0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,130 puan) tarafından
Karşı komşumuz geçen kapıyı çaldı kim o diye sormama cevap ac kapıyı oldu açtım bıçak getir dedi bana bisey demedim bizim bıçağı verdim.meger mutfağa gidince refleks olarak kapıyı kapatmisim bıçağı alırken kapıyı kapatmana gerek yok girmem eve merak etme diye trip attı.bide aşırı meraklı evimize giren çıkanı dikizliyor soru soruyor.az önce eşimin çırağı bize lazım olan şeyleri getirdi baktım benden önce meraklı komşu kapıyı açmış çocuğu sorguya çekiyo ne getirdin onlar ne diye.cocukta getirdiklerini sayiyordu kapıyı açtım komşu hemen kendi kapısını kapatti.bu olanlarin geçmişi de var bıktım artık bu komşudan.komsu diyorum ama böyle komşuda olmaz olsun komşuluk bu değil bence 

6 Cevaplar

0 oy
(1,652 puan) tarafından
Ne bıcak ıstıyo verıyosun bu kadar yuzsuz bırıyse kes muhabbetini evı karsıdaysa senden nıye bıcak ıstıyo hayret bısı ya
(1,130 puan) tarafından
Kaynanamla birlik oturuyoruz bu yüzü hep kaynanamdan aliyo ben muhattap olmuyorum zaten ama o akıllı durmuyo
(1,652 puan) tarafından
Degısık valla esıne soyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Muhattap olma gelince kapını açma bide emir mi veriyo aç kapıyı diye 
0 oy
tarafından
Muhattap olma açma kapını gelincede hiç haz etmediğim insan tipi 
0 oy
(3,701 puan) tarafından

Ay sen aynı benim komşumu anlatmışsın aynı benim karşı komşum çok meraklı her dışarı çıktığımda mutlaka sorar nereye gidiyorsun nerden geliyorsun balkonda oturur kim gelmiş kim gitmiş bir gün kocaman adam bana hesap soruyor sen çok geziyon diye Bi azarladı m bir aydır adamı görmüyorum :D

(1,130 puan) tarafından
Bekarken yine böyle meraklı komşum vardı aynı seninki gibi nereye gittin nerden geliyon diye.evlenince ohhh bee kurtuldum o kadından derken daha beteriyle karşılıklı komşu oldumm
(3,701 puan) tarafından
Azarlayıver
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Emir kipiyle konustugu zaman, olur emret sen yeterki diye boz kadini. Verince de rica ederim ne demek de biraz utanir belki
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sen niye cevabını vermiyorsun onu anlamadim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 141 göst.
17 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 845 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 311 göst.
13 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oznur8 (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,588 soru

24,087,722 cevap