0 oy
475 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
2 buçuk aylık olduk gece yanımda yatarken çok güzel uyuyor tekrar besigine geçirmek istiyorum ama bir kaç gündür düzenimiz bozuldu pek uyku yok. Acaba ne kadar sürer alışması yada alisir mi

8 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Hemen alışmaz bi kaç hafta sürebilir 
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
3 gün surdu 

Ama cok ugrasirsin canim dirayetli olman lazim
(16 puan) tarafından
3 gün ise bişey değil canim iki gün gitti :)umarim pes etmem . Tekrar uyku düzene giriyor mu bizimki 12 de yatiyorduk 4 5 kadar deliksiz uyuyorduk şimdi 2 saate bir uyanıyor
(2,483 puan) tarafından
Ona söz veremem :D benim oglanda oyleydi simdi 1 ay gecti aradan suan duzene girdi kuzum hatta normalde sadece yuz ustu yatardi suan yan sekildede uyuyo :D
(16 puan) tarafından
Umarim alışır beşikte yatagimın hemen yanında kokumu bile alabilir yani ;)
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Bi kiyafetini koy yanına kokunu alsın uyur o zaman
0 oy
(903 puan) tarafından
Beybi nesti var mi
(16 puan) tarafından
Malasef canim
(903 puan) tarafından
Hmm olsaydi  basit  alisrdi
0 oy
(289 puan) tarafından
Canım biz doğumdan sonra eve geldigimizde iki tarafın da istediği bi düzen kurmaya çalıştık: gece beşikte, sabah yanımızda yatırdık. 2 aylık olduk bugün sadece gündüz uykularında sıkıntı yaşıyorum bazen, cünkü yanımda ya da beşikte yatmak istiyor ama ben diger odalarda olacağim için puset ya da yer yatağı yapıyorum canı isterse uyuyor, istemezse kavga ediyoruz.  
0 oy
tarafından
Senin kokuna alışmıştır büyük ihtimal canım kirli bir kıyafetini yanına koyarak beşiğinde yatır uyansa ağlasa dahi dirayetli olmalısın  yanına almamalısın zor olacaktır tabi ki kolay olmaz ama doktorların vs dediğine göre çocuklar ve bebekler yeni bir şeye max 3 günde alışıyorlar mis 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Kokunun sindigi bi kıyafeti koy yanına birde sıçramamalı elini kolunu kundak yapar gibi yap 
0 oy
(454 puan) tarafından
Yaninda uyutma uyanikken besigine koy ne zamaba uyursa uyusun ..benim prensimde 2 bucuk aylik ama besigine oyle alisdiki baska yerde uyumuyor naicagim bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 130 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 290 göst.
15 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 357 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,237 soru

24,122,162 cevap

333,537 kullanıcı

...