0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

İlkez buraya yazıyorum çok daralip bulandigim için

10 yilik evliyim 27 yaşındayım 3 bebeğime hamileyim fakat sürekli kaynanam tarafından istenilmeyen gelin oldum. Sürekli laf eden çok sinsi bir kananam var bu arda kaynanma çevresindeki herkes ile kavgalı konusmuyor geçen gün görümcem yanımda kaynanam ariyo görümcem kredi cekicekmiş benim haberim yok bilmiyorum kaynanam telefonda diyoki sakın geline söyleme senin paranı yer paran bitince yüzüne bakmaz benim o kadar laf söz duydum ki bu yaşıma kadar hep Altan aldım eşim ise hep sustu annesine birşey söylemedi bu durum benim canımı  çok sıktı ve kaynanamı ardim soyeldim neden böyle dedim kimin parasını yemişim ben diye ben öyle birşey söylemedim diyo her söylediği sözün yada her yaptı şeyin arkasında hiç durmadı dedimki kaynanma artık evime gelip gitme bizde gelmisyicez haddini bil ne konuşman gerektiğini kimin hakkında konuştuğunu iyi bil dedim gelmezsen gelme dedi bana çokta umrumdaydiniz dedi kapattı teli benim ailem yanımda yok çok uzaktalar.ben  zorla evlendirildim doğumluyum   ama ailem hiç destek olmadı tek başıma 2 çocuğumu büyüttüm eşimin ailesinden herkes beni över ve çok severler fakat kaynanam hiç sevmedi ve istemdi bugün eşimin halasının kizi ariyo canim gel kaynanan çok agliyo  gorumcenin kocası ile kavgaliymis konusmuyolarmis gel birlikte götürelim baristiralim dedi bna dedimki onun için beni aramayın anliacaginiz bana böyle diyen kadın kızının kocası onunla barismiyor diye agliyormus ve ben hamileyim herşeyi kafaya çok takip üzülürüm buda bni rahatsiz ediyo hastalanıyor um düşük riskim var ama kendime de engel olamıyorum  nasıl yapabilir.

benim iki görümcem var büyük gorumcemin kocası ile kavgalilar büyük  görümcem aynı annesi ben küçük görümcem ile anlasiyorum çok sıkıldım bu durumdan akıl verenim destek olanın yok benim ne yapmam lazım sizler fikir verirmisiniz

2 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla cnm sen doğru demişsin bidaha görüşmeyin en iyi bu bence ne biçim kaynanalar var ya ne derdi ne alıp veremediği var ne kötülüğünü gördü de böyle Bişey söylüyo 
(3 puan) tarafından
Cekemiyor abrabalari ne kdar efendi iyi düzgün gelinin var keşke bizimkilerde böyle olsa diyo o içi sizi dışı beni yakar diyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Itibari kes esin istedigi kadar gitsin yuz verme anladigima gorede evin ayri yolun ayri bacim ne takiyosun 
(3 puan) tarafından
Evet öyle 6 yıl içinde eşim ile hep çalışıp hem çocuklarımıza baktık bir evimizi birde arabamızı aldık onların hiç birşeyleri yok ama para göz olan benmisim
tarafından
Aynen sen olan napican para goz olalim biz gelinler bosverr

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 687 göst.
3 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde sevvalice (4,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kdrrrata (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 461 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 555 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevaliss (454 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,915 soru

24,147,032 cevap