0 oy
587 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
kizlar artk sinir krizi geçirecem bi akil verin bana 

kayinvalidemle 20 dk mesafede otuyorm 6 7 yaşlarında oğlu  var her geldiğinde  cocugu kucagndan indrmiyor guzellikle alma gobegi akiyor diyorum  anlamiyorrr ozellikle kaynanm gelince surekli kucaga alıyor kaynana bisey demiyor  deliryrm bide pasakli olmasi cabasi surekli dolaba girmesi  hiseyler istemesi  tuvalte gidip ayakta edip yikamamasi elini dahi  kaynana zaten ayri dert hicbiseyi bgenmez cocugn herseyine karisyor yaa 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynananami kiziyon cocugunami kiz bisey anlamadim
tarafından
Cocuga suc sende degil sana terbiye veremeyenlerde diycen kaynananin yaninda dogusurse de dogussun senin cocugundan onemli degil
(5 puan) tarafından
uuu keske dicek cesaretm olsaa
tarafından
Ben senin yerinde olsam derdim valla
(5 puan) tarafından
millete akil verirm kendime yapamm iste daha bigun saygmi bozmadm ama haketmiyorlar cidden
tarafından
Deveye diken hesabi iste
-Reklam-
0 oy
(53,716 puan) tarafından
anali ogullu gelmeseler keskr cocuk ama ne bileyim bilecek yaşta
(5 puan) tarafından
oyle simark yetiştiriyor ki yok nedr bilmiyor ya ustune bide gorumcem ust katta kaliyor ders calismak icin bize geldi ust kat bos oda yemeğini  yer bulasgni bırakıyor  goruyor mutfaktan cikiyrm tertemz edip cikiyrm o tavasni tabagni copunu birakiyor
(53,716 puan) tarafından
sinir olmakta haklisin canim
(5 puan) tarafından
vallahi bisey diyememk beni delirtyo ya  3 ay dr burda bi gitmedi hadi   yemegni ye kaldr kat makinaya bulasgni zor mu yani yada gel bi gun beraber yemek yapalim ben esegum sanki lahvalti hazrlim aksam yemegi hazrlim o yesin ciksn yukari direk artk canm istemese aksam yemegi de yapmiyorm sabhta kendim yaoiyrm cagrmiyrm kendi ne zamn gelirse yaoiyor kendine banyoyu da bahane buldm yukarda etsn diye kova verdm şampuan  dus jeline kadar verdm burda banyo ediyor ne sacni topluyip atyor ne bi su dokuyir banayoya ne camasrini cikarr oldgu yere birakr hizmetciym ya topluydm habire
0 oy
(292 puan) tarafından

Aaaaaaaaaaa beni anlatmıssınnnnn:ermm:benm de yedi yasında Bi kaynım var vee o kadar tahammülsüzlestim ki ona Karsi görmek bile istemiyorum :D

(5 puan) tarafından
aynenn öylee vallahi
(292 puan) tarafından
Ama suc onlarda dyil ki o daha cocuk sonucta suc onu büyütenlerde ama ona sinir oluypz:) :)
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Yani sende guzelce kaynananin yaninda uyar belki anlar ozaman
tarafından
Anlamıyorlar maalesef

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 478 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 912 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 686 göst.
5 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 524 göst.
4 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,417 soru

24,016,035 cevap

328,010 kullanıcı

...