0 oy
625 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından
düzenlendi
Bebeğim 52 günlük sürekli saga bakiyo sola yatırıyor kafasını. Ya da düz tutuyor. Saga tam yatiramiyo. Dönüşümlü olarak bir sağ bir sol yatıyordum ilk ay ikinci ay kendi haline bıraktım böyle oldu. Çocuk doktoru na sorsam film falan ister mi? Ya.muk olabilir mi?

6 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından

Foto yok demicem:D

(47 puan) tarafından
Anladım sağına yatırıyorum tam yatamadigi için rahat da etmiyo o yüzden endişe ettim teşekkür ederim Allah razı olsun cevap için
(7,483 puan) tarafından
Amin canim sendende. Benim kizimda bi tarafina cok yatmisti bi surr baya ***** oldu ama sonra duzelti yani. Takmadim hic. Kontorle gidince doktorlar goruyor zaten sorun olursa derlerdi diye. Heralde bilmedigim icin baya rahattmisim bende :D
(47 puan) tarafından
:)bende gece gündüz bebeği inceliyorum evhamdir diyorum önce sonra ya değilse diyorum :)
(7,483 puan) tarafından
Bazen gercekten biseyin uzerine cok düşmemek lazim canim :)) sende takma şüphen varsa gotur ama düzelir merak etme. Rabbim baska skinti vermesin
(47 puan) tarafından
Amin İnsAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz küçük küçük kizariklardan bahsediyorsan isilik olmuştur terliyor çünkü 
(53,954 puan) tarafından
kafatasindan bahsediyo buketim sen git uyu kuzum ☺️☺️☺️
(47 puan) tarafından
Yok kafası ***** canım ondan bahsediyorum
tarafından
Kuzu ne bilem ben☺ resim atmamış .... lar var ☺ benim kafa gıdık zaten anca bu kadar anladim☺
(53,954 puan) tarafından
bende ayni seyip mersk edip doktora sorduğum icin hemen anladim ☺️ prensesim.napiyor sen nasil oldun kuzum
tarafından
Kuzu ..... oluyo ondan anlamadim. Benimkinin de kafası yamuktu ilk olduğunda baya uzundu sonra düzeldi yavaş yavaş 55 günlük
tarafından
Yemiş beni ikbalim ya tam bir cadı gündüz hiç uyumuyor akşama kadar basını bekliyorum gece de zar zor uyuyor anasına çekmiş ☺ elosum nasil❤
(7,483 puan) tarafından
Y.amuk demek istemis canim:))
(47 puan) tarafından
Ya y.amuk kelimesini sansurluyor sanırım uygulama:)
tarafından
Evet ya ***** da hakaret olmuş ☺
(53,954 puan) tarafından
haha bir ela ablasina ceken bebek daha ☺️☺️☺️ Allah kolaylik versin canim aynıydim.bende bide uyuturken dovmusum gibi bsgriyodu cirkef cirkef ☺️
(47 puan) tarafından
:) sağolun valla
tarafından
Ay benimki de öyle kuzu bi gör çok edepsiz ya☺ zor oluyor ama kuzu yemek yemeye bile vaktim olmuyor düzelir inşallah sıpa
0 oy
(53,954 puan) tarafından
ilk doğduklarında kafalari y.amuk oluyor ya ben doktora sormustum sen kafasi y.amuk.insan gördün mu hic duzelir zamanla demisti ☺️
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Canım sadece bı olasılıktn bahsedidem doktora danış mutlaka. Boyun kaslarının bir tarafında kısalık olabilir mi. 
(47 puan) tarafından
Bilmiyorum ki doktor da benim evhamimdan sıkıldı getirme artık evham yapıp  dedi herşeye hastaneye koşuyorum
0 oy
(288 puan) tarafından
Kiz benm oglan 5 aylk daha tutAmiyo kafasini kucuk seninki
0 oy
(451 puan) tarafından
Ölçüm merkezleri var, bizi de doktor yönlendirmişti, o şekilde ortaya çıkıyor. Fakat senin ki daha çok küçük 
(47 puan) tarafından
Anladım siz kaç aylıkken gittiniz
(451 puan) tarafından
7 aylıkken doktor yönlendirdi
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 228 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 287 göst.