0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamın aleyküm hayırlı günler.   Sağlığınız yerinde bereketiniz bol olsun inşallah ❤️ 

Hanım lar benim paylaşımlarımda sürekli beni psikiyatri ye git deniyor.  

Doğumdan sonra 2 ay hastanede. Yattim enfeksiyon dan bazı arkadaşlar biliyor. Ben kendi isteğim le gittim enfeksiyon degeri çok yüksek diye ilac vermedi 

İstanbula hataneye sevk edildigimde. Psikiyatri onerisinde bulunmuşlar istanbulda yatışım yapıldığında. Her gün geldi psikiyatri uzmanı ve bana dediği sana ilac da versek psikiyatri bölümüne de yatirsak hiç bir şey değişmez. Bunu sen eşinle ailenle bunu atlatacaksin dedi. İlac seni 1 saat rahatlatır dedi  cok şükür rabbime. İyiyim içim yanıyor ve buna çözüm yok. 

Lütfen tekrar tekrar psikolojik destek al demeyin. Sorularıma cevap yazmak zorunda değilsiniz 

Teşekkür ederim şimdiden

9 Cevaplar

0 oy
(799 puan) tarafından
İlaçlar zaten sakinleştirir sadece gülüm tedavi etmez .insan kendi kendinin doktoru oluyor psikoloji diğer şeylere benzemiyor . Seni çok iyi anlıyorum . Dünyada herşey insanlar için var . Kimsenin dediğine kulak asma . Herkes kendi yaşadığını bilir . 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Senin derdin pisikiyatri değil malesef bende gittim tamam düzeldim ama benim durumum çok farklıydı ama senin sorunun evlat acısı kimsenin tarif edemediği kelimelerin yetmediği bir acı ancak yıllar geçerek acın hafifler ama asla unutulmaz hep kalbinin bi yerinde kalır ancak hayat bi şekilde devam eder Rabbim yardımcın olsun Allah hiç bir anaya evlat acısı yaşatmasın yarabbim 

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Kndi kendini motive edip teselli vermelisin

İnsana en iyi kendisi gelir ve en iyi kndisini dinler
0 oy
(580 puan) tarafından
Insanlar der boşver.

Acı bu zamanla korelir alisirsin ama Asla unutamazsın.

Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Senin ne çektiğini  anlayamazlar.

En büyük acı evlat acısıdır sen onunla sinandn, Ailen ve sevdiklerinle atlatacaksın inşallah.
0 oy
tarafından
İnsanlara uzaktan konuşmak kolay gelir her zaman aldırma sen Rabbim yar ve yardımcın olsun acını hafifletsin inşaallah
0 oy
tarafından
Aman sen onlara ne bakiyom rabbim evlat acısı kimseye yasatmasin
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Canım  zaten senin psikiyatri ile bir ilgin yok ki sen burada o yorumunu yapan insanlardan da daha sağlıklı düşünen bir insansın daha sağlıklı yorumlar yapıyorsun buradaki insanları artık dikkate alma çok da değer verme bu şekilde senin sağlığın yerinde olsun ailenle çok iyi geçinin yeter evladın acısı da gitgide azalacak inşallah 
0 oy
(457 puan) tarafından

Senin postları ni okudum canım biliyorum ama sana ne kadar seni anlıyorum çok zor iyi olmaya çalış desemse boş çünkü acıyı bitek yaşayan çeken bilir nasıl acı çektiğini bir tek sen biliyorsun.

ama şöyle düşün senin kızın şu anda cennette seni bekliyor ve tertemiz günahsız bı şekilde melek olup bu kirli dünyadan gitti.
Kabullenmesi zor ama inan zaman her şeyin ilacı evet unutmuyor sun aklına geliyor ama artık kabullenmiş oluyor sun. Sadece kendini unutmak için yiprat ma zamana bırak bir süre uzak bir yere farklı bir yere git. Eğer imkanın varsa eşini de al bir süre etrafınızdaki insanlardan uzaklaşın emin ol daha iyi hissedi ceksin kendini..
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Allah sana bol sabir versin senin psikiyatri ile zaten isin yokki canim postlarindan biliyorum seni yasadiklarin kolay degilki Allah kimseye vermesin evlat acisini yasayan bilir sadece  bosver bilip bilmeden konusmak yaftayi yapistirmak kolaydir canim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
17 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Milaa (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
28 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiafule2 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
31 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emanet (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,829 soru

24,103,685 cevap

332,573 kullanıcı

...