0 oy
470 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından

Bilen bilir kizlar oğlumun elleri yandı şimdi pansumanindan sular. Akio dünden beri heralde su topladı onlar patladı şimdi avuclarinin içi büzük büzükicim yanio pansuman yaptıkça ne zaman düzelir :(((

10 Cevaplar

0 oy
(3,749 puan) tarafından
1 hafta sürüyor ya cnm bnmde kolum yanmıştı az bişey 1 hafta sürmüştü 
(572 puan) tarafından
Bunun komple avuç içi beş parmak kuzum içim cız ediyo bseyleri tutamio sinirleniyo emeklemek istyo sinirleniyo
(3,749 puan) tarafından
Kıyamam ya geçmiş olsun cnm
(572 puan) tarafından
Saol cnm bnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde oğlumun bileği yandı hep soyulup deri çıkıyordu çok kötü oluyor hakiki zeytinyağı sürüp üzerine kahve döktüm kabuk bağladı iyileşti sonra

Annemde küçükken kardeşime yapmış onun parmakları yapışmış bu şekilde iz bile kalmamış tavsiye ederim 
(572 puan) tarafından
Kuzum korkuyorum doktor yanık kremi bide iki şurup verdi iltihap sökücü bsy mişey olur dir korkuom
0 oy
tarafından
Corek otu yağı çok iyi geliyor aslında çabucak iyi ediyo izde  bırakmıyor yavrum benim ya biran önce iyileşir inşallah "( çok üzülüyorum 
(572 puan) tarafından
Amin cnm bnm çok saol kahroluyorum bende valla kiyamiyorm bakmaya pansuman yapana kdr dünyayı yıkıyor içim parçalanıyor
tarafından
Çok iyi anlıyorum seni da burdan ben bu kadar kötü oluyorsam seni düşünemiyorum bile rabbim gani gani şifa versin inşallah op benim yerime kokulu kokulu ❤
(572 puan) tarafından
Aminnn kuzum bnm çok saol öptüm valla :) tebessüm ettm saol
tarafından
Sende sağol canım benim ")
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kantoronnyagi sur canım tanığa çok iyi geliyor iz bile bırakmıyor 
(572 puan) tarafından
Ama baloncuklar patlamış ya bsy olmazmi kabuklarının kaldırılması lazım dedi doktor sağlık ocağı kaaldircakmjs
(7,436 puan) tarafından
O kabukalri kurutuyor aslında ama bu sağlık kuruluşunda temizlettirin sonra kantoron sur canım ben karnımı yaktım şu an iz bile yok
(572 puan) tarafından
Çok saol cnm bnm
(7,436 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Canm.benm elim caydanliga yapisti avcumun ici baya da buyuktuu yumurta beyazi ve bal mumuyla bir karisim yapti burdan bir teyze inanilmazz iyi geldi hiic iz birakmadii su toplattirmadi resmn bnm.icin mucize bir krem dolabmdan eksik etmiyorum.
(572 puan) tarafından
Çok tskr ederm cnm bnm
(4,148 puan) tarafından
Rica ederim canm cok gecmis olsun ins bian once gecerr
(572 puan) tarafından
İnsALLAH cnm bnm ALLAH RAZI OLSUN
0 oy
tarafından
Benimki sulanmadi ama benimki bile 3 günde anca geçti yavrum benim ya kıyamam 
(572 puan) tarafından
:( ciğerim yanio valla
0 oy
(830 puan) tarafından
Bir yerde yoğurt iyi geliyor diye duymuştum canım bir dene istersen çok geçmiş olsun
(572 puan) tarafından
Çok saol cnm bnm ALLAH RAZI OLSUN
(830 puan) tarafından
Hepimizden razı olsun kuzum :)
0 oy
tarafından
Bence herşeyi unut şunu yap çok iyi gelir bebişe yorumlarda yazan oldumu bilmiyorum ama 

Yumurtanın sarılarını koy tavaya iyice yak o yumurtayı simsiyah olsun yağ falan koyma ama öyle yansın dumanlar filan çıksın

Sonra onun siyah suyu oluşacak o siyah suyu al bir kaba soğut sür yanık olan yere 
(572 puan) tarafından
Hadi ya ilk defa duydum
(830 puan) tarafından
Bak bu süper iyi geliyor canım ben 5 yaşındayken iki elim yanan sobanın üstünde düşmüşüm elimin içi görünüyormus o derece korkunç olmuş 1 hafta bunu yapmışlar da öyle düzelmiş valla inşallah sana da iyi gelir
(572 puan) tarafından
İnsALLAH cnm çok saolALLAH razı olsn
0 oy
tarafından
Canım yumurtanın sarısını tavada kavur siyah yağı çıkar o yağı sürekli sür yandığın üzerine emin ol 3 güne kalmaz düzelir ve hiç iz kalmaz biz eşimin ayağını böyle geçirdik 
(572 puan) tarafından
İlk defa duydum cnm ya :( ALLAH RAZİ OLSN
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Canım azıcık iyileşsin acık yara olmasın bulabilirsen şifa için domuz yagı sür ellerine. Rabbim şifa için haram yok. Bir cok yanık kremi in içinde zaten var. Allah yaşatmasın bizim tanıdıgın yuzu yanmıstı boyle burus burus olmustu kadın domuz yagı sürmüş bir tanecik iz kalmamıstı
(572 puan) tarafından
Asla suremem ben onu ayyy :((( çok tskr ederm cnm bnm
(1,096 puan) tarafından
Sen bilirsin canım gecmiş olsun
(572 puan) tarafından
Çok saol cnm bnm

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 2,017 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Jamıla (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 677 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (30,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
9 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 54 göst.

Kategoriler

1,475,246 soru

24,151,471 cevap

334,937 kullanıcı

...