0 oy
593 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gelen yorumları eşime okutacağım çünkü annesiyle benim aramda kaldığını düşünüyor.  Normalde bu haftasonu istanbula gidecektik kayinvalidemler geçen hafta samsundan geldiler uzun süredir görüşmüyorduk. Yolculuk için herşey hazırdı ama öğrendik ki kayınvalidemin annesi korona olmuş kayınvalidem onların yanından geldi. Orda bi düğüne gitmişler ve ordan bulaşmış. Şimdi kayınvalidemin birlikte geldiği kiz kardeşinde de belirtiler var diye test yaptılar sonuç bekleniyor. Kayınvalidem ve kaynim da belirti yok diye test yapılmamis. Ben belirti olmasa da taşıyıcı olabilirsiniz diyorum gitmek istemiyorum 8 aylik hamileyim 2 yaşında oglum var. Kayınvalidem eşime baskı yapıyor eşimin de içine sinmiyor gitmek. Siz olsanız napardınız.?

25 Cevaplar

0 oy
(633 puan) tarafından
Kesinlikle gitmezdim allah gostermedin ama hamileyken covide yakalanip ölenler var cunku vucuk hilelikte ve emzirirken kavunmasiz kaliyor zaten hamile ve emzirenler risk altin da diye televiyonlarda haber yapiyorlar kesinlikle gitmemelisiniz bu surecte kimse kimseye gücenmemeli can bu biri karninda iki evladin var yazik gunah kocan annesiyle konussun gelmiycez desin bence 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gitme tabi ki de kaynana da yerinde dursaydı 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Asla gidilmez bizim komsu da da cıktı ve hiç bir belirti yokmus. Bir here öksürmemiş bile. 
0 oy
(53,954 puan) tarafından
eniste gitmeyin riske atmayın 
0 oy
tarafından
Asla gitmezdim bile bile hastalığa yürüyorsunuz çok kötü bir illet hemen bulaşır emin ol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 405 göst.
22 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisazeynep (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
30 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 308 göst.
13 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 97 göst.
21 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rarara (963 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,121 soru

24,094,556 cevap

331,983 kullanıcı

...