0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar normalde Betül olacak ama. Gorumcem bekar ve hiç bir şeyime karışmaz bisey demez ama ilk defa benden 2. İsim istedi Betül ceren olsun dedi sizce güzel mi benim hoşuma gitti isim supriz yapalım dedim eşime olur dedi kırmaz onu elimde büyüdü diyor eşim bu zamana kadar hiç bir şey demezdi diğer yeğenlerind söylemiş eltim umursamamis sizce tek 

Betül 

Betül Ceren

Sizce hangisi kulağa hoş geliyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
İkiside güzel canm. Koymak sünnet ama iki isminide kullan.bi gün bı hocaya sormuşlar 2isim ama tek diyenler oluyor.anne baba derse etraf ta der neden ismi dariltiyorsunuz demiş mesela örnek vereyim Betül desem ceren darilir Ceren desem Betül darilir . 

Oğlumun adı Ali Asaf Ali diyenler oluyor kızıyorum tek koysam tmmda Asaf i  dariltmayin derim 
tarafından
Haklısın canım Betül ceren diye seslenriim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hosuna gittiyse köy betül ceren güzel ya yada ilerde kızın Allah uzun ömür versin Rabbim  izin verirse istedigi ismi kullansın 
tarafından
Aynen bende öyle düşündüm
0 oy
(396 puan) tarafından
Bnce ikiside hoş canım gorumcen de iyi bir insansa koyun gönlü olsun 
tarafından
Hiç biseyim karışmaz arar hal. Hatır sorar
(396 puan) tarafından
Seninde içine sindiyse koy canım gayet hoş duruyor iki isimde
tarafından
Tamam canım saol
0 oy
(372 puan) tarafından
Bencs güzel ve zaten iki isim koymak sünnet :) 
tarafından
Öyle mi bilmiyrdm sgaol canim
(372 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Betül Ceren de iyi can
tarafından
Sağol canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 237 göst.
18 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (641 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
18 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (641 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,724 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,562 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,438 soru

24,124,774 cevap

333,671 kullanıcı

...