Kızlar biz evleneli daha 1 sene olmadı bütün düğünü masrafları hep eşim ödedi çoğu borç bitti ama mobilya ve beyaz eşya aldığımız yere 12 bin borcumuz kaldı eşimde bayadir çalışamıyor iş yok sadece günlük gidiyor oda ekmek alabilmek için borç birikince paralarını istediler eğer çarşambaya kadar bi miktar ödemezsek avukata verilecek ve borç çoğalacak eşim geceden beri uyumadı o uyumayınca bende uyuyamıyorum moral sıfır 5 aylık hamileyim kira günü geçti onu bile ödeyemez olduk ailelerin zaten başka borç dertleri var para istiyebilcwgimiz kimse yok sizlerden sadece dua istiyorum ne olur dualarınıza ihtiyacım var Allah razı olsun edenden
Rabbim mübarek günde darda koymasin sizi canım benim. Eşine hayırlı bur rızık kapısı açsın inşallah. Vardı derdi verenin bir bildigi sen de sabret bol bol dua et.
Canim rabbin yar ve yardimciniz olsun insallah bol bereketli gunleriniz olsun insallah allah buyuk kuzum
Ayy Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ya . Umarım bulursunuz bu arada düğünden filan gelen olmadı mı ya. Senin altının yokmu umarım esinde iş bulur düzenli olarak çalışa bileceği bu ramazan ayının ve bebeğinin hayrına inşallah
rabbim kolylik versin yardmcnz olsun inss bk kz evlat ozellikle bereketyle glr o dogdumu inan anlcksmz inss evinize bereket gelck tek yol dua su durumda rabbim yardmcnz olsn ins
1,487,173 soru
24,312,276 cevap
344,819 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın