0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar esranin çocuğu açıklandı mı izleyemiyorum yemek yaoiyroum 

9 Cevaplar

+1 oy
(713 puan) tarafından

Yok bacım birazdan açıklama yapilicakmis bende izliyorum şimdi:)

tarafından
Kız annemgilden geldim koştur koştur yemek hazırlıyorum kaynvalidem den geldim yani çamaşır vardı yağmur tuttu geldim bida da gitmedim yemek saati geldi diye
(713 puan) tarafından
Kız bacım sende atv canlı yayın izleyi açsana :) telefondan hiç yoktan dinlersin ev işleri bitmiyor ki kendimize vakit ayıralım
tarafından
Net çekmiyor mutfakta ya dublex ev
(713 puan) tarafından
E malum ev dublex olunca :)))
-Reklam-
+1 oy
(1,714 puan) tarafından
Hayır. Onu heyecan olsun die sona saklarlar
+1 oy
(1,714 puan) tarafından
Babası cengizmiş
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Az önceaçıklandı cengizms Allahın cezaları pislikler rezilerr haysiyetsizler kadın nasıl pişkin yaa ar namus kalmams insanın biraz yüzü kızarır insan biraz utanırrr be
(1,714 puan) tarafından
Bence cengizi de degil herhalde. Kadın ne yaptıgını bilmiyor. Ne kadar rahat Bi kadın.araba die nasıl yalan söyledi de pişkin pişkin gülüyor birde
(6,400 puan) tarafından
El kol hareketleri bile normal degil rabbim ıslah eylesin
(1,714 puan) tarafından
Hadi kocandan cekinmiyorsun ailenden cevren den akrabalarından da mı utanmıyorsun. Vallah böyle genişlik görmedim. Birde diyor Allahım sana sükür ler olsun diyor. Yarın birgün o cocuk duysa düşenemiyorum o psikolojiyi
0 oy
tarafından
Evet açıklandı çocuk  cengizin. Inanamiuorum su an ya . Nasil rezilliktir bu nasil bir pislik kadin bu
0 oy
(62 puan) tarafından
Bu kadın bence ruh hastası hiç utanması yok
0 oy
tarafından
Ay kadın nasil yuzsuz allahiimm ben utandim onun yerine ne gunlere kaldik
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Ay çıldırdım bu kadın nasıl biri birde üste çıkıyor 
0 oy
(526 puan) tarafından
Ay bu kadın deli galiba ya gülüp duruo değişik hareketleri var burda konuşulduğunu görünce bi aciyim dedimde ne değişik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 422 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,421 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 692 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 455 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 592 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,453 cevap

336,301 kullanıcı

...