0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Son 1 ayım kaldı hic yürüyüş yapamıcam karantinadayım normal doğum cok istiyorum yürüyüş yapmadan normal doğuran var mı? Ya da neler yapabilirim evin içinde? Karantina bitince 14 gun kalıyor ben o kalan 14 günde korkudan kapıdan dışarı adım atmam doğumumun kolaylaşması için ne yapabilirim acaba kızlar bir de sancılarım başladı benim alttan bi sancı vuruyor iki büklüm oluyorum karnım da cok sertleşti 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 3 doğum yaptım ilk ikisi normal doğumdu benim bacaklarıma çok kramp girer yürüyemem onun için hiç yürümedim sorunda yaşamadım şükür 
tarafından
Umut verdin suan canım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben hiç yürüyüş yapmadım hep evdeydm normal doğum yaptım
tarafından
Valla sende umut verdin sagol:)
0 oy
tarafından
Bacım eskiler yürüyüş mü yapıyormuş şimdi ki teknoloji nerde o günlerde günlük ev islerine kosturmaktan saat 8 de 9 da yatağa zor atiyorlarmis kendilerini odaklanmayin şöyle şeylere eninde sonunda çıkacak o çocuk tek çare yürüyüş değil ki al topu altına zıpla ziplayabildigin kadar. Hergun ılık duş al mümkünse hergun ilişkiye gir eşinle ama karantinadayim diyosun yani evde yürümeye calis imkanlar dahilinde odadan odaya falan. 
tarafından
Plates topunu annemden almayı unuttum kuzum ya pozitif bende çıkınca karantinaya annemlerde alındık bugün dilekçe yazıp izinle eve geldik sürekli halsizlik mevcut temizlike eşimle yapcaz yarın detaylı bakalim
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah bi avazda dogurursun yawrunu sağlıcakla
0 oy
(8,202 puan) tarafından
Ben yapmadım sadece doğumdan önce iki gün acilmam olsun diye yürümüştüm. Doğumum çok kolay oldu üç ikinmada çıktı bebeğimde esi de ... Ama sancı çok çektim 12 saate yakın bununla bir ilgisi olduğunu da düşünmüyorum.
tarafından
Sende umut oldun sagol :)
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Valla canim dogum icin ekstra bi yuruyus yapmadim ben bi markete gider gelirdim arada gezmeye giderdim cogu gunumu evde yatarak ya da ev isi yaparak gecirirdim normal dogurdum :) 

0 oy
tarafından
Ev isini dahi zor yapiyordm yürüyüşü hiç yapmadim canm bacaklarm ve karnim agrirdi normal dogum yaptm sukur bir sıkıntı olmadi 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Bende yasağa denk geldi yuruyemedm 40 hafta olunca tak etti evde hic durmadan Yurudum 2 gün sonra doğum yaptım
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kız ne alalka hiç yerinden kalkmayan insanlar normal doğuruyor. Veya tam tersi 9 ay boyunca benim yurudugum kadar kimse yurumemistur çalıştığım şartlarda çalışan çok nadirdir vala çocuk dönmedi bacım sezaryen oldum kişinin bünye ile alakalı birşey 
0 oy
tarafından
Bende 9 ay boyunca yürümedim nerdeyse oyle evin işini yaptım 8 ayda suyum geldi suni verdiler 5 saatte doğum yaptım o vücutla ilgili canım yapamıyorsan kendini zorlamaya geek yok evde hareketler var onları yap sende spor gibi 
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Evin içinde yürü squat kegel yap

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
7 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 363 göst.