0 oy
433 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (288 puan) tarafından
Bebegimde kum var ve enfeksiyon daha 5 aylik benim yüzümden iyi bakamadim :'( diyorum hep

9 Cevaplar

+1 oy
(4,034 puan) tarafından
Ne yapıp iyi bakacaktin ki 
(288 puan) tarafından
Bilmiyorum :( sadece aritilmş su verdim belki kaynatp verseydim olmazdi
(4,034 puan) tarafından
Yok ya o kadar kolay mı bu hastalığın ortaya çıkması insanlar yıllar yıllar sonra kum ağrısı çekiyorlar. Enfeksiyon konusunda çok pis değilsen bence boşuna kendini suçlama ne pis insanlar çocukları canavar gibi hiç hasta olmuyorlar bağışıklık kazanmaktan
Özellikle bişey yapmadiysan bebeğin bünyesiylensen sadece sarıl yanında oldugunu göster Allah şifasını versin
(288 puan) tarafından
2 gunde 1 yikarm cnm pis deglm evimi falan baya temizler ederm
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Böbreğini çıkarıp kumunu mu temizliycektin? Ne alaka senin iyi ya da kötü bakmanla.Bol bol emzircektin gececek
0 oy
(456 puan) tarafından
Niye senin yüzünden olsun ki canım ne alakası var suçlama kendini Allah'tan gelen bişey
(288 puan) tarafından
Oyle ama ne blym ister istemez sucluyorum
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Suclama kendini canım bol bol emzir

gecmis olsun 
(288 puan) tarafından
Emziriyorum mamada veriyorum
0 oy
(292 puan) tarafından
Ne alakası var ki senle yeni dogmus bebekte de oluyor senle Bi alakası yok hastalık bu 
(288 puan) tarafından
Doktor buyuk ihtmal dogustan vardi ama baklmadigi icin bilemedik dedi
(292 puan) tarafından
E sen kendini neden sucluyon canı m yaaaa
0 oy
(36 puan) tarafından
Seni oyle iyi anliyorum ki canm benimde bebegimin bobreginde genisleme varmis hamileyim 31 haftalk diyorum yoksa ben yalns pozisyondan uyudum ondan mi oldu yürüdum ondan mi oldu az su octim ondan mi oldu üzüldun  ondan mi old hep kendimde suc ariyorum ama elden birse gelmiyor ki iste insan uzuntusunden hersey düsünuyor
(288 puan) tarafından
Oyle cnm rabbim dermansz hastalik vermesin
(14 puan) tarafından
Canım genişleme senin yaptiklarinla yediklerinle alakalı bı durum değil ben gebeyken tuzlu yiyordum tansiyon çok düşük diye doktor söyleyince direkt aklıma o geldi tuzlu yiyorum o yüzden mi oldu böyle diye sordum dedi ki hayır seninle alakalı bi durum değil yediklerin yaptıkların etkilemez erkek bebeklerin yüzde 90 ninda olan bı durum dedi bide kaç mm olduğu önemli yani eğer 10 kusur olunca doğumdan sonra müdahale ederler.insallah da doğumdan önce durur
0 oy
(14 puan) tarafından
Canım benim oğlum 3 buçuk 4 aylıktı kum vardı gebeykende sol bobreginde genişleme vardı ben de ona benim yüzümden mi diye sormuştum doktora seninle alakası yok dedi yine sol böbrekte kum cikti sonra doktor direkt aile böbrek taşı olan var mı dedi ben babasinda var dedim yani kum taş genetik bişey ama geçen doktora gittik kum yok erimiş mi düşmüş mu artık doktor yok dedi ve ben hiç bezinde anormallik de görmedim yani kum gidebiliyor üzülme 
(288 puan) tarafından
Insallah cnm insallah
(36 puan) tarafından
Canim bende hamileym bebegimin bobregnde genisleme varda sizin kac mm gecti mi genisleme ben yeni ogrendim endise ediyorum
(14 puan) tarafından
7 mm oldu sonra durdu hiç korkma canım her doktora gittiğinde doktora söyle kontrol etsin ya doğumdan önce durur ya doğum anında yada doğumdan sonra canım o zaman doktor sınıri söylemişti ne kadar olursa korkmam gerektiğini ama hatırlamıyorum galiba 10 kusur biseydi oğlumun dogumdan önce durdu benim stres yapma
(36 puan) tarafından
Cok yapiyorum cnm cok.uzuluyorum kontrolum var 1 bucuk hafta sonra o kadar korkuyorum ki ya buyuduyse diye
(14 puan) tarafından
Sters yapma canım o da bebeğini etkiliyor sonuçta bende ilk başta üzüldüm ama sonra kendime teselli verdim daha kötü şeyler de olabilir diye sende kendini teselli et
0 oy
tarafından
Canım kendini suçlama niye suçluyorsun. Sen birsey yapamazsın ki kuma nasıl engel olacaksın kazık kadar insanım engel olsam ben kendi kendime engel olurum. Üzme kendini 
(288 puan) tarafından
Bol su vercem insallah duzelir cnm
tarafından
Ver ver canım çok geçmiş olsun
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Öyle düşünme iyi olacaktır ALLAH 'ın izniyle 
(288 puan) tarafından
Allah senden razi olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 395 göst.