0 oy
3,025 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ya kizlar e eşim sürekli yanımda ve günlük ilişkiye girmek istiyor ama ben bıktım bu durumdan gına geldi eşim anlatıyorum anlamak istemiyor sürekli elimde olan bir şey değil bu diyor ne yapayım sen de çok güzel olma diyor anlayacağınız ilişkiden soğudum nefret eder hale geldim sadece adetli günleri kurtuluyorum eşimden ona beni anlaması için ne yapabilirim sürekli bunun tartışması içindeyiz ama anlamıyor Her gün kavga halindeyiz bu durumu normal bir şey olmadığını Eşme nasıl anlatabilirim Lütfen yardımcı olun
notu ile kapatıldı: Müstehcen icerik

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum bu adam calismiyormu 
(150 puan) tarafından
Çalisor kuzum hmde kndi dukani var kaporta işi yapiyor yorucu iş aksama kadar cekicc saliyor
-Reklam-
0 oy
(456 puan) tarafından
Seni okadar iyi anlıyorum ki bende de aynı dert var ve gerçekten artık insan soğuyor hem eşten hemde ilişkiden
(150 puan) tarafından
Sonunda bnim gibi dusunen biri çik ti
(456 puan) tarafından
İnan bende öyleyim bazen işim oluyor yada çocuk durmuyor yorgun oluyorum ama adamın hiç umrumda değil bide hayır deyince küsüyor konuşmuyor
(150 puan) tarafından
Késke kusse saldiriya geciyor direk konuşturmuyor bille ya kusse 1 ay konusmam bana degmesin diyye
(456 puan) tarafından
Yok kız benimkisi küsüyor trip atiyo sanki çok umrumdaymis gibi
0 oy
tarafından

Bi tene şap at içeceğine bişeyi kalmazz yazarken kahkaha attım yarabbi 

(150 puan) tarafından
Satiliyormu ki kuzum
tarafından
Kızz ciddimisin sen :))
(150 puan) tarafından
Cidiyim hmde 100 cidiyim
tarafından
Hahaa bilmiyorum ki İnternetten bi araştır bakalım aktarlarda yada eczanelerde falan varmı ama bak diyim sonra pişman olma alıp verirsen
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benimkide öyle eşim çok istekli bn iste tam tersi sıfır hiç istemiyorum neden böyle oldugunıda bilmiyorum
(150 puan) tarafından
Cok zor ya gunluk herseyin bir yeri var
(1,453 puan) tarafından
Aynn öyle senin anlattigin gbi bizimkide sabahtan msj atmaya başlar bu gibi kpnular konuşur akşama kadar msj  gece yaparız sabah işe geç kalmasa birz erken uyansa sabahda yapıp gidecek işe adam o derece
(150 puan) tarafından
Aynen oyle kuzum bktim artik laf etmim diye artik hergun bir hediyyle geliyor adam
(1,453 puan) tarafından
Bizmki çocukları bahane ediyorum birini sen uyut birirni bn diyor çocugu zorla uyutuyor geçen gün işe saat 2 de gidecekti komsuya gittim misafirlige aradı çocukları bırak gel iki dakka kıyafetlerimi bulamıyorum diye geldim ki o iş için çagırmış yapmadan gidemezdim diyo
0 oy
tarafından
Cocuk olmadan önce bizzzzz:)Anlayabiliorm seni çok zor:)Şimdi cocuk ikimizide yoruor biz pert kurtuldum hergunden;)
(150 puan) tarafından
3 cocuk var yine ayni ya o yuzden biktim
0 oy
tarafından

Yorumları okumaya geldim afsgjsjsk ayy me güldüm ya :D

0 oy
tarafından
E kız bu erkekler bu işi görev olarak edibmiş zaar günlük yemeğini yiycek öyle uyuycak yemek yemeden rahat yatamyorlar :))))) ')))) e kiz sende bu ka güzel olmaaaaaaaaaaa:)))) sen ne kadar anlatsanda anlamaz çünkü erkekler yaramazliğa çok düşkündür 
(150 puan) tarafından
Ne istersen yaparim diyor alirim diyor yeterki gunluk alim diyor adam işte ama bn biktim bu durumdan
tarafından
Sende iste altın bilezik kolye ver yemeğini al altınları nı:) şaka bir yana ama gerçekten hergun hergün de abartı uzun sürüyorsa daha kötü
(150 puan) tarafından
Aliyor cnm gucunun yettigi kadar iste yarin bmm kuyumcu gunum dogum gunu gediyem evlilk yil donumu hediyemi birde dogum hediyesini alicaz yarin para biriktiryorduk hepsini bir alalim diyye yarin alacaz onuda
0 oy
(734 puan) tarafından
Linç ediyoree 

Kocanız istese bi deeerd istemese bi dert .d 
(150 puan) tarafından
İstemesin ya ne olacakk sanki
(734 puan) tarafından
Onu onlara anlatamıyoruz işte bana kalsa aylarca yaklaşmasa aklıma bile gelmez .d
(150 puan) tarafından
Bndesin bnde oyleyim ama o öyle degil ki
0 oy
(2,948 puan) tarafından

Anam anaamm enn sevdigim postlaarimmm 

:DKizz yap iste hergun kiymetini bil wuuhuuuuu

(150 puan) tarafından
Basinda olmayanin hosuna gidermis seninki o hesap kuzum oyle birsey değil işte bu
(2,948 puan) tarafından
Yookk kiz esimde bende o konuda ayniyiz çocuklar uyusin yeter :D
(2,264 puan) tarafından
Ay ne güzel mina maşallah bi elini sür bize :)
(2,948 puan) tarafından
Puhaahhh kiz Allah seni :D
0 oy
(1,013 puan) tarafından

Bizim ki niye öyle degil :)) istiyorum ama gururumdan yanasmiyorumda o da yanasmiyo arkadas gibiyiz :))

(150 puan) tarafından
Nasil yanasmiyr ne yedoyorsan bnde yedirim kocama offf biktim
0 oy
tarafından
Eskiden bizde buna benzerdik ama şimdi şükür baya azaldı çocuklar olunca da daha bi azaldı mesela şimdi en küçük çocuğum bir buçuk yaşında o uyumazsa asla yapmaz mesela ben uyursam kıyamadım uyandırmaya der bazen 10 gün bazen 5 günde bir bazen 2 günde bir değişiyor şu son 15 gündür olmuyodu mesela erkek kendiliğinden soğumazsa elinden bir şey gelmez çekmek zorundasın ayrıca bu işin güzellikle bir alakası yok o bahaneye sığınıyor ben okadar güzel değilim eskiden her gün isterdi şimdi oh diyorum bazen bebeğim kurtarıcım oldu valla bebeğime göre hareket ediyoruz biz şuda ilgimi çekti o işi yapmak için bebeğini yorulsunda uyusun diye oynatıyosa daha çok öekeceğin var çünkü ilk defa bu işi yapmak için bebeğini oynatimde yorulssun o işi yapalım diyen bir koca gördüm onun için durumun çok vahim benimki hayatta oynatmaz yorulsun demez uyumasını beklediği yerde kendi uyur kalır bazende çok istediği zaman ben tepki mi koyuyorum bir tek işim sen değilsin ha 4 tane çocuk ev işi yemek şu bu bende insanım diyorum o zaman geri çekiliyo biraz tepki koy diycem ama senin bu iş te boşanmaya kadar gidebilir adam hayatını buna adamış çünkü sanki bunun için evlenmiş gibi sen bunun için bu evdesin dermiş gibi ay valla bu şekilde tepki koy diycem ama sen kocanın huyunu daha iyi bilirsin ona göre davran ne diyeyim 
(150 puan) tarafından
Tepki koyuyorum agzima geleni sayiyorum yine kime diyon ki adam duymuyor bille ya o derece sakin o işi yapmak icin agzina etsem yine sesini çikarmaz o derece kuzum
tarafından
Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Kız Allah seni fanfinfondan sikılır mı insan ayy dunyanin en güzel seylerinden biri :D severiz öyle  seyleri :D kocam 2 gun istemesin üstune atlarim valla :D
(150 puan) tarafından
Sikilorum bnde var birseyler anlamadim ki bn
0 oy
(453 puan) tarafından
Valla üzmek istemem seni ama anlatamazsın asla bu böyle gider ve gidiyorda. Sonra birde trip atıyolar Allahım herşeyin bi dozu var bence. İnsana gına geliyor valla yeri geliyor isteksiz isteksiz yapıyon. Yapma sende canım 3 çocuk var onlarda yanlış anlar . Çocuklar herşeyi biliyolar
(150 puan) tarafından
Yok kuzum cocuklara bnden  cok dikkat eder saolsun  cocuklar uyumasalar  bille  gece kalkar o derece
0 oy
tarafından
Adam sana tüyo vermiş sende bu kadar güzel olma demiş çözüm bu güzel olma güzel giyinme bakım falan yapma pasaklı kukuli gibi gez :))) 
(150 puan) tarafından
Bir kere yapim dedim uyukulu deneyim birde dedi o derece kuzum
tarafından
Oturup ciddi ciddi konuş canım senden soğuyorum de baktın olmuyor kendini odaya kilitle akşamları alma yanına zor ya vallahi
(150 puan) tarafından
Killitledim onuda yaptim  bn zararli çiktim ac kapiyi krarim dedi acmadim tekrar dedi acmadim sonra kapiya yumruk atana kadar oyle açtim su an kapida yumruk izi var sonra bn agzima geleni sayiyorum sn soylesin sn boylesin adam duymuyo bille kime diyon ki sonra hemen altan almalar i başliyor omun icin kaçilirmi diyor birde ba cnm
tarafından
Canım sen şap bul en iyisi Bi yerden yemeğine koy
(150 puan) tarafından
Bulacam   koydum kafaya kuzum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 629 göst.
16 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 477 göst.
16 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy