0 oy
951 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (288 puan) tarafından
Hiç aramaz hep ben ararim arayncada hep kısa keser işim var der kapatir niye aramyon deyince dk yok der ama teyzemi arar saatlerce konusurlar

Teyzem hic kontor attrmaz biliyorum cunku hep mesgul calar annem

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her gün illa ben ararım o arar yoksa kendimi eksik hissediyorum arkadaşım yok evde çocuklarımla oluyorum hep kendim çıkıp gezmem dostum arkadaşım tek annem bende onun için öyleyim ne kadar kizarsa kızsın hep yanımda olduğunu bilirim
-Reklam-
0 oy
(30 puan) tarafından
günde  2 defa görüntülü  konuşuruz  çünkü  yurtdışında  yaşıyorum  . Kimin aradığına pek dikkat etmem açıkçası  ama uyanınca  yazar gece yatmadan yazar 
0 oy
(442 puan) tarafından
Bnm annem babam cok soguklar bende onlara karsi zamanla sogudum 
0 oy
tarafından
O aramaz hep ben ararım annemle pek anne kız ilişkimiz yok aradigimda hemen kapat der o kapatır 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Tuhafmş canm ya niyr öyleki bi sorun mu var acaba 
0 oy
tarafından
Bazen konuşacak  birşey  yoksa kısa keser insan. Genelde annem arar. Gün-de 3 defa falan. O aramazsa ben ararım. Böyle bir şeye takılmıyorum.
0 oy
(372 puan) tarafından
Ben aramadığım zaman hep arar 
0 oy
tarafından
Mutlaka hergun ben aramasam o arar yetmez bide görüntülü arar Allah eksikliğini göstermesin inşallah
0 oy
(580 puan) tarafından
Hergun konuşuruz o beni arar yada ben aramazsam birgün ertesi günü arar ici rahat etmez 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Hic konuşmadığımz zaman yokki devamli
0 oy
tarafından
Aramaz canim binde bir arar ama ben basta cok arardim baktim beni umursamiyor bende aramam
0 oy
(704 puan) tarafından
Hergün 2 3 kere o arar kesintisiz bende 3 4 defa ararm bide üstüne goruntulu konusuruz 2 3 kere babamda dahil olur sonuncuna akşam :) bi tek haftasonu esim evdeyken 1 kere arar zor tutar kendini :) Allah eksikligini göstermesn Insallah biz cok baglıyızdır
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Her gün 2 3 defa konuşuruz ya o ya ben ararm amam çocuklardan dolayı benim aramamı bekler bazen uykuda oluyolar arıyo uyanıyolar diye öglen 1 2 ye kadar aramazsam kendi arar noldu fiye :D canım anam :D

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 905 göst.
4 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sifam (814 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 928 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 617 göst.
7 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ceylin16 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 665 göst.
7 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,452 soru

24,124,893 cevap

333,702 kullanıcı

...