0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ankaradayim ben burda soğudu havalar baya geceleri usuyorum ben bebegmde usur diye uyku tulumu giydiriyorum ince ama tulum kalin degil icinede normal kiyafetleri var ust alt cok kalinmi oluyo hic bilemedim ustune battaniye va ortmedigim icin tulum battaniye yerine gecsin diye icindekileri cikartmiyorum tulum ince zaten e bebekten almistim hello baby siz nasıl yapıyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Altını kalın giydirmeden giydirdim geçen sene. Eski evim sıcak oluyordu. Kızım da sıcağı çok sevmez. Şimdiki evim soğuk olacak gibi. Biraz kalın giydiririm diye düşünüyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Cano biz daha gecmedik sıcak burası ama ev kombili ya kombi yanık oluyor kısın ben içine ince bir zıbın ve külotlu corap giydirip giydiriyor um. Ustune de ince bir bahtaniye atıyorum. Piskolojık olarak örtmek lazımmıs ya cocugu ondan
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Bende ankaradayım 2 gun oldu geceli bwnim kızım asla üstünü ortturmuyo o yuzden giydiriyorum altına sadece zıbın bugun baya soguk diye ince kilotlu corapd giydirdim bacakları biraz acılıyo cunku corabıda cıkartıyo 
0 oy
tarafından
Bende Ankara dom canım ama tulum giydirecek kadar soğuk değil daha uzun kollu pijama giydiriyorum üzerinde battaniye örtüyorum tamam 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 975 göst.
0 oy
11 cevap 299 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 152 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gamzecsknn (1,626 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu