0 oy
349 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (50 puan) tarafından
Kizlar benim 1 yaşında kızım var ve 27 haftalık hamileyim . Kızimda çok çok sütüm olmadı az oldu ne ictiysem sutum artmadı . Bu hamileligimden sonra da böyle olucak da o kadar korkuyorum ki . Süt sağma makinası vs alsam ise yarar mı veya başka öneriniz var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(288 puan) tarafından
Süt bünyeyle alakali cnm rezene ic su ic bol bol
(50 puan) tarafından
Ahh ah günde 4 litreye yakın içiyordum
-Reklam-
0 oy
(1,712 puan) tarafından
süt artırıcı çaylar iç. aklından da sürüm olmaz lafını cıkar sütüö bol olucak diye dusun
(50 puan) tarafından
Evet aslında o düşünceyi çıkarmak lazım . Humana bile içmiştim faydr etmemisti
0 oy
tarafından
Ilkinde öyle olsu diye ikincide öyle olacak işte bir şey yok canım benimde ilk kizim da uzunca bir süre sütüm gelmedi ama ikincidede dogurdugum gün taş gibi olmuştu göğüslerim ikincide daha çok süt  geliyor emin ol bünye alışıyor süt üretmeye doğumdan sonra bol bol su iç balık ye balık da gu zel aut yapıyor özelliklede ala balık yada somon yağlı olduğu için kalorisi yüksek ")) gu zel sut oluyo 
(50 puan) tarafından
Ay çok sevindim buna lütfen dua edin olur mu .. çok büyük bir sorun gerçekten ...
tarafından
Hiç kafana takma akışına bırak düşündükçe olumsuz etkilersin bedenini ;)
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Hele doğsun rızkını ALLAH verir merak etme soğan bulgur rezene su helva tahin ye iç olur merak etme
0 oy
(799 puan) tarafından
Süt artıran çaylar var onları dene . Malt içeceği dene.  Birde benim buğday dövme yarma dedikleri varya onlar çok süt yapmıştı bana bakliyat olarak. İnşallah çok olur sütün . Geçen birisi paylaşmıştı her bardak için bir kuru inciri doğrayıp suda gece bekletip onu içince süt yapıyormuş günde üç vardak iciliyormus onu da deneyebilirisn 
0 oy
(24 puan) tarafından
Dut kurusu ıc dogmdan sonra bıde duzenlı sag o uyurken bıle

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 632 göst.
0 oy
4 cevap 226 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusraaa (41 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,042 soru

24,093,411 cevap

331,904 kullanıcı

...