0 oy
400 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Üst katımda oturan dayım şeker kalp tansiyon hastası başım dönüyor kapıyı açamadım dedi yardım edene kadar evime aldım meğer koronaymis bugün belli oldu bebeğim 3 aylik oğlum 5 yaşında benim için olsa sizleri meşgul etmem ama evlatlarım için sizden dua isterim lütfen tavsiye ve dualarınıza talibim :((

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun canim 
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Domates dogra sogus olarak yada salata yap limon kat sirkede kat bol bol kasiklayin sirkeli limonlu

Kelle paca corbasi tavuk corbasi bol sarimsak limonluu yiyin

Gecmiss olsunn bisey olmaz insallah
tarafından
Allah razı olsun hemen yapicam
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Rabbim safi ismi ile sifa versin Size
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Rabbim acil sifalar versinnnn
0 oy
(288 puan) tarafından
Rabbim korusun insallah
0 oy
tarafından
Rabbım yardımcınz olsun İnşaAllah bulamamıştır size cnm
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım ben atlattım hemde 4 aylık bebeğim var ve emziriyorum korkma ellerinizi sık sık yıkayın bol bol su için c vitamini alın iyi beslenin mutlaka her gün limonlu su için maskeni sakın çıkartma 
0 oy
tarafından
Bende 2 aylık ve 5 yaşındaki kızımla geçirdim.  5 yaşındaki kızım benden önce iki gün ateşlenmisti.  O atlatmıştır dediler . Pozitif çıkınca küçük kizima yaklaşırken maske eldiven taktım.  Rabbim korudu yavrularımı bugün 1 hafta oldu 3 günümüz kaldı.  Allah yavrularımın yüzüne baktı hafif atlattım.  Sen maskeni çıkarma evde özellikle yemek yaparken . Allah yar ve yardımcın olsun.  Çocuklarının yüzüne baksın 
0 oy
tarafından
Allah hepinizden razı olsun dua edip yazan dan yazmak istemeyenden çok teşekkür ederim Allah sizleri ve sevdiklerinizi bu hastalığın ihtimalinden bile korusun 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun kuzumm tez atlatirsiniz insAllah 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Bu hastalıktan cümlemizi korusun 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 546 göst.
7 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 365 göst.
2 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SevdeF (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 785 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,461 soru

24,099,369 cevap

332,304 kullanıcı

...