0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Bi ortam da hiç sohbete katılamıyorum yeni gördüğüm biriyle sohbet edemiyorum cana yakın biri değilim insalar benim sıkıcı biri olduğumu düşünüyordur kesin. Bunu nasıl atlatabilirim

11 Cevaplar

+1 oy
(2,371 puan) tarafından

Ben kadınlarla çok rahat konuşurum ama karsidaki insana da baglli onun enerjisi beni tutarsa sohbetimiz nirvana da oluyor tutmazsa sessiz sessiz otururuz ;)

(2,263 puan) tarafından
+ Bende ayni senin gibiyim valla :))
(2,371 puan) tarafından
Sohbet sonunda da biz seni havali birşey zannediyorduk hiç degilmişsin diye de bitiyor ah şu ön yargılar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilgim yok ama. Gel sohbet  edelim senınle :) 
0 oy
tarafından
Bunu kendi kendine aşamazsin bence bı piskologa danisabilirsin o daha iyi anlar seni canım 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Dediklerinin tam tersini yaparak kuzum. Çocukluktan beri mi böylesin peki
0 oy
tarafından
Evlenirken ben de öyleydim 8 senede ortamı ve insanları tanıdıkça açıldım ama çok da samimi olmamamk lazım..sırrını anlatacqk kadar samimi olma..ben mesafe koydum mesela onlar konuştukça konuşuyorum ararlarsa arıyorum artık
0 oy
tarafından
Valla senelerdir burdayım 1 allahın kuluyla yakınlığım yok bence gerekte yok 
0 oy
(105 puan) tarafından
Bence bu konuşulan konu hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunuz ile doğru orantılı bir şey. Sadece 2 kişiyseniz sohbetin durağan geçmesi çok normal ama kalabalık bir ortamsa 'Aa evet ben de o konu hakkında şu kitaptan şöyle bir şey okudum' deyip alıntı yapmak hem sohbeti arttırıyor yeni konulara kapı aralıyor hem de insanlar size daha farklı bir gözle bakıp saygı duymaya başlıyor. 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
karşındaki insana da bağlı bır az
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Gel bana takıl sen biraz :D canım mesela biri alışverişten konuşuyor sende atla araya bende şurdan şunu aldım güzeldi bilmem ne yani zor bşy değil aslında huyun böyle demek ki 

0 oy
(852 puan) tarafından
Ben tam tersiyim hiç gormedigim birini sanki yıllardır tanıyormuş gibi sohbet ederim. O yüzden çevrem acayip var ve her girdigim ortamda kaynaşıyorum. Mesela eşim tarafında eşimin halası var torunuyla aynı yaştayım oda evli yardımlaşma olsun sohbet muhabbet olsun kendi torunundan çok daha benle muhattap. Torununa der ışte kaynaş insanlarla yardim et. El kızı kadar da olamıyorsun falan. Kız simdi hamile tam yattığı yerden kalkmıyor şimdi. Ben nasip olursa hamile olursam imkanım sağlık durumum el verdikçe yine yardim ederim. Bizde misafir ev sahibine yardim eder yani 
tarafından
Çok güzel pozitif ve yardimsever olmaniz ben de insanlarla kaynaşamasam da ortama girince boş durmam yapilacak is varsa yaparim insanlarin ihtiyaci varsa yardimci olurum ama şöyle bi şey var bunu kabul ediyorum insanlarla ilişkilerin iyi değilse dünya kadar iş yapsan da kimse görmüyor yani o emeğinin bi değeri olmuyor o yüzden şanslısınız
(852 puan) tarafından
Bikac kez dene konuş bak kendiliğinden açılırsın zaten. Ben kuaförüm ordan kaptım bu işi. Mesela arkadaşlarını akrabalar eşinin akrabası ara onları sor hal hatır. Hep kendini hatırlat yani. Bak gör insanlar seninle güzel geçinince sende mutlu olacaksın
tarafından
Yok kuzum benim takıntı yaptığım bi durum değil kendimi böyle kabullendim 25 yaşındaym çevremdeki herkes beni tanıyor ve kabulleniyor artık zaten kimseyle bi problemim de yok samimiyetim de yok kafam rahat :)
(852 puan) tarafından
Hm o zaman sıkıntı yoktur
0 oy
tarafından
Ben de öyleyim ama bunu kabullendim bu çekingenlik değil.benim ki kişiligim böyle insanlar için kendimi değiştiremem benimle aynı zihniyette olan insanlarla uzun süre sohbet edebiliyorum zaten seçici olmak daha iyidir siz yine de halinizden memnun değilseniz youtube da beyhan budak var klinik psikolog videolarini dinleyebilirsiniz işinin ehli olduğunu düşünüyorum bir zamanlar ben de kendimi kafaya takmıştım o zaman dinledim bu konu hakkında bazen kendinizi acmak için içinizden gelmese de zorlayın insanlarla muhabbet kurmaya çalışın vs. tavsiyelerde bulunuyordu..benim sana tavsiyem de kitap oku ;) gereksiz insanlarla kaynaşmaktansa kitaplar insanlardan daha faydalı ♥️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 270 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,352 soru

24,400,084 cevap