0 oy
564 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
buqün köydeyiz ve çocuk istiyoruz kaynanm kayıbabam qörümce hepimiz burdayız ve benim buqun yumurtlama qünüm bi şekilde ilişkiye qirdik eşim qusul abdesti aldı ama kimse anlamdı ilişkiye qirdiqimizi ama ben alamadım onun yerine normal abdest aldım eve qidince hemen qusul abdesti alıcam ama içim rahat deqil uyuyamıyorm qünaha qiriyorum cünüblüyüm diye ama imkanım yok suan almaya diyelimki tuttu ve hamile kaldım cocuk hayırsız olurmu kendimce şuan düşğncelerdeyim ya enqelli olursa tutsada v s bana fikir verin nolur cocuk cok istiyorz ama şimdi keske yapmasaydık dedim 

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Herkes zaruret demiş.  Ne kolay fetva vermek. Zaruret olması icin su bulunmaması lazım ve teyemmüm etmen lazım. Yarın eve gitmenin önemi yok sabah namazı geçmiş sonuçta Allah affetsin 
-Reklam-
+1 oy
(2,866 puan) tarafından
Herkes uyurken alabilirsin canım bişe olmaz 
+1 oy
tarafından
Yok ya canım sağlıklı doğar İnşaAllah 
+1 oy
(4,173 puan) tarafından
Eger su varsa al gusl abdesti bakletme.. ne olur ne olmaz..
+1 oy
(2,689 puan) tarafından

Eşin alabilmiş sen neden alamadın ki o kısmı anlamadım :ermm:

0 oy
(53,863 puan) tarafından
cunup degil cenabet oluyorsun canım. cok sicak bunaldim de al abdestini simdi alamazsan sabah al 
tarafından
korkudan uyuyamıyorum ya ölürde cenabetli qidersem diye
(53,863 puan) tarafından
tovbe yarabbim sende öldürdun kendini ☺️ korkunun ecele faydasi yok git iki dakika al abdestini sende ☺️☺️
tarafından
gece saat kaç olmuş nasıl alim sıcak su bile yok
(577 puan) tarafından
olunce kiyiyorlar merak etme
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Ozaman bütün avrupanın hayırsız ve engelli olması lazım. Öyle düsünmeyin lütfen keyiften almamazlik yapmamışsınız ki
tarafından
ne bilim hiç yapmadıqımız bişiya öyle rahat edemedim
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Zor durumdasin cnm Rabbim affedicidir. Ama en uygun vakitte ilk işin abdestini almak olsun
tarafından
zaten sabah eve qider qitmez alıcam iki uyqulama indirdim ikiside buqun yumurtladqımı söylüyor mecbur kaldım
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Mecbureiyettn seninki canm Allah affeder tövbe edersn sıkıntı etme. Hayırsız filanoyle deme siz helal olanıyaptınız namaz vaktinigecrmemek lazm gusulsüz caiz degil ilk işin gusül almak olsun gttgnde
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Su yok mu suyun altına gir gusl al ck
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Cnm neden hayırsız olsun ya :D sen çok terledim bunaldım falan de yada üstüne bişey dök bilerek gir duşa yine de günah çünkü. Napayım çözüm bulmaya çalıştım gülmeyin :D 
0 oy
tarafından
Esin senin helalin oldu ki oldun cenabet görmezsin canım çünkü helalin ...ben eşimin ailesiyle bir yaşıyorum kaynanam.bamyoya girdiğim zamanlar bana öyle satardı ki koca dayanmaz derdi bemde korkudan sırf o soyoenmesin diye bı iki gün öyle kaldığımda oldu bütün günahı onun boynuna .. ama olduki gebe kaldın çocuğun engelliymis helal çocuk değilmiş falan aklına getirme öyle şeyler çünkü öyle birşey yok Sina çocuğu değil sonuçta senin eşin dinimiz kolaylık dinidir kendini bu kadar hirpalama 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 314 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra995 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 462 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 721 göst.
0 oy
27 cevap 1,184 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,791 soru

24,063,929 cevap

330,273 kullanıcı

...