0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından

kızlar kayınvalide ile birlikte oturuyorum 4 senelik evliyiz kızlarına gider Oğluna gider kalır ben ne zaman anneme yada başka bi yere gitsem ama biyerde kalıp gelince bi tuhaf oluyorum onu istemiyorum gibi oluyor bu evde sıkıyor daraltıyor benii halbuki biraz zaman geçince alışılıyor ama biyerden gelince huzursuz oluyorum eşimle kavga ediyoruz bu sefer şu eve geldiğinde huzursuzluk çıkartma diyor neden böyle oluyor sizce

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rahatlığa alışıyorsun evine gelince mecbur hissettiğin için gözüne batıyor cnm
(398 puan) tarafından
bana yemek yaptırmaz hiç evlendiğimden beri kendisi yapar bana zararı da yok arada laf sokması var tabi de ne biliyim anlamadımm
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Kendi evin değil ya rahat edemiyorsun demek ki yoksa başka yere gidip geldiğinde oh insanın evi gibisi yok der genelde insanlar ama seni rahatsız ediyorlar demek ki ayrı eve ciksana huzurun olur hem evi benimsersin
(2,336 puan) tarafından
Anladım canım nolursa olsun beraber yaşamak zor ne kadar iyi olursa olsun bence ailecek olunmalı insan benimseyemiyor diğer türlü ondandır başka yere gitme evinde kal sadece alışırsın belki
(398 puan) tarafından
gitmeden de olmuyor çok sıkılıyorum anneme gidiyorum içim açılıyor burası bana kasvetli geliyor evimi sevmiyorum sanki kocam bişeysiz bırakmaz beni her istediğimi alır eder falan ama ne biliyim değişik canım ya anlatamıyorum
(2,336 puan) tarafından
Valla ben kaynanamla altlı üstlü oturyodum ve evden uzaklaşınca rahatliyodum resmen şimdi uzağa taşındık evime gelmek istiyorum evimde rahat ediyorum sorun huzurmus onu anladım inşallah duzelir senin durumun da
(398 puan) tarafından
inşallah canım çok sağolll
(2,336 puan) tarafından
Ne demek
0 oy
(24 puan) tarafından
Kaysnanasiyla yasayan gercekten bordo berelidir ya o nasil bir kuvvet güc bnce dinyanin zor seylerinden biri ben ayni apartmandayim ona bile tahammulum yok
(398 puan) tarafından
yemek yaptırmaz zaten yeri gelir ütümü de yapar benim işim olduğunda çocuğuma da bakar ama nedense sevmiyorum nedense kocam için katlanıyorum:(
0 oy
(2,631 puan) tarafından
4 yıldır nasıl dayanıyorsun :( 
(398 puan) tarafından
yemek yaptırmaz zaten yeri gelir ütümü de yapar benim işim olduğunda çocuğuma da bakar ama nedense sevmiyorum nedense kocam için katlanıyorum
(2,631 puan) tarafından
çünkü kendine özel bir alanın bir yerin yok. Eşinle istediğin gibi yatıp kalkamıyorsun.. ne iyi kadın gene yemek ütü yapıyor herseyi gelinden bekleyen de var
(398 puan) tarafından
doğru tabiki kötü yanları da var laf sokmasını çok sever bi dediği bi dediğini tutmaz yalanı da sever falan oh ya evim gibi yok diyemedim hiç bi zaman o bana çok koyuyor
0 oy
tarafından
gene mi geldim bu eve pskolojisi :D gozune devamli batan kaynana :D bilirim o ruh daralmasini
0 oy
(772 puan) tarafından
Banada öyle oluyo yani ewlerimiz ayrı ama nerdeyseyılın yarısını onlarda geçiririz eşimin babası yok bi tek annesi war eltim fln altlı üstlü otururlar bi hafta sonu kalmaya gideriz 6ay kalırız ewimizle arası 10 dk fln babamlar memlekette trabzonda ben samsundayım bende senin gibi gidip gelince sanki bi soukluk oluyomuş gibi oluyo halbuki sewerim sayarım bi sıkıntımız da yok yedirir içirir ben arada bi ew süpürürüm ve çocuğuma bakar peşinde dolanırım başkada bişi yaptırmaz bana ama nie öle oluyo bende anlamıyorum anlayan varsa banada anlatsın inşallah bende onun gibi bi kayınvalide olurum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,734 soru

24,063,089 cevap

330,249 kullanıcı

...