0 oy
435 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,316 puan) tarafından
Kızlar ewi nasıl anlatsam biz kaynanam eltimle aynı binada otryoruz eltim ortanci katta ben alt kattayim onun girişleri farklı mutfak banyo ev girisi ve odalrinin girisi karsilikli kapilari bunlar odalri birlstircekler bnm bahcemden.kolon falan yapckalr ve odalarini 2 metre falan genisletcekler yani benm bahcemin ustunden ek yapckalr çok.sinirlerim bozuldu  o cefasini.surcek.ben iki cockalla onun copleriype ugrascm ustalar bnm bahcemde iskele yapıp bnm.bacemde çalışacaklar bende sabahtan beri sinirden aglyorm bahçemde kolon yapcklar bahçemin ustunde ek yapckalr bahcem iyce kapancak mutfagim karanlik olck esimlede kavga ettm eğer karanlık olursa yemin ettm kiraya cikarim.diye oda.tm söz dedi karanlık olursa kiraya cikarz dedi  eltimle kaynanmla hiç konuşmak dahi istemiyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Eşin niye bu duruma tepki vermiyor ki, ayrıca kendi pisliğini kendin çıkıp temizlesin

(1,316 puan) tarafından
Benm.bahcemde yapcklar bütün kum moloz bnm ewimde kalck
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beddua etme canım boşver bak eşinde söz vermis karanlik olursa kiraya cikacaniz diye gönlünü ferah tut
0 oy
tarafından
Nefret ediyorum boyle bencil kafalardan hak yiyorlar Allah yanlarina birakmaz merak etme 
0 oy
(895 puan) tarafından
Kiz  kocan karanlik olunca cikmak icin soz verdi madem eltine kolonlari daha genis atmasi icin tavsiyede bulun
(1,316 puan) tarafından
Ya bnm.zoruma giden bna haber wermemelri sabah bı baktım.ustayi.cagirmislar kapiyimi caldialr.bahceye girip plan yapyorlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 350 göst.
6 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 546 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sakineer (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 249 göst.
9 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 729 göst.