0 oy
317 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,390 puan) tarafından

Kızımın park yatağına daha önce sünger yatak almıştım ama memnun kalmadım. Bu visco yatak baya güzele benziyor yorumları da güzel ve indirimde. Acaba kullanan var mı Holmer markasını ya da visco yatak nasıldır biliyor musunuz? 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizim bundan markasi ney bilmiyorum ama guzel canim genelde park yatak jcin bunlar kullaniliyor zaten
(1,390 puan) tarafından
Aynen canım daha önce aldığım da süngerdi ama hiç iyi değil bu visco imiş yumuşakmış bakalm gelsin bakıcam ama iyi midir iptal etsem mi diye sorayım dedim ☺️
-Reklam-
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Ben besik alirken yaninda bunu verdiler 80 tl y di bu cok ince birsey
(1,390 puan) tarafından
Aynı marka ve visco mu canım
(3,909 puan) tarafından
Evet canim bi yatak var altinda onun ustunede bnu koydm yoksa cok ince bir
(1,390 puan) tarafından
Hmm anladım canım. Genelde psrk yataklar ince oluyo bende de süngeri var aynısının incecik olmadı üstüne koyarm ben de
0 oy
tarafından
Visco sünger ben kendim fıtık için kullanıyorum vücut şekline uygun olduğu için rahat bir sünger memnunum kızım beşikte yeni yenibkalkmaya başlıyor diğer aylar bende almayı düşünüyorum ince bir sünger zaten memnun kalırsın canım 
(1,390 puan) tarafından
Çokk sağol yorumun için canım. İnşallah memnun kalırım bende öyle biliyorum boyun için fln satılan yastıklar var baya yumuşak oluyor. Bakalm yatak nasıl gelcek☺️
tarafından
Markadan fark eder mi bilmiyorum ama kullanışlı bir yatak güle güle kullansın minnoş:)
(1,390 puan) tarafından
Teşekkürler canım ☺️

İlgili sorular

Kategoriler

1,477,352 soru

24,182,100 cevap

336,375 kullanıcı

...