0 oy
555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Dün arkadasıma gittim. Kredi kartı bendeydi. Bir gun önce cuma gunu özel asımjz vardı kıız imin   o yuzde almıştım... Eşim dedıkı eve gitmeyecek arkadaslarla buluscamm dedi. Tmm ama araba sende ya kartta bende kartı sen al ben evde olachım dedım... Bana dedi ki sneın kartla işi. Yok ki niye aldın dedi sert sert.. 

Halbuki yeni evlendıgımde kartı kolyesini bozdurup 9 bin TL yatıran benim... Ailem 5 bin borc alıp yatıran benim 14 bin yatırdım calısmıyorum etmiyorum.. Bunu dedi ben indim.. Zoruma gitti.. Benimle konusmuyor. 

Kahvaltı hazırladım yemedi. 

Bana tavırlı.. Halbuki kalp kıran o.. Haksızlık yapan o... N eyapıyıım ben.. Agıt konussaam daha agıt laf soyler canım daha cok sıkılır.. Sizde ne yapıyım evdeyiz 2 gundur vee asla tek kelime etmiyoruz. 1 kıızm var... Insan bir özür diler. Ama dilemez. Gönül almaz o hepppppp haklı

4 Cevaplar

0 oy
(758 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü bu olsa gerek. Hatasını anlayacaktır sabret adım atma derim. 
(223 puan) tarafından
Atmayacm.. 2 gundur 1 kelime konusmaıdk
-Reklam-
0 oy
(223 puan) tarafından
Haydii tecrübeli kızlar bana fikir veırnn
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Kesinlikle konusmam nokta 
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Ben olsam lazm olur diye yanıma almıştım nolmuş yani derdim biraz söylenirdik karşılıklı sonra uzatmazdım herhalde 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 724 göst.
3 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 283 göst.
0 oy
10 cevap 553 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 705 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu