0 oy
1,419 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya kızlar bebeğim ilk defa düştü 11 aylık bisi yapmam lazım mı ya dikiliyodu dengesini kaybetti Bi an popo üstü düştü 

image

dolabın kenarına çarptı burnunu  kafasını falan carmadi sadece burnu böyle Bi şeyle silmem gerekir mi Bi şey yapmam lazım mı 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Burnunu temizlemeye çalış cnm ama  inşallah kafasını vurduysa  uyutma 

Şuan ağlamıyosa bişey yoktur inşallah  cnm 

tarafından
Çok şükür kafasını vurmadı çok kısa ağladı zaten ama ilk defa düştüğü için panik yaptım burnunu ellettirmiyo temizleyemedim ya neyse silsem acımaz ki
tarafından
Islak mendille falan sil yada banyo yaptır suyla temizler gibi yap akar zaten cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyyy ağzını burnunu yerim senin minnoş kanı temizle canım kurumasın varsa yara kremi gibi bişi sür 
tarafından
Neyle silebilirim ki Bi tek hametan var o da pişik ve yanık kremi yazıyo üstünde
tarafından
Islak mendille temizle canım hametan olsun sür canım
0 oy
tarafından
Burnunu sert mi çarptı çatlak alan olmasın Allah muhafaza
tarafından
Bilmiyorim ki canım yanındaydim ama anlik oldu çok ağladı ilk hemen emzirdim sustu şuan ağlaması yok neşesi yerinde şükür burnuna dokunca ağlamiyo ama izin vermiyo silmeme
0 oy
tarafından
Yumusak bi bezi islat yavasca sil cnm 
tarafından
Sağol canım sildim yıkadım geçti kanı şükür
0 oy
(8,845 puan) tarafından
Gecmis olsun canim
tarafından
Sağol canım
0 oy
(270 puan) tarafından
Uyutma gecede sık sık uyandır.
tarafından
Tamam canım sagol takip ederim bugun
0 oy
tarafından
Kafasına darbe almadiysa sıkıntı yok kuzum, burnunu da hafifçe sil

Çok geçmiş olsun, geçen benim kızda dikildiği yerden kendini geriye ativerdi :D
tarafından
Yok canım şükür kafayı korudu Rabbım ayyy Allah korusun benimki de yatakta dikilip atiyo kendini geri oyun yapıyo unutsun diye uğraşıyorum da yerde yapmaz inşallah
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Uyandıktan sonra duş aldır canım kanda akar gider benim oğlum sürekli düşüp burnunu kanattığı için biliyorum uyanınca bir de dokun bakalım tepki vericek mi şişmemiş galiba canım korkma 
tarafından
Sağol canım yıkadım gitti zaten kanı tepki vermiyo neyse ki şişmedi ama kötü oldum Bi an kan görünce ya Bi anlik şeyde nasıl oldu anlamadım
0 oy
tarafından
Oyy kıyamam canım 

Islak mendıli yıkayıp silebilirsin
tarafından
Sağol canım duş aldırdım şimdi kuruyan yeri geçti bakalım
0 oy
(12,841 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm.. 11 aylık ve ilk defa mı duştu maşallah.. benim kızm 1 yaşında çok duşuyor :(
tarafından
Evet canım o yüzden çok kötü oldum ya aslında küçük Bi yara ama insanın içi acıyo korkuyo
(12,841 puan) tarafından
Korkma kzum bişey olmaz inşallah..
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Bence önce boynundaki boncuğu çıkar 
tarafından
Sıkı değil de geriye gidiyo gıdisindan öyle görünmüş yoksa sıkmıyo dikkat ediyorum 8 aydır hep boynunda iz yapmiyo
0 oy
(1,712 puan) tarafından
gözlerde kayma kusma yoksa bir şey olmaz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
19 Eylül 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Busra6363773 (472 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
0 oy
3 cevap 390 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
15 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,505,078 soru

24,570,732 cevap

361,962 kullanıcı

...