0 oy
1,201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (223 puan) tarafından
Kredimizz bitmek uzere 4 senedır kıradatım en üst kattayıö.. Isınmıyor klima acıom kıızm varr 1 yasında.. En üst dıe cehennem sıcak oluyor.. 

Evim kücük odalar cok ama cok dar.. 

Ev alalım diyorum yok dio kavga cıkarıyot..

Kredmız bitecek.. Bana dio git bul... Alalım.. Ben kadınım nereye nasıl gıdım araba süremem... Kocam varken niye tek yapım.. Niye Boyle yapıyor anlamıyorum.... Cok sınırlıyim

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım internetten bulunduğun mevkideki emlakçıların internet sitesine gir.  Ben kiraya çıkarken 2 3 tane ev bulmuştum öyle eşime resimlerini gösterip birlikte ayarlamıştık
-Reklam-
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Internetten bak kapi kapi gezme  bulduguna emin olubca esinle gder incelersinz 
0 oy
(223 puan) tarafından
Kızlar niyeti yok.. İstemiyor onlarda bahane bulur... Kiram 1200 TL degmez bu eve... Niye Boyle yapıyor anlamıyorum sanki ben babama anama verecem evii senin olacak anlamıyorum offf
(3,555 puan) tarafından
1200 tl kiraya verip hibe olacağına kredi çekip eve girse kira ödüyor gibi o parayı bankaya verse 10 yıl sonunda o ev sizin ne gerizekalı bi kocan var bacım kusura bakmada
0 oy
tarafından
Allah sabır versin canım 

Son kat kötü malesef yazın sıcak kışın soğuk 

Bende son katım:(
0 oy
(6,398 puan) tarafından
Aceba borca girmekten mi korkuyor 
(223 puan) tarafından
5 bin. Maaş alıyor.. Gider bankaya kendi evimin kredısi oderıö mal mıyım kiraya verecem
(6,398 puan) tarafından
Maasta iymis zaten kiralar tavan sende haklisin
0 oy
(476 puan) tarafından
Çık canım niye çıkmıyorsun benim eşimde düğünden önce ev alma kararı aldığimızda hesaba uygun ev bulamayınca atar yapıp bakmıcam ben artık sen napıyosan yap yoksada kiraya çikar geçeriz dedi. Çıktım bi gün annemle bir gün kendim arabada yok otobüsle bir gün bir mevkiye baktım başka gün diğerine internetten takip ettim, emlakçılarla görüştüm vazgeçmedim yani aradım taradım sonuçta bulduk ve evlenmeden kendi evimizi alıp girdik. Bak bul listele göster ona. uygun dikkatini çeken olunca onunda aklı çelinir zaten.
0 oy
(1,714 puan) tarafından
İnternetten sahibinden com gir bulunduğun ili ilceyi mahalleyi yaz istediğin evi bulursun. Benim kardesimde internetten buldu da aldı evi
0 oy
(165 puan) tarafından
Kapı kapı gezmene gerek yokki internetten bul görüntülü aramayla bile gezdiriyorlar evi. 
0 oy
tarafından
Sahibinden. Com a gir canım bak ordan ev eşine göster gitsin baksın yada beraber bakarsınız sen ev bul o almaya ikna olur 1200ün üstüne biraz daha ekler kredi öder ev alırsınız 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,145 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 2,022 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,084 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 762 göst.