan) tarafından
Bence bu tür uğraşlara  para vermek saçmalık  geliyor.  Kendim you tube den bakip bakip kendi bebeğime göre program yapıyorum ve su an uyku duzenimiz yerinde
tarafından
Kuzum bende ayarladım ama benimki saklanmayı bırakmadı 4 gün çabaladım ilk gün 5 saat denedim uyumadı uyku akıyordu gözünden 4 gün boyun 3 4 saat çabaladım yok uyumadı kendi kendine ninni açtım yanına ben söyledim
0 oy
(2,866 puan) tarafından

Büyüdükçe kendi kendilerine eğitim veriyorlar:)

tarafından
Benim ki azıttı iyice :D
(2,866 puan) tarafından
Ahaha:-)
0 oy
(1 puan) tarafından
Bende uyku eğitimi için bu siteyi takip ediyorum alan var mı acaba fiyatı uygun ama kararsız kaldım. Sema hanımı deneyen var mı?
(3,549 puan) tarafından
Ben aldım tavsiye etmem asla mesajlara geri dönüş yapmıyor yapsa bile en az 10 saat sonra donuyor yöntemi ise tamamen bebeği ağlatmaya dayalı. Para verme bence koy yatağına ağlaya ağlaya uyusun aynı şey
0 oy
(855 puan) tarafından
Ben aldım canım. Şuan desteksiz uyuyoruz. Ama çok ilgili bi hanımefendi değil bilgin olsun. 
tarafından
Ücreti aldıktan sonra ilgilenmezler ben çok gereksiz buluyorum
(855 puan) tarafından
Ay postta eskitmiş zaten soran da misafir olmuş :)
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Benim ablam aldi 1.200 lira vermisti 2 haftada sonuçlandı tabi seninde iraden olacak 
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Ben aldım ve pişman oldum 
0 oy
(826 puan) tarafından
Ben eğitim kiti denilen saçma zımbırtıyı aldım keşke almasaydın çocuk ağlamaktan helak oldu Bi işe de yaramadı tavsiye  etmiyorum 
0 oy
(1 puan) tarafından
Ben aldım bu eğitimde ilk eğitime başladığınız yerde yani kendi yatağında çok güzel uyuyor bebeğiniz fakat sonra başka bi eve gittiğinizde felaket oluyo. Ne kadar evdeki ortamını yaratmaya çalışsanızda olmuyo. İlgili kişi de güzel şeyler yazınca hemen cevap veriyo ama bi sorununuz olduğunda 10/12 saat geçiyo dönmüyor. Size dökümanları videoları gönderip bitiriyo yani . 300 tl ye bu kadar der gibi. 
(14,190 puan) tarafından
Eski post kiz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 3,122 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 745 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 325 göst.
0 oy