0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Evet sadece 2 takım aldım başka atmiycam :) çünkü büyük oğlum henüz 14 aylik ve ona herşeyi almıştım bu da erkek olduğu için abisinin kıyafetlerini giyicek oğlum bir de kendime lousa kıyafeti alicam alışverişim bitti 

image

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hayırlısı ile canım oğlun da küçülmüş zorlanmazsin insaAllah

tarafından
Zorlanicagim kesin ama canları sağ olsun
-Reklam-
0 oy
(396 puan) tarafından

Allah giydirip içinde büyütyi.nasip etsin sana ve hepimize inşallh :)

tarafından
Amin canm benm amin :)
0 oy
(655 puan) tarafından
Aynen benimde öyle 2. Oğlumu bekliyorum herseyini yeniden almak istiyorum ama hepsinden dolu dolu var fuzuli masraf olacak sağlıkla kullansınlar insallah
tarafından
Aynen öyle oğlum bir çok şeyi giyemeden büyüdü zaten eee hediye falan da gelir her gelen takımla geliyor malum :)
(655 puan) tarafından
Aynen öyle kendime ne alayım kararsızım lohusa takımım yeni gibi pijama takimlarimda var nasıl bişey alsam acaba
tarafından
Inan benimde hiç fikrim yok zaten düşünmem mağazaya gittiğim zaman hangisi kafama yatarsa onu alırım:)
0 oy
tarafından
Ay eski zamanim aklima geldi cok heycanli Allah tez zamanda hayirli vakitte kavustursun
tarafından
Amin canm sağol
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Aynen bacım bende bir kac yeni alcam kızımda hep ortak renkler almıstım. Oyle cok pembe mavi sevmem ben onları giydircem. Bir de bir tane dolap alırsam oldu da bitti 
tarafından
Aynen bir dolapta vana lazım bak iyi hatırlattın
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsin Inşallah
tarafından
Teşekkür ederim canm sağol
0 oy
tarafından
Hayırlısı ile al kucağına inşallah
tarafından
Sağol canm benm
0 oy
tarafından
Ayy hayırlısıyla gelsin insallah. Senle beraber dogum yapmıştık. Senin dogumunu hatırlıyorum hatta doguma giderken resim atmıştın :D insallah hayirlisıyla kucagina alirsin❤
tarafından
Allah allah aynı gün mu ağustos 2 mi seninde doğumun
tarafından
Beraber dedigim sen doguma gittiginde benim bebegim bir haftalikti :D o aralar demek istedim. Ben 23 temmuzda dogurdum cnm
tarafından
Haaa tamam canm :) burda bir arkadaş vardı hep diyorduk burda herkes doğurur bir senle ben kalırız diye onun haftası ileriydi fakat ben 35 haftalık doğum yaptığım için aynı anda doğum yapmışız da bir an aklım ona gitti :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 479 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
7 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 599 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,663 soru

24,403,868 cevap

350,356 kullanıcı

...