0 oy
1,009 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biz eşimle severek evlendik ama ne onun ailesi beni istedi nede benim ailem onu zorla oldu diyebiliriz neyse kayvalide ile oturduk ama çok geçimsizdi nasıl diyim ne iş yapsan beğenmez hep kendini ön plana atan bir kendini beğenen biriydi beni çok eziyordu örnek veriyim onun konuşmadığı bir akrabayla ben konuştuğum için oruclu olduğum halde bana o gün yemek vermedi peynir ekmekle orucumu actım onu verenede elhamdülillah bu tarz çok oldu muhakkak ki benimde hatalarım olmuştur ama küçüktüm hayatı yeni tanımaya başlıyordum ama allah için eşim ezdirmiyodu hep arkamdaydı ben artık katlanmamaya başladım bir deri bi kemik kalmiştim kavga çıktı vs birçok olay evimizi ayırdık iki yıl kadar ne işim nede ben konuşamadık sonra birileri araya girdi barıştık bir müddet konuştuk eşim yurt dışı na gitti benle bebeğim tek kaldık bunlar hiç kapımızı calmadı ne bişeye ihtiyacınız varmı torunumuz nasıl bile demediler sonra benim kaynana gidip eşimi arayıp biz karını arıyoruz cvp vermiyo diye halbuki aradığı yok ben çıldırdım aradım dedim niye iftira atıyorsun bana dedi oğlumu benden aldın bırak gelsin diye bende ağzıma ne geldiyse saydım boğazıma dayamıştı artık  öyle küstük yine eşimde bende konuşmadık neyse bunlar gecen kaynımı evlendirmişler yüzük vs takmaya gitmişler hiç eşime söylemediler bile hadi ben neyse gitmezdim ama insan oğluna söylemezmiydi düşman değil sonucta hep eşimi dışlıyolar mesale diğer yiğenleri var severler falan ama benim bebeğim var yok umurlarında değil eşim için çok üzülüyorum biliyorum içinden üzülüyor ama bana belli etmiyor buda moralimi bozuyor sizce ne yapabilirim onun için uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarınızı bekliyorum

11 Cevaplar

+3 oy
(899 puan) tarafından
Belli ki onlar kendi yolunu çizmiş, sende onlara inat eşinle çocuğunla çok mutlu ol eşini mutlu edecek şeyler yap eşinle sohbet ederken artık sizin bi aile olduğunuzu kimseye ihtiyacınız olmadığını söyle kim olsa üzülür tabiki amaaa sen ona her şekilde destek olduğunu yanında olduğunu hatırlat sık sık :) 
tarafından
Yok kuzum yapıyorum oda diyo benim ailem sizsiniz diye ama işte elde değil
(899 puan) tarafından
Diyorum ya kim olsa üzülürr... yapacak bir şey yok başka, bazen bazı şeylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır öyle bakmak lazım
tarafından
Haklısın canım oda alışır zamanla anne babamızı seçemiyoruz malesef
-Reklam-
+1 oy
(8,061 puan) tarafından
Oruçlu olduğum halde bana yemek vermedi cümlesinden sonrasını okuyamadım. Rabbim görsün.
tarafından
He valla kuzum o cocukları yedi geri kalanı da çöpe attı ben yemiyim diye Allah'a havale ettim o gördü
(8,061 puan) tarafından
Merhametsiz pislik gece gece sınır oldum
0 oy
tarafından
Zaten baştan istememişler ve anlaşılan hâlâ da istemiyorlar onları dert edinme hayatına bak bu saatten sonra değişmez 
tarafından
İşte biliyorum canım ama eşim için üzülüyorum sonuçta ailesi
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Böyle insanlara karşı yapılabilecek en güzel şey uzak durmak. Eşin üzülmeni anlıyorum ama onlarla yakın olunca eşinle aranı bozmaya çalışacaklardır. Evinizde Huzur kalmayınca eşin yine mutsuz olacak. Bazı insanların ki bu ailen bile olsa yokluğu varlığından iyidir. 
tarafından
Haklısın canım aynen
0 oy
(894 puan) tarafından
Konuşmayı kesmek irtibatı kesmek demek bunu göze almışsınız tekrar barışınca yine sorun çıkmış demekki bu insanlarla hiç muhatap olmamak lazım gönül isterdi herkes iyi olsun birbirine olmayınca olmuyor konuşunca da üzülüyorsunuz konuşmayınca kendinizi üzüyorsunuz birini tercih etmeniz lazım
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Birini ac bırakarak iftira atarak yasayan Bi kadına ne denir bilmem esin onların ne oldugunu biliyorsa bosver sen kocanı evde mutlu et zamanla onların yoklugu na alısacak bizimkinin aılesıde arayıp sormaz artık esim umursamıyor bende vicdan yapıyordum ama o ben takmıyorum sende takma dedi bende artık takmıyorum
tarafından
Belkide bende artık takmamalıyım
0 oy
(37 puan) tarafından
Bence boşver bişey yapma hayatınızda olmadıkları daha iyi ağrımayan başını ağrıtma 
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Eşini tebrik ediyorum seni ezdirmediği için.. Sen eşinle bi fazla mutlu olmaya bak çok güzel aile olunki o oğlumu bnden aldın düyen kaynana bi fazla kudursun eşin illaki üzülür ama sen sevginle saygınla ona üzüntüsünü unuttur.
tarafından
Çok haklısın canım biz mutlu oldukça onlar kuduracaklar
(1,879 puan) tarafından
Merhamet yoksunu insanlar Boşansan davul zurna çalarlar mutlu olunki çatlasınlar
tarafından
Zaten biliyorum canım ortak tanıdıklarımız var sürekli soruyolar bizi nasıllar kavga ediyorlar mı diye pislikler
(1,879 puan) tarafından
Ay inanmıyorum ya oğullarının mutsuzluğuyla mutlu olacaklar resmen valla senüm tek yapacagın eşinle çocupunla çok daha faxla huzurlunolmak öyle aile olacagına hiç olmasın sen eşine yetersin
0 oy
(372 puan) tarafından
Eşinin yanında olup onun senden başka kimsesinin olduğunu göstermekten başka çaren yok canım onun ailesi sen olucaksın anneside babasıda kardeşide. Senin ailen sahip cıkıyormu peki 
(372 puan) tarafından
Ozaman tamam eşinde ailesini sizinkiler bilsin zaten kız tarafının annesi babası hiç kıyamaz kızlarına başya istemiyo olsalar bile :)
tarafından
Evet canım öyle kabullendiler eşimi saygı sevgi eksik etmiyorlar Allah onlardan razı olsun
(372 puan) tarafından
ALLAH hepimizin ailesinden razı olsun VALLA onlar oğullarndan vazgeçebiliyorlar ama bizimkiler hiç geçmiyor
tarafından
Aynen öyle kıskanıyor bence başka açıklaması yok bunun
(372 puan) tarafından
Kıskanmasa sana oğlumu aldın dermi akıllo bi kadın olsa oğlu ona bi evlat daha getirdi haberi yok
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Vlla ayni seyleri yasamisiz seninle bende beraber otruyodum temizlik yemek yapp begenmez hep o daha iyisini yapar kavga ettik en sonunda defol git evime gelme dedim cocugumu aldim gittim babamin evine sonra ciktik kiraya Allaha sukur gelmio  oohh hayat varmis en azından kafam rahat huzurum var kuru ekmekle de doyuyo karin yeterki huzur olsun ramazan gününde yaptigi seyi inşallah yaşamadan ölmez
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Onları hayatinizdan saf dışı bırakın bı hayatınıza sokup bı cikarirsaniz çok uzulursunz.. eşine söyle yine içi aliyosa kendi gorussun ama evinden barkindan uzak olsnlar

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,433 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 551 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
2 cevap 267 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzee.&rana (719 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,232 soru

24,122,132 cevap

333,534 kullanıcı

...