0 oy
1,223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Bebegim dogali 2. bucuk ay oldu. Tabi babamlara gidince annem bile sut yaoan seyler ye kilo almamaya calis dedi alms myim dedim evet dedi. anneme alinmam tabiki...

Neyse dun eve geldim esimde sarilirken biraz kilo vermen lazim dedi... Tamam Anne oldun bebekle ilgileniyosun ama beni de dusun dedi... 

Sizce alinmam lazim mi?

26 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Ağzının ortasına kürekle vurasim geldi şuan dert etme demesi gerekirken 
-Reklam-
+4 oy
(11,533 puan) tarafından
Benim eşimde geçen yürüyorduk ben önde yürüdük oğlumla oda kızımla ilgilendi baktım yanıma geldi aşkım ben seni böyle hiç beğenmiyorum haberin olsun dedi yice zayifladin bu nedir bende dedim valla cnm ben kendimi böyle çok beğeniyorum senin beni beğenip begenmemen umrumda değil :)
+2 oy
(7,436 puan) tarafından
Bencil erkeği kapıma köpek diye koymam hiç kusurra bakma sen doğum yapmışsın önceliğin bebek olacakken adam kendi keyfini dusunuyir.bir insanı dış gorunusuyle seven insan tiplerinden nefret ediyorum kilo nedir alınır da verilirde daha yeni doğum yapmışsın insanda ilk vicdan ve merhamet olmalı bu hayatta hastalık var sağlık var demekki bı hastalık olsa kilo almak zorunda kalsan adam dönüp bakmayacak daha iki ayda bunu diyirsa lincleyen de linclesin hayat erkeklerden ibaret değil ne yapıyorsak ilk kendimiz için kendi mutlulugumuz için yapmalıyız 
(7,436 puan) tarafından
Kesinlikle kizimn6 aylık oldu benim eşim hala sen yemzsen çocukta zayıf kalır mantığında.zaten çocuk hareketlenmeye başladığında peşinde koşturmak tan istemeden kilo vermeye başlıyor insan ne gerek var kadının kalbini kırmaya
(580 puan) tarafından
Aynen valla ben evlendim kilo aldım hamileyken üstüne de ekledim simdi hamilelikte aldığım kiloları verdim ama evlendikten sonra aldıklarım oturdu yani gitmiyor uğraşıyorum ama eşim gelip bana böyle bir şey dese derim hayırdır manken mi sanıyorsun beni istediğim kiloda olurum yani sen kendine bak derim
(7,436 puan) tarafından
Kesinlikle öyle belki insanlar kilo lu haliyle mutlu hissediyor kendini başkasının yönlendirmesiyle mi olacak bu işler bana deseler ben böyle mutluyum derim
(580 puan) tarafından
Allah herkesi iyi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın insallah
(7,436 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
tarafından
Olur bidahakinide sen doğur o zaman deseydin 
+1 oy
(1,234 puan) tarafından
Böyle postları görünce diyorum ne anlayışsız kocalar var daha iki aylık lohusasın canım eşinden sogutmak değilde eşin bencilmiş gaercekten bnm adam bu 3. Gebeliğim ben kilo aldık a gebelikte bile farklı güzel gözüküyorsun gözüme dogumlar dan sonra en büyük destekcim o şükür kilolu olsan ne sana zarar onamı zarar tüvbe ya canını sıkma sütün kesilmesin
+1 oy
tarafından
Bacım kusura bakma da esin ne kadar dusuncesiz ya.. Yeni dogum yapmis kadina bu denir mi Allah in izniyle sana bi evlat vermis basinin üstünde taşıması gerekirken hala yatak odasini dusunuyo gercekten sinir bozucu 
0 oy
tarafından

Benide düşün derken :/ 

Eşin aklını mi yemiş.

(1 puan) tarafından
Yani birliktelik iicn
tarafından
Kilo birlikteliğe engel değil ki .
(1 puan) tarafından
Degil ama o zayif severim derdi bebekten oncede
(476 puan) tarafından
Ona bakma sen istesende eskisingibi olamazsin ki sonucta vicudun degisiyo bebekten sonra iliski pek te onem veriyo galiba her sekilde iliski olur ha zayif a tuyan boyle kabulensin seni senin de ilaki onda sevmedigin birseyler vardir ama yine de onu kabul ediyorsun eminim ki tabi asiri derece kilolu isen biraz zayifle ama kendin icin onun icin degil kilon normalise zayifleme evlenirken bende 47 dim ama sonra gebelikten 60 oldum esim de diyo normal sonucta eskisi gibi olamazsin diyor beni kabul ediyo birde zayiflamami ostemiyor seven insan ustune gitmez .
0 oy
(2,241 puan) tarafından
off daha 2bucuk aylik bebegin var senin ne kilo vermesi sutunu bebegini dusunmelisin beni dusun ne demek kilolu olunca ne oluyomus ki neye engel yani 
0 oy
(449 puan) tarafından
Demekki zayıf istiyor seni bu çok doğal normal evlenince zayıftın galiba o yüzden sende yavaş yavaş dikkat edersen süt emzirdiğin dönemde çok güzel verebilirsin
(1 puan) tarafından
Evet bebekten oncede hep zayif severim derdi...
(449 puan) tarafından
E bu normal ve eşin güzel bir dille güzel bir şwkilde sana söylemiş işte sana bende doğum yaptım 35 kilo aldım şuan 90 oldum eşimde kilolu sevmiyor hak veriyorum anne olduk diye kadınlığımızı köşeye atamayız annelik ayrı kadınlık ayrı her ikisini yüritmek çok önemli bakımlı olmaya çalışmalıyız onlarda erkek nefisleri var
(1 puan) tarafından
Ben Susan 75 im  hamilelik oncesi  68 falandim ona da biraz vermem  gerektigini soylerdi
(580 puan) tarafından
Daha 2 bucuk aylık bebek ya insaf bunu hemen dile getirmesi normal değil bence zayıf olmasını istiyor olabilir ama bu onu sevmesine engel mi yani kilolu olunca ne olacak demek ki gözü dışarıya kayacak
(449 puan) tarafından
Gözü neden dışarıya kaysın bu çok doğal zatıf istiyor bende eşime kilo al diyorum zayıfsın falan ne yani kilo almıyor yemiyor diye başkasınamı bakacam ben eşimle evlenirkende bayağı zayıftı
(580 puan) tarafından
Erkek kafası ne yazıkki farklı ben öyle düşünüyorum yani eğer ki zayıfla diye bunu dile getiriyorsa beni de düşün diyorsa bu açık ve net beğenmediğini gösterir ki erkeklerin büyük bir kısmı gözü dışarıya kaymaya meyilli kusura bakmayın ama ben dış görünüşe önem vermiyorum ve gerçekten kalpten seven insanların bunu sorun edeceğini düşünmüyorum tamam diyelim ki bu kadın çok güzel bir fiziğe sahip ama Allah göstermesin bir kaza sonucu bir yerine bir şey oldu o zaman eşi ne diyecek keşke böyle olmasaydın mı diyecek Allah korusun gerçekten böyle bir zihniyeti normal karşılamayın kendinizi ve çevrenizdeki insanları belli kalıplara koymayın güzellik kavramı böyle olmamalı siz bunu kabul etmeyin eğer kendinizi öyle güzel hissediyorsanız zayıflarsınız o Baska ama eşiniz sizi beğenmiyor diye zayıflamak saçma.
(449 puan) tarafından
Gözünü açmanı tavsiye ederim bende bir bayanım eşim zayıf ama ben biraz daha toplu olsum istiyorum onada söylüyorum kilo al ye diye ama ona rağmen ondan başkasına bakmıyprum başkasını sevmiyorum meyillide değilim bu nasıl olacak peki bana cevap verir misiniz ama eşiminde kilo almasını istiyorum 3 yıl olacak bunu için uğraşıyorum ama 3 yıldırda söylüyorum 3 yıldırda dışarıya kaymadı gözüm eğer dediğiniz gibiyse neden baika adamlara bakmadım
(580 puan) tarafından
Biraz önce yaptığım yorumdaki ilk cümleyi tekrar okuyun bana göre erkekler daha farklı kafada bakıyorlar olaya zayıflık veya kilo alma konusunda. Ben böyle düşünüyorum bana göre de eşim kilo almış kilo vermiş önemli değil ben onun yüreğini seviyorum benim için ister 200 kilo olsun ister 50 kilo olsun asla ona ya beni de düşün azıcık kilo ver demem sağlık açısından kilo vermesi veya alması gerektiğini söylerim en fazla ama onun hayatı onun bedeni ben karışmam bu konuda aynı kafadayım ama erkeklere gelince ben olaya bu sekilde bakan erkeklerin çok az olduğunu düşünüyorum. Açıkçası eşim gelip bana böyle bir şey dese hayırdır beğenmiyor musun derdin ne derim ki bunu söyleyen erkek beğenmiyordur bence bak tamamen bu benim fikrim bunu söyleyen sen zayıflamazsan ilerde mutlaka zayıf birine bakacak aldatmasa bile gözü kayacak bu kadar basit sonra da gelip karısına baskı yapacak zayıfla zayıfla bilmem ne falan bilmem anlatabildim mi?
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Alınman lazım tabi o nasıl cümle beni de düşün kilo alınır da verilir de seni fiziki özelliğin için sevmiyor sonuçta dimi zayıf olmanı isteyebilir ama yeni doğum yapmışsin sen de zayıflamak istersin sana destek olarak güzelce diyebilirdi 
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Çocuk yapmasaydı madem gerı zekalı mı nedır lafa bak ya ne kadar kırıcı 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Neden onu düşüneceksin? O ne sanıyordu bebek çıkar çıkmaz karnın dümdüz mu olacaktı ben de 2.5 ay önce doğurdum kimse bana böyle diyemez ağzının payını alır. Hayırdır yani.
0 oy
tarafından
Allahın ayısı neyını dusuncekmıssın yenı sogum yapmış kadın. 2aylık dpgum yapmıs kadın zayflayabılırmı şak dıye ben 1 sene once dogm yaptm anca toparladı vıcudum. Ayrıca emzırdıgın ıcın senn hamılelıkten daha ıyı bealenmen gerek. 
0 oy
(580 puan) tarafından
Gerçekten şaka gibiler bu erkekler ya deliriyorum... O zaman yapmasınlar çocuk falan istemesinler kendileri sanki çok fit çok yakışıklı manyak bunlar ya 
0 oy
(2,540 puan) tarafından

Bana öyle bisey söylese bende direk en zayıf noktası olan bel altından laf vururum.  Ee hak edene hak ettiği gibi davranmak gerek ;)

0 oy
(2,047 puan) tarafından
Kızlar benım eşimde cok kilo almıstı ben uygun dille konustum kocacım bak ne giysen yakısmıyo göbeğin benden büyük dikkat etmen lazım diye oda 2 ayda 10 kılo verdi, bebek doğurduk diye hep kılolu kalcak değiliz göbeğim den bende memnun değilim mesela eşimle beraber mekik cekıyoruz bunlar cok normal eşler aralarında herşeyi konusabilmeli bence sana bunu iyi ki söylemiş seni cok sevıyor demekki kötülüğün için söyleyecek değil ya.... Zamanla gidecek kıloların merak etme 
(1 puan) tarafından
AMA ben yapilan yorumlardan kotu biri dedim.  Demekki  s3vmyo dedim
0 oy
(178 puan) tarafından
Afedersin doğum dan sonra hayvan gibi oldum emzircem diye herseyi yedim kendimde yemek isteği duydum ama hep sunu diyorum kızım 1 yasına gelene kadar diyet falan yok öncelik her zman kızım eşimede çok kilo aldım dimi diyorum oda alıcak sın tabi bebek doğurdun sen neden takılıyorsun ben seni her halinle seviyorum diyo canımıniçi. Ben evlat vermişim ona sağlıklı bir sekilde o kiloma yakılacak oldu. Etrafımdakiler bile asırı kilo almıssın diyor onlarda evet cocuk doğurdum çünkü emziriyorum diye yiyorum umrumda değil çocuğum büyüsün veririm diyorum.. 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Off o nasil bisi yaa manken mi bekliyorlar yeni dogum yapmis  kadindan bazi erkekler boyle hem dogursun hemde eskisi gibi fizigi olsun istiyorlar iste
0 oy
tarafından

İnsanın nankör olanı da beter oluyo yaa cidden ne demek benide düşün lafa bak ben olsam senden önceliğim olarak artık bebeğim var derdim valla 

0 oy
(1,328 puan) tarafından
Hamileyken tam 30kilo aldım dogum dan bir sene sonra eskı kilomdan dahada zayıfladım helekı ilk 6AY çok zordu kızım kolık bir bebek tı ne ozaman nede şimdi asla o konuda kalbimi kırmadı kolay degil insandan insan doğuyor birde onun evladini doğurdun bana saçma geliyor bu konular ama böylede insanlar var malesef 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Fadimee.k (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde BirAnne20 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ozgeceylinn (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.