0 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kendi annem hastanede yanımda kalmak istedi bende biliyorum ya ben ağlasam sizlansam annemde ağlar yardım etmekten çok bana zararı oluyor bende kaynvalidem kalasın dedim evde kalırsın dedim yarında hastaneye gidecez akşam gideceğim akşam beni de alın diyor ya eism hızı bırakıp eve gelecek kesin suni verecekler diye bireyde yok yarın kontrole gidiyormuş gibi gidecem doğum değil ama doğuma da hazırlıkli. Gidiuroum annem aradım gelecek misin diye gelecem orda kalacam dedi bende almıyorlar dedim iyi gelmiyorum dogurunca ararsın istemiyorsun beni dedi sinirimden şuan ağlıyorum ya hastanede bekleyecek şu virüs te evimde gel bekle dedim yok dedi eşim kaynvalidem ben gideceğiz dedim aman git annen o ya dedi ben napayim ne deim şimdi sinirimden başıma ağrı girdi kasikalrim ağrı girdi resmen ya birde diyor ki sabah git doktora sabah doğur iyide ağrım sancim yok benim sabah kalabalıkta napayimm

13 Cevaplar

+1 oy
(1,013 puan) tarafından
Kusura bakma da valla haksizsin kayinvalidenden önce anneni istesene annenin yeri ayri kesinlikle annene katiliyorum
tarafından
Bacım sen neye kiziyon onu anlamadım istemisse istememiş annesini bize ne demek düşer sen istersin o istemez .. bubkadar basit olay aslinda
(1,013 puan) tarafından
Neyse vardir size görede bir sorunlariniz bacim ne diyeyim herkes nasil isterse onunla gitsin :))
tarafından
Aynen ele o yüzden bosvir:))
(1,013 puan) tarafından
Saglikla doğsun bebiş
tarafından
Amin darisida bana olsun;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alınmış kız yazık valla yanında olmak istemiş çok değişik olmuş simdi
tarafından
Ya bisey de diyemiyorum gel gelme diye çünkü babam gece 11 de gidip sabah 8 de geliyor 2 küçük kız kardeşim var biri 15 biri 11 yaşında onlar endişe ediyorum gece napacaklar
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Annen yanında olmak istiyor doğal hakkı canım
tarafından
Olmasın demedim canım kontrole gidecem dedim doğumda geld edim
0 oy
(450 puan) tarafından
Annen çok alingan galiba söyleseydin seni düşünüyorum hastalık benimle uğraşma diye sana gelme diyorum diue
tarafından
Ya adet döneminde şuan belkide onun etkisi
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Anneniz hakli kusura bakmayin benimde kizim beni istemese kaynanasini istese valla hicbirseyine gitmem bende nirmal dogum yaptim saatlarce sanci cektim ama yanimda annem esim ablam kuzenim yengem halam vardi evt annem agladi ama o an onlar aana guc destek aen zaten o aglasi uzilim diye düşünmüyorsun ayıp etmişsin bence anneniz o sizin 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Kusura bakma canim, annen alinmakta gayet hakli. Kontrol dahi olsa kayinvaliden neden geliyor? Geliyorsa once annenin hakki senin yaninda olmak. Bemce ara al gönlünü. 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Hamilelik zaten zor bişey bir de etrafındakiler kapris yapıyor yaa

Oysa ne güzel düşünmüşsün hastanede kaynanan evde annen yardımcı olacakmış

Sen sakin olmaya çalış canım bak sen sinirlenir üzülürsen bebek de gerilir üzülür annesi
tarafından
Evet şuan gerildi oda ağlamadan dolayı hiç durmuyor belim ağrıdı
0 oy
tarafından
Benim kardeslerim seninkinden daha küçük  biri 6 digeri 3 yaşında.  Annemin gelebilecek durumu olsa hungur hüngür aglasa bile annemi isterdim. Sonucta anne senin derdini ağrını sancini daha iyi  anlar. Ama bende kaynanam baya istekli 
0 oy
tarafından
Haksızsın. Annenin yerinde olsam çok alınırdım sonuçta benim kızım ve her anında yanina olmak isterim 
0 oy
tarafından

Keşke benimkide gelmek için ısrar etseydi. Gelseydi sezeryana tek girdim üzerimi bile doktorlar cikardi giydirdi ve gözlerimi açtığımda sadece halam ve eşim vardi yanimda. Kızım vefat ettindede bi cocuğa sahip cıkamadın dediler günlerce halam ilgilendi ailemden kimse yoktu 

tarafından
Basin sagolsun camm kizina ne oldu :(
0 oy
(580 puan) tarafından
Iki doğumumda da annem yanımdaydı iyiki anne gibi asla olmaz kaynana.
0 oy
(878 puan) tarafından
Sen kayınvalidemle iyim diye post ac sonra anneni üz valla yanlış anlama da kuzum annene çok üzüldüm ben asla anneme demezdim.sen gelme diye ağlasın sızlasin bide yardımı olmasin ne var yanimda bir dakika fazla kalacaksa razıyım ben ona kayinvalide ne kadar iyi olursa olsun annem dururken asla konusu bile geçmez ayıp etmissin 
0 oy
(10 puan) tarafından
Canım senin annenin de kaynananinda  huyunu en iyi sen bilirsin ve doğumda kendi rahatin için en doğru kararı da en iyi sen verirsin. Bence burdaki yorumları takıp üzme kendini 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,659 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
+1 oy
6 cevap 411 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 660 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu