0 oy
535 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (201 puan) tarafından
Ablam esimin 20 senelik arkadasiyla evleniyor 2 ayi var. Bundan once kaynanasini defalarca davet edip ailecek karsiladik onlari. Gecen pazar kaynanasi annemleri davet etti ama beni ve buyuk ablami cagirmadi evinin salonu musait degilmis halbuki annemin evide buyuk degil. Onumuzdeki hafta sonuda bohca getirecekler anneme utanmadan sizden bir kac kisi gelmese ben bir kac kisi getirsem demis bir kac kisi dedigi ben ve buyuk ablamdan baskasi olamaz bizde cok sinirlendik. Evlenecek olan ablam hafta sonu icin ikramlik birseyler yapmamizi istedi bende yapmam icinden gelmiyor o kadina bir sey yapmak dedim ve benle.buyuk ablam suclu olduk. Haksizmiyim yahu beni davet etmeye erinen, esimin 20 benim 10 yillik arkadasim bizi davet etmezken arti bide bohcadada fazlalik goren kadina hizmetmi edicem bunu dile getirmem suc mu? Kirilsam bile susmmam gerekiuormus cok sacma geliyor bana

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yani senin gitmek en doğal hakkin sonuçta ablan o senin
(201 puan) tarafından
Ben bohcaya tabiki gidicem o kim oluyorda bize karisiyor ama defalarca agirladigimiz.kadin bizi fazla goruyor iste
-Reklam-
0 oy
(4,234 puan) tarafından
O nasil sacmalikmis o gelmesin ozaman ablan o senin en dogal hakkin orda bulunmak
(201 puan) tarafından
Tabikide oyle o hakkida ona kimse vermiyor insan yuzsuz ve arsiz olunca boyle.oluyormus demek
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Senin gitmen lazım ablan sonucta
(201 puan) tarafından
Ben bohcaya gidicem zaten ama onlar nasil.ailedek geldilerse butun davetlere bana gore ilk defa cagirmis evine bizimde gitmemiz gerekti
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Vuuu kaynanaya bak ablanin isi zor ... tabiki haklisin sonuna kdr
(201 puan) tarafından
Ablamin akli gitti cidden gozune perde indi resmen...
(5,908 puan) tarafından
Rabbim mutlu etsin insaAllah ne diyelim
0 oy
(2,100 puan) tarafından
O kaynana şimdiden böyleyse ileriyi düşünemedim 
(201 puan) tarafından
Ileridede ablamin evine karisir o gelmesin bu gitmesin
(2,100 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
tarafından
Valla burda suçlu olan tek kişi ablan o öyle deyince ablan onlar benim canım ciğerim onlar olmasa olmaz ama senin getireceğin kişiler gelmese de olur dicekti hemen tamam mı demiş yani coknsacma birde babanın evi  ben yırtarım o kariyi benim kardeşlerim fazlalık değil daha şimdiden herşeye tamam derseeee 
(201 puan) tarafından
Maalesef... biz onlari ailece en az 7 defa almisizdir yemege caya vs bazen davetli olmasa bile gelirdi kadin ama ilk defa evine o cagirdi ve oda eksik cagirdi. Simdide bohcaya karisiyor sanane ya sananee sanami.kalmis sanami sorcaz bide ben o kadina ikramlikmi.ypcam zikkim yesin
tarafından
Yapma zaten cnm zıkkım yesin. Birde ablan hiç tepki vermedi mi
(201 puan) tarafından
Vermez gozune perse indi kadin bunu dedigi icin suclu degil ama ben ikramlik yapasim yok icimden gelmiyor dedigim icin sucluyum cunku aralarini bozuyormjsjm
tarafından
Çok yanlış şimdiden bizim için ailesinden ödün veriyor diye düşündürmüs olur bence yapma şuan daha çok yeni kaynananın gerçek yüzünü görür yakında
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Cok cok cok haklisin. Koy tavrini asla yapma. Kardeşin agzini acip ablam onlar benim mecbur gelecekler diyemediyse sana karsida agzini acmasin
(201 puan) tarafından
Kendi zaten gik diyemiyor buyuk yengemi saliyor oda hainmisim gibi konusuyor haksiz cikartmaya calisiyor
(6,972 puan) tarafından
Hic yuz verme boşver, yarin bigun anlar hatasini
(6,972 puan) tarafından
Hatta onkadininda inadina toplasin gidin.
0 oy
tarafından
Burda tavrını  koyması gereken ablan ve annen 
0 oy
tarafından

Dizideki saniye geldi aklıma zukkum yesin :)

Haklısın canım sen yapma tabikide

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 241 göst.
29 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 533 göst.
0 oy
4 cevap 353 göst.
13 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 615 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,730 soru

24,062,976 cevap

330,244 kullanıcı

...