0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (1,754 puan) tarafından
Kizlar benim su trendyol sevdam bitmedi  trendyolda resimdeki gibi aynii olan severek gonul rahatligiyla aldiginiz hangi magaza yani lc wakikimi x hanmi  defactomu Armonikami en cok hangisini tercih ediyonuz

14 Cevaplar

0 oy
(30,137 puan) tarafından

Daha cok n11 den alırım birseyler

(1,754 puan) tarafından
Canim aynimi geliyo peki resimdeki gibi
(30,137 puan) tarafından
Evet hic pisman olmadim
-Reklam-
0 oy
tarafından
T-shirt ve sweat konusunda DeFacto LCW tercih ediyorum kumaşı ve bedenleri tam dediği gibi geliyor cidden. Biraz kumaş takıntım olduğu için her kumaşa dokunamıyorum da. Onların ürünleri hem uygun hemde cok iyi.
(1,754 puan) tarafından
Ayy iste aradigim cevap bu resimdeki gibide geliyo dimi canimmm icimi rahatlatdin valla kuzum
tarafından
Ben ordan bikini bile aldım yani bütün ürünler tıpkı göründüğü gibi geliyor. Ürünler baya iyi Trendyol o konuda iyi yani :)
(1,754 puan) tarafından
Peki canim olcuyu kendi olcundeki gibimi veriyon yoksa 1 razmer kucuk yada buyukmu
tarafından
Bak mesela ben kendi bedenimi biliyorum sabit xs veya s giyiyorum ona göre alıyorum. Kalıpları tam istediğim gibi oluyor :) ölçüden inan anlamıyorum :)
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Lc ve defacto dan aldık mağazadaki ürünlerden zaten bebek ürünlerin de bazen renk göründiğü kadar canlı olmayabiliyor lc nin o da zaten iade de sorun çıkarmadığı için rahatlıkla alıyorum. Başka markalar da aldık kalıplarına yorumlara göre bakarak karar veriyorum 
(1,754 puan) tarafından
Canim ben yorumlara bakiyomda cogu iyi cogu kotu diyo nasil karar veticegimi sasryom
0 oy
(178 puan) tarafından

Önüme ne geldiyse beğendiysem ondan alıyorum :D yeterki alısveris olsun.. 

(1,754 puan) tarafından
Trendyoldanmi canim peki resimdeki gibimi oluyo
(178 puan) tarafından
Geneli öyle oluyor kuzum herseyimi ordan alırım Bi iste 4 tane tsört aldım bedenimde gecende cuval gibi oldu kalbi çok genişti
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Yokmuuu baskaa alis veris yapannn
tarafından
Online olarak trendyoldan alıyorum bu aralar ama alisveris markezine gittiğim zaman zaranin pantolanlari ve tişörtleri cok güzel ve ayni zaman da hm de ayni şekilde
0 oy
tarafından

Gratiiiisssss:woot:

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla ben trendyoldan cocugum için aldım koton Kids ve waikikiden tamda göründüğü gibi geldi hepsi çok memnun kaldım 
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Bebek kıyafetinde Civilim. Diğer şeylerde sadece HepsiBurada.
(2,112 puan) tarafından
Kendi kıyafetlerimi mağazaya gidip alıyorum, netten almam hiç.
0 oy
tarafından
Bebek kıyafeti e bebek, genel alışveriş hepsi burada, kendime de lc waikiki ve koton
0 oy
tarafından
Lcw alıştığım için sanırım başka mağazaya gitmem çok nadiren kotona ve HM ye giderim genel de lcw 
0 oy
tarafından
Katon bu aralarda nocturneye taktim 
0 oy
tarafından
LC Waikiki hem uygun hem hesaplı hem malı da güzel
0 oy
(1,712 puan) tarafından
LCWAKIKI öneririm canım ordan al
0 oy
(75 puan) tarafından
İpekyol chima ve suwen mağazayla birebir aynı ürünler geliyor