0 oy
1,155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,631 puan) tarafından

image

image

image

allaha şükür ki etrafımda bu kadar bilinçsiz insan yoktu. Ne olur ne olmaz, hep araştırma hep hastaneyle iltibart halindeydik. Tabi bu babamın eskiden hastanede çalışmasıyla alakalı bir durum... Bi eşim sürekli mama alıp verelim diyip duruyordu bi gün görümcem bir kızdı ona... kızın sütü yetiyor da artıyorda bak çocuğun gelişimi de çok iyi ne istiyorsun sen neden kızın moralini bozup duruyorsun demisti. Eşim sonra sustu bi daha mama demedi.. 

15 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Neyin kafasinj yaşamis bunlar ya
(2,631 puan) tarafından
Ay kuzu bilmiyorum ama büyük bir apt. allıktır.
-Reklam-
0 oy
(450 puan) tarafından
Allah'ım neler oluyor
(2,631 puan) tarafından
Dünya dönüyor cahillik artıyor
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Hahah son yoruma güldüm :)) 
(2,631 puan) tarafından
Hehe ona bende güldüm ama acı küçücük bebeğin midesini ne yapmıştır acaba :(
(1,013 puan) tarafından
Veriyorlar vala cahilin eline birakmamak lazim canim
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Yok artık böyle mallarla aynı havayı mi soluyoruz smdi nefesimi mi tutsam napsam bilemedim :)
(2,631 puan) tarafından
tutarsan sen ölürsün kız tutma :D
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Valla bnce artik bu kadar olmasa da buna yakin cahiller var hala..genclerde bile var valla..ek gidaya dair hicbisey araştırmadan çocuklarını sacma sapan bekleyenleri burda da gördüm..
(2,631 puan) tarafından
bende gördüm :(
(3,074 puan) tarafından
Hadi eski nesil öle görmüs öle gidiyo dicem de yeni nesile dicek söz bulamıyorum..cbku artik herkesin interneti var ve eger dogru yerlere bakilirsa her bilgi var orda..ac bak çocuğuna ayına göre neler verebilirsin diye..sacma sapan seylerle besleme cocugunu yazik ya zeka gelisimini de engelliyolar resmen..
(2,631 puan) tarafından
Ya onu bırakın eskiden hastane bile yoktu bazı yerlerde. Şimdi heryer hem özel hem devlet hastanesi dolu. Git arkadaşım sor öğren yani kimse seni dövmez. Sana yardım edecek binlerce kişi varken sen niye saçma sapan şeyler yaparsın ki.... ahh ahh okumuşun cahili de var o daha kötü ya :(
0 oy
tarafından
Aman Allahım bebeger rakı nasıl veriyo ya ne biçim. Baba bu bu kadar cahil oluaz ya yuh ya 
(2,631 puan) tarafından
Cahilin de ötesi bu maalesef
0 oy
tarafından
Hayret ederek okudum gerçekten böyle insanlar çocuk yapmamalı hatta kısırlaştırılmalı 
tarafından
Bu insanlar hangi bölgede hangi şehirde yaşadılar acaba.kitap TV doktor yüzü hiç mi görmediler.dag başında yaşadılar acaba.cocuk yetiştirmek bakmak ne saniyolar .zaten şu buyukleri anlamıyorum.bozdr yetiştirdik diyorlar ya..tamam Allah razı olsun yetistirmisler de.yetistirikende doğru sanilip yapılan o kadar yanlış yapmışlar ki.istiyolar bizde o yanlışı yapalım.
(2,631 puan) tarafından
daha yazanları görsen şaşarsın.....
0 oy
(285 puan) tarafından
En çok şu kaynanaya güldüm bebek boğulur Allah'ım ya ne cahiller var böyle bir çocuk anca böyle düşünür ya şu bal meselesine de çok üzüldüm ya yazık bebeğe 
(2,631 puan) tarafından
bende çok üzüldüm bala. Düşün bide vitamin olsun diye vermişler çok ihtiyacı var ya çocuğun annesinin sütü vitaminli değil
(285 puan) tarafından
Allah akıl versin böylelerine benim bir tanıdığım da kelle paça suyu veriyor çabuk konuşsun die
0 oy
(23,273 puan) tarafından
Bebekken ben emzik tutayım diye bana da bal vermişler. Çok de vermişim balı. İyi ki ölmemişim. Ama çok alerjik bir vücudum var. Belki de bal yüzündendir. 
(2,631 puan) tarafından
ay allah korumuş yaa
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Benimki de 40 günlük oğluma pasta kreması vermişti erkek çocuğu canı çeker diye!!!
(2,631 puan) tarafından
kim verdi allah aşkına... ta.şakları şişer vermezsem dediler mi bide üstüne
(13,675 puan) tarafından
Kayınvalidem canım hala öyle oğlum tatlı şekerli yediği zaman alerji oluyor pişik oluyor çok kötü ama canı çeker erkek çocuğu diyor hala geçen hafta teyzemler benim ailem verdi tatlı ikram ettim bı baktım oturtmuş yanına yediriyor herkesin yanında verme işte alerjisi var sabaha kadar çocuk kaşınmaktan uyuyamıyor ikimizde mahvoluyoruz dedim de vermedi ya annesi babası varken başkasına düşmez ne verilip verilmeyeceği
0 oy
(457 puan) tarafından
Allah'ım nasıl insanlar varya..
0 oy
(96 puan) tarafından
Nasil cahil insanlar varya 
(2,631 puan) tarafından
demi ellerindeki telefonlar ondan akıllı
(96 puan) tarafından
Aynen vala
0 oy
tarafından
Ay son yorumm :D
(2,631 puan) tarafından
hehehe ona bende çok güldüm
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Ben de okudum ya sinirlerim bozuldu. Gerçi buranın da bi farkı yok cahil çok. Verdim bişey de olmadı diye övünüyorlar. 
(2,631 puan) tarafından
aaah kuzum maalesef..
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Kaynanam hamileyim banada çok su içme boğulur bebek diyordu :D doktor 2 litre su iç demişti 
(2,631 puan) tarafından
Keşke suyun ve yiyeceklerin ilk mideye sonra bağırsağa ordan da bebeğe geçtiğini bilseler.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 410 göst.
0 oy
0 cevap 130 göst.
+2 oy
25 cevap 545 göst.

Kategoriler

1,474,449 soru

24,139,484 cevap

334,436 kullanıcı

...