0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Az önce camdan bakıyordum kızımla beraber hava alsın diye dışarıda çocuklar oynuyo neyse 7 yaşlarında Bi kız çocuğu annesine çişim geldi dedi annesi de o kadar merdiven kim çıkicak şimdi tut dedi çocukta tutamam çok geldi dedi tamam madem dedi çocuğu aldı kenarda ağaç vardı aldı orda isettirdi şok oldum heryeri meydandaydi benim yerime bakan Bi erkek de olabilirei Bi sapikta ve çocuk bilmez yarın Bi gün tek başına da bu hareketi yapabilir bide çocuk çişini yaptıktan sorna direkt kilodunu giydirdi hiç Bi şeyle sileyim falan diye de düşünmedi elinde su olmasına rağmen şok oldum yaa 

6 Cevaplar

0 oy
(1,712 puan) tarafından
Maalesef bazı anneler cok vurdum duymaz
tarafından
Evet ya eşimin 7 yaşında erkek yeğeni var altını alacağım zaman ben onu bile dışarı çıkarıyorum Bi tek anneannesi ve babaannesin yanında alırım altını sinir oldum valla
tarafından
Onların yanında bile alma canım mahremiyet eğitiminde öyle diyo
-Reklam-
0 oy
(583 puan) tarafından

Haberlere çıkan şeyleri filan görmüyor okumuyor sanırım bu kişiler:angry:

tarafından
Evet yaa Allah korusun sapığın pisliğin biri görse musallat olur neler okuyoruz haberler de kendi öz kızıni hamile bırakanlar varken nasıl bu kadar geniş olunur anlamıyorum
(583 puan) tarafından
Çok sinir oluyorum ya o çocuk nasıl ayıbı öğrenecek
0 oy
(17,070 puan) tarafından
Hadi erkek çocuklarına yaptırıyorlar ama o kadın abartmış. Kız çocuğunu ulu orta işetmek nedir ya. İlerde o kız ayıbı günahı bilmezse suçlu tabiki o üşengeç annesi. Madem tuvalete götürmeye bile üşeniyor niye doğurdu acaba. Birde onun çocuğunun işediği yerde başka çocuklarda vakit geçiriyordur , onların da hakkına giriyor.
tarafından
Evet erkek bile yanlisken o minicik bedeni her şeyi ulu orta meydandaydi ben bile hemen rahatsız oldum kafamı çevirdim sağa sola baktım başka görebilecek biri var mı diye neyse ki yoktu ama görülmucek Bi yerde değildi ya pisliğin teki görseydi musallt olurdu çocuğa Allah korusun
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Kız da olsa erkek de olsa iyi bişey değil iki dk çıkar evine yapsın çocuk bide öyle, giydirmiş üstünü enfeksiyon kapma olasılığı bile çok yüksek bnce burda annenin ayıbı bilmesi lazım anne bilirse çocuk bilir zaten 
0 oy
tarafından

imagebak kuzu su gördüğün boş arazi ve trafo varya oraya gelen gecen kadın erkek çocuk isiyo siciyo yani koca adamlarin genlerin yaptgni görünce çocuğa felan da artik sasramiyom ve karşıda gördüğün yer avm yani iki adım daha atsa avmdeki WC ye gidebilirler pislikler tam otrma odam ve mutfatm buraya bakiyo bu evden bı an önce gitmek istiyorum bu yüzden cocugum burda büyüsün istemiyorum

(3,818 puan) tarafından
Ankara mı canım burası ve evet doğru söylüyorsun yaptıkları ayıbı bilmiyorlar
tarafından
Kahramanmaraş canım burasi valla gün içinde bir sürü geliyo hele trafonun onu dolmus durağı ordaki adamlar devamli orayı kullanıyo balkonda otramiyoz
(3,818 puan) tarafından
Şikayet etseniz canım bişey yapmıyorlar mı
tarafından
Kimi bulup kime desnler ki kuzu boş arazi adamlar napsin gelen gecen yapıyo
(3,818 puan) tarafından
Ne bilim belediye ye falan belki bişey yaparlar diye
0 oy
(83 puan) tarafından
Senin dediğin olay gene hemen işetip kapatmış altını ama ben de gmrümcemin düğününe gittim daha kırkım yeni cıktı neyse eşimin akrabası var onunda kızı var kızı 4 yaşında neyse görümcemin kocası geldi başladılar işte dans etmeye oynamaya sonra bizde onların etrafına toplandık izliyoruz falan Bi baktım kız bacaklarını ayırmış avret yeri cok belli ortada annesi de görüyor ama kilodunu kapatmıyor allahım ya dedim Bi sürü erkek vardı arkamızda yanımızda bişi demedim sustum yazık dedim annesi de zaten terbiyesiz biri muhatap bile olmadan gittim 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,197 soru

24,055,015 cevap

329,866 kullanıcı

...