0 oy
655 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar içim yanıyor gencecik abim şehit olalı tam 10 ay oldu kahroluyorum deliricem resmen 23 yaşındaydı başından silahla vefat etti yarvarım ona yasin veya Fatiha okuyun okuyanlardan Allah razı olsun biliyor musun ölüm çok zor ayrı kalmak çok zor sevdiklerinize sıkıca sarılın bir abimiz varsa arayın öpün sevin doya doya bakın ben doyamadan abimi toprak aldı Rabbim sehitlerimize rahmet etsin değişimin İsmi Mehmet çok iyidi merhetliydi 

13 Cevaplar

0 oy
(5,372 puan) tarafından

Fatiha okudum canm mekanı cennet olsun inşallah abinin ve tüm şehitlerimizin :'(♥️

(49 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Rabbim cennette kavuştursun inşallah canım benim, bi fatiha okudum. 
(49 puan) tarafından
Amin İnşaallah Allah razı olsun
(7 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm Allah'ım sana sabir versin toprağı bol olsun okudum cennette seni karsiliycak :'(=_=
(49 puan) tarafından
Allah razı olsun inşaallah dağ gibi abim bir kurşun aldı benden sevdiği mahfoldu annemi zaten kahroliyor dua edin İnşaallah
0 oy
tarafından
Melek oglumla adasmis abin . Basin saolsun cnm
(49 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(54,192 puan) tarafından
rabbim bütün adker ve polislerimizi korusun sdhit olanlara Allah rahmet eylesin ailelerine sabirlar versin rabbim
(49 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun okadar.zor ki dağ gibi adamı bir alçak kurşunla toprağa vermek
(54,192 puan) tarafından
tabi canim kolay değil simdi bebeklerimizin atesi ciksa nasil üzülüyoruz bak büyüt lanrt kursuna heba et
0 oy
(713 puan) tarafından
Bende okudum şimdi kuzum Rabbim gönlüne ferahlık versin zor yakınını kaybetmek bende evladımı kaybettim ilk acım o oldu inşaAllah da son acımız olur ama unutma o şehit rivayetlere göre 7 kişiye başka rivayete göre 70  ve başka rivayete göre de 70.000 kişiye şefaatçi oluyorlarmis
(49 puan) tarafından
Evet lakin sende bilsinki candan ayrılmak çok zor olmuş Rabbim herkese sabır versin inşallah Allah razı olsun bacım
(713 puan) tarafından
Cümlemizden canım Rabbim sabrını arttırsın gönlüne cennet bahçesinden çiçekler eksin
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizede sabır versin canım hastayım okuyamıyorum maalesef
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Rabbim sabır versin dayanma gücü versin abin en güzel mertebede Rabbimin yanında cennet bahçelerinde böyle  düşün canım herkese de nasip olmaz şehitlik Rabbim içinizi ferahlatsin inşallah 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin cnm 
0 oy
(582 puan) tarafından
Allah rahmet  eylesin  sizlerede  sabır versin  inşallah  okurum tabiiki ruhuna 
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Okudum mekani cennet olsun insallah
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Başınız sağolsun , Allah cennette kavuştursun :(
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Okudum canım o şuan çok güzel yerde için rahat olsun peygamber efendimize komşu olsun İnşallah 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Rabbim sabır versin inşallah rabbim onu peygamber efendimize cennetinde komşu eylesin inslalh

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 688 göst.
5 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (496 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,353 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Az (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 626 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Az (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,254 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cyln76 (620 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,042 soru

24,177,557 cevap