0 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar çok ilginç parmağımda küçük binnasir vardı ama sürekli sürekli oynardım koparmaya çalışırdım falan hiç geçmezdi hatta büyüyordu ay şimdi baktım.nasir yok ben dedim bugün parmaklarıma takılmıyor baktım geçmiş ben şoklar dayım geçsin diye ne krem.be doktor bişey yapmadım nasıl yok oldu iki gunde:ermm:

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne güzel kız ne istiyon daha senden sıkılmış gitmiş bence :)

tarafından
Bilmem ki kuzu değişik geldi bana da
tarafından
Valla banada az önce fark ettim bende
tarafından
Elma sirkesiyle etrafı silmiştim aceba ou gecirdi
tarafından
Olabilir kuzu yaktı mı napti
tarafından
Belkide canim
-Reklam-
0 oy
(8,060 puan) tarafından

Üfledim püflediimm:dizzy::ninja:

tarafından
Ay kuzum hele senin işindi bunlar bende diyorum nasıl geçti:)))
tarafından
Napiyosunuz cancanlar
tarafından
İyi yavri sen napiyon ne yesem diye araniyom
(8,060 puan) tarafından
Gunaydiiiinnn☺
tarafından
Gizzom günaydın ben hala ne yesem diye araniyom;)))
(8,060 puan) tarafından
Kahvaltı yapmadın mi bende çok ac bir şekilde uyandım eşim birşeyler almaya gitti :)
tarafından
Aynı şekil desem çok aç uyandım.cay yaptım eşimi bekliyorum biseyler almaya gitti:))
(8,060 puan) tarafından
Haha afiyet olsun şekercim ☺
tarafından
Sağol guzum sanada:**
tarafından
Oo masaAllah maşallah afiyet olsun :)
(8,060 puan) tarafından
Naber fatmam ☺
tarafından
Ah gizemim hiç iyi değilim çok ağladım. Bebeğim esem mat sivrisinek tabletini yaladı korktum acile geldim :((
tarafından
Geçmiş olsun kız noldu
(8,060 puan) tarafından
Aa çok geçmiş olsun yiruumm şuan nasıl önemli birşey yoktur inşallah
tarafından
Doktor bisey olmaz dedi de ben yine de esimin yüzünden kendimi kötü hissediyorum böyle bisey olunca hemen kızıyor sanki ben annesi olarak üzüldüğüm yetmiyor flgibi bide onla uğraşıyorum her defasında tüm gün zaten çocukla uğraşıyorum bide laf yiyorum ona moralim bozuluyor
tarafından
Boşver ağzı olan konuşur çok merakliysa kendi baksın ayıp ediyor
(8,060 puan) tarafından
Korkudan sana yüklenmiştir kuzum hoş gör
tarafından
Baba olmak çok kolay
tarafından
Yani sen isteyerek yapmadın sonuçta gizem dediği gibi korkmustur oda üzülme bosver
tarafından
Sürekli hoş görülü olmaktan da sıkıldım artık :/
0 oy
(1,170 puan) tarafından

Benm elimi bir görsen daha cok yayılıyor 

imagediğer kısımlarda da var nası gecicem bilmiyorm

tarafından
İnşallah gecer canimm
tarafından
Kadınlı erkekli okut canım çünkü onun dişisi varmış o ürermiş
tarafından
Ayy ben varya nasır değilde bu sigilden çok korkuyorum ya
tarafından
Nasirin tedavisi varda siğilin daha duymadım ama nasir da ayak altında olunca çok kötü oluyo
Siğil için ben bisey biliyordum canım anneme sorayim onu söylerim bi de incirler olmadan hani süt cikiyo ya onu o sigile basacan o yakıyo o da geçiriyor diye duydum
(1,170 puan) tarafından
Berna cok sagol. Bends anlamadm ya cok değişik bişi bu ama inciri nrde bulcam o sütnü
0 oy
tarafından
Kuzum yanlış anlama ama nasir öyle hemen 2 günde geçecek bisey değil benim elimde vardı ne doktorlara gittim yaktılar falan sonra yine çıktı geçmiyordu Allah bin kere razı olsun bi doktor ilaç verdi onunla geçti şimdi iki ayağımda da var hala yine arada çıkıyor sadece o ilaç iyi geliyor yani tuhaf geldi 2 günde geçmesi
tarafından
Inşallah geri çıkmaz canım Rabb'im şifa versin
tarafından
Ama ayakalrimda çok var :(( üç bestane biz bı zamanlar Bursa'ya taşındık eşimle sona orda tarlayangitmek zorunda kaldık çok zorlandım hiç yapmadığım işler yaptım çıktı halan açıyor
tarafından
Saydım ayak altında yedi tane var:((
tarafından
Duoderm diye bi ilaç var canım eşine onu aldır eczaneden ondan sür ama sürekli süreceksin günde 5 defa sonra o kökünden sökuyor
tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Benim de vardı işaret parmağımla orta parmagim arasında senin dediğin gibi oynar koparmaya çalışırdım ve 4 sene falan öyle kaldı hamileyken bir gece de yok oldu inanamadim 
tarafından
Valla bende şok.oldum kız geciyor
0 oy
(2,586 puan) tarafından

Benimde vardı sürekli oynardım bilegimdeydi sonra oynamayı bıraktım hatta aklımdan cıkardım bi baktım gitmiş jajajaj valla cözümü görmezden gelmek o bile ilgisizlikten gidiyorsa demekki :)))) 

tarafından
Ahahaha:))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yagmur0099 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Gamzeli00022 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 520 göst.

Kategoriler