0 oy
1,227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebegim dogali 2. bucuk ay oldu. Tabi babamlara gidince annem bile sut yaoan seyler ye kilo almamaya calis dedi alms myim dedim evet dedi. anneme alinmam tabiki...

Neyse dun eve geldim esimde sarilirken biraz kilo vermen lazim dedi... Tamam Anne oldun bebekle ilgileniyosun ama beni de dusun dedi... 

Sizce alinmam lazim mi?

26 Cevaplar

0 oy
(320 puan) tarafından
Eşim hamileyken iki canlısin ye boşver der emzirme ilk donenlerinde ye bırak dikkat etmeyi der ama çocuk biraz büyüdüğü zamanlarda azck kilo alayim hemen söyler kilo almışsın baya göbeğini bağla çıkmasın der 
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Beni de düşün demesi iğrenç geldi bana nedense. 2 aylık bebeğin emziklisin ve benim şeyimi de düşün heyy Allahm ya ne bencil adamlar var 
0 oy
tarafından
Bunda alınacak bisey yok. Sen sutünü etkilemeden yavastan kilo verebilirsin. Ustelik kırılmayacagin bir sekilde soylemis. Sana sırt dönmemiş soguk davranmamis sadece isteğini dile getirmis. 
(1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sadece biraz detay vereyim  sana . Boyle's durup.dururken demedi  ben bazen  yatakta Vucudumlq giyinik sekilde uterine uzanir uyoumun gelmesini beklerim yadda sohbet ederiz  oyle yaptim  o anda dedi kenddisi bir erkege gore  kemik  olarak  daha ince kilo olarak da benden daha zayif...
tarafından
Alınacak bisey yok kötü bisey dememis.
(1 puan) tarafından
Ne bilim  ben de ya yukardaki yorumlara bakarak alinmam gerektigini  dusunmustm
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Onu niye düşünüyormusun onu anlamdım nerdeyss aynı anda doğum yapmışız bizimki de 3 ay oldu bende göbeğim var dedikçe eşim bana kızıyor azıcık al diye 
(1 puan) tarafından
Kac kilosun
(3,701 puan) tarafından
Kızımın iki aylık asisinda tartilmistim 57 kiloydum şimdi bilmiyorum
(1 puan) tarafından
Ben 75 im
(3,701 puan) tarafından
Daha yeni doğum yapmışin sen noal kahvaltı yapsanda çocuk emdiği için tekrar açıyorsun şahsen ben öyleyim yaşına girene kadar yarısı gitmiş olur
0 oy
(263 puan) tarafından
Ay valla canım hiçte alınacak bisey yok kocan sana alınacak bisey söylememiş gayet güzel bi şekilde söylemiş. Seninle hiç konuşmayıp zamanla sana karşı uzaklasadabilirdi ondan sonra da derdin ki kocam bana soğuk davranıyor neden? Ne güzel dile getirmiş işte bende her zaman eşime söylerim benden yana bi sorunun bi memnunuyetsizligin varsa söyle ki çözmeye çalışayım diye ki bende aynı şekilde söylerim kocama kendimize çeki düzen vermeye calisiriz. Tamam yeni doğum yapmışsın emziklisin ama bu illa ki kilo almanı gerektirmiyor. Doğum kilon ayrı ama sadece emziriyorum diye önüne her geleni yersen bebeğine değil kendine kilo aldırırsın. Sadece sutu Ne yarayacak şeyleri tüket süt yapicak yaglandiricak şeyler ye yeterli onları da tabak tabak yemen gerekmiyor. Sağlıklı ve düzenli beslenmek ayrı önüne her geleni yemek ayrı. Biri hem bebeğine hem sana faydalı. Diğeri sadece sana zararlı. Bide şu ona neymiş kafasını yaşama eğer ki ailende huzur istiyorsan. Surda okudum da çoğu kadın ona neymiş diyor. O dedikleri kişi hayatlarını paylaştıkları kişi. Lafa geldimi kocasında ilgi bekler tatlı söz bekler ama kendisi oldu mu ona neymiş der. Öyle bi dünya yok. Kadınların erkekten beklediği ilk oncelik ilgi ve sevkatse erkeklerinden kadınlarından beklediği ilk öncelik bakımdır. Bu dünya düzeni böyle erkek ve kadın kafası bu şekilde çalışır yaradılışımız bu şekilde bunu değiştiremeyiz. O yüzden sende öncelik tabi ki çocuğunu düşünerek ona yararlı olacak şeyleri tüket ama abartmadan ye. Ama kocanın isteklerine de cevap ver. Eşine de söyle en azından bi 6 ay daha sabret bende memnun değilim zaten dikkat etmeye calısıcam filan diye alınmadan kırılmadan anlayışlı olmaya çalışsın birbirinize karşı.
0 oy
(182 puan) tarafından
Keşke bende alabilsem cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fadimee.k (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde BirAnne20 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.