0 oy
539 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dün annemlere gittik geldik ondan önce yine evde degildik.1 haftadir biraz fazla disari ciktik galiba bu aklinizda kalsin diye yaziyorum sorunumuz şu ki,

Gece 11 den sabah 8 e kadar uyudu kalkti yarim saat durdu kaka yapti mama icti uyudu. 12 de kalkti yine ayni sekil corba verdim mama icti yarim saat sonra uyudu.Suan halen uyuyor bir ara agladi geri uyudu uykudan aglarken ve yanliz kalinca hep agliyor icli icli bir skintisi rahatsizligi yok kizlar korkutuyor beni ya sizce neden oldu?

Bebek ayı : 8

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yorulmuştur         
tarafından
Benimde aklima illk o geldi ama sizinde fikirlerinizl almak istedim çok sağol cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yorgunluk uykusudur dinleniyodur
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Durgun biraz sanırım benim kızım da geçen akşam 8 de uyudu gece uyandı meme vereyim dedim istemedi  su verdim içti yattı bende kesin hasta olacak dedim ama sorunu yoktu
tarafından
Cok sukur cnm insallah bizde de hastalik cikmaz helede su surecte :(
(12,271 puan) tarafından
Muhtemelen senin oğlan biraz yorulmuş
Canım diş çıkartıyor sa bide
tarafından
İnsallah oyledir cnm 2 disi var 5 aylikken cikardi acaba ust disler olabilirmi
(12,271 puan) tarafından
Eğer üst dişler ise baya zorlar canım
0 oy
tarafından
Biz bir gün dışarı çıkalım, o gün eve döndüğümüzde hep huysuz olur. Daha çok küçük hemen yorulur ondan agliyodur. Ayrıca atak haftası olabilir
tarafından
Normalde oyle degildir disari cikip geldigimizde huysuzluk etmezdi ama fazla yoruldu sanirim 8 aylik olunca atak haftasi oluyormu cnm
tarafından
Atak haftası hesaplama yaz Google doğum tarihini gir o söyler. Büyük ihtimalle atak haftasındasiniz
tarafından
Ayy cok sagolll ya cansin
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Korkma yorulmuştur cnm bnm kızımda bazen gündüz Bi uyuyo saatlerce uyanmıyor gecede, aynı şekilde cnm ama uyunazsada kök söktürüyor 
tarafından
Anladim cnm cok sagoll
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Su veriyor musun? Susuzluktan ağlıyor olabilir
tarafından
Evet cnm kac defa verdim gun iicnde
0 oy
(176 puan) tarafından
Bizede oldu boyle hastaneye goturduk korkup ama biseyi yoktu. Misafirlikten gelmistik kalmistik bi kac gun cocuklar yuzunden pek uykusunu alamamisti uyanmisti. Eve gelince 24 saatin 19 saati felan uyudu resmen. Salladik sirkeledik o kadar korktukki ama hic biseyi yoktu sanirim uyuyamadigi gunlerin acisini cikardi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 673 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,934 soru

24,104,955 cevap

332,648 kullanıcı

...