0 oy
1,721 göst.
Diğer kategorisinde (3,075 puan) tarafından
Kaynanasi ile yasayanlar evlenmeden önce eşiniz size birlikte yaşayacağınızı söyledi mi yoksa size  sürpriz mi oldu:)  

38 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Hamdolsun evim ayrı ama bazen 2 gün kalıyorum ama o iki gün beni hayattan koparıyor mecbur olanlara rabbim rabbim gani gani sabır versin ne  kadar iyi olsada insanın kendi evi düzeni olmalı gerçekten çok çok zor Allah kurtarsın
(3,075 puan) tarafından
Aynen zorunda olanlar icin gercekten cok zor..insanin kendi evi olamaz zatn.
tarafından
Kesinlikle cnm bunu bilerek evlenmek lazım tamam  eşimizi sevip sayarız ama yetmiyor valla ömür bitiyor
(3,075 puan) tarafından
Aynen sadece eşle degil aileyle de evleniyosun cnku..
(5,572 puan) tarafından
Benim de evim ayrı ama haftanın üç günü kaynanamın evindeyim. 79 gündür evime hiç girmemişim:(( hiç güzel değil yaa
-Reklam-
+1 oy
(1,964 puan) tarafından
Soyledi ama bi kac ayligina ve sonuc 2 sene 1 ay:)
(1,964 puan) tarafından
Vala oyle yapsam biterdi şimdiye:) kiz müteahit kacti başkası  geldi  proje degsti v.s uzadi gitti 5 yil olck insaat baslayali
(2,265 puan) tarafından
Şans ıste:) inşallah tez zamanda biter cnm
(1,964 puan) tarafından
Inşallah  canm hayrlisi artk
(53,471 puan) tarafından
gulsahim keske ev bitsin khle evlenelim.deseydin dicemde o zaman baksana hala bekar kalirdiniz gunesim olmazdi vardir herseyde bir hayir ☺️
(1,964 puan) tarafından
Ay kuzum ne bileyim  ya. Bi okulla anlastim ise başlıcaktim ankarada evlenelim  dedik  bi kac ay idare ederiz zaten calscm dedim son anda iste olmadi snra evde btmedi sonra 2 is teklifi geldi hamileyim diye  gidemedm oyle seyler iste:)
+1 oy
(3 puan) tarafından
lanet olsunki bende kaynanamlayim ve hic sevmiyorum mecburluktan kaynanamlayim hep laf dalasi yapiyoruz 2 aylık ogluk var   ve    beni gözlüyor sabah kavalti hazırlasin sabah 8 de kalkar hiç demiyor gece uyuyor gelin ben kalkiyim yok   kaynana kayin baba ve görümce le yaşıyorum gerçekten bıktım 
(3,075 puan) tarafından
Sen baya dertlisin anlasilan:(( zor ya kalabalikmis ev bide..kirada bi yere cikma sansiniz yok mu hic
(3 puan) tarafından
yok evimizi yeni aldik esimle kaynana yanıma geldi         hic gelirleri yok    kayin pederim  kalp hastasi kaynana desen işine geldiği gibi    davranıyor her gun yalandan biyeri agriyor yemekleri  her seyi hazir ettiğim zaman  o agrilari bi anda geciyor görümcem   soyler gibi bana laf sokmalar ama  artik umrumda degil oglum  doğduktan sonra  sabah kahvaltı larina kalkmıyorum bide corba siz kavalti olmaz mi     sabah sabah biktim corba yapmaktan  vala ama esimde ise gec gitme sebebiyle kalıyorum  laf yapıyor kaynan ama    agzinin payini veriyorum  bode yokmu  eşimi doldurması  eşimi kıskanıyor benden  ben biyere gitsem geliyor    esimle biyere gitsek kaynan yanımızda   en son dayanamadim  dedim ki oğlunu evlendirmeseydin  keske yatak odamiza cat diye gelmesi yokmu  esim kızdı   şimdi duzeldi kurtulmak istiyorum koyde evi var  gecen bide bana demz mi sen oglumu ac birakirsin fln   coxuga bakamaz sin   bende dedim sana güvenerek evlenmedim sana güvenerek de çocuk yapmadım cek git köyüne   bende rahat ediyim biktim senden       ne olur dua edin gitsin  stres oluyorum her zman
(3,104 puan) tarafından
Helal olsun hak etmiş doğrusu. Açık açık git demişsin canım. Daha da kalırsa yüzsüz demekki.
(11,051 puan) tarafından
Yanlız değilsin bende kaynana kayinpederle 3 kayın 2 görümceyle yaşıyorum
0 oy
tarafından
Şükür birlik değilim ayrılmak isteyenler inşallah tez zamanda ayrilir amin
(3,075 puan) tarafından
Aynen cnm ben de degilim iyi böle:)
0 oy
tarafından
Ay yaşamak istemem, doğum için geldi yanıma verem ettim beni
(3,075 puan) tarafından
Ahahah sanslisin o zamn beraber yasamadigin icin:)
tarafından
Kız doğum yaptım geldim ev savaş alanıydı çamur olmuş ev resmen :) annem sağolsun bugün halılara kadar yıkadı, mutfak dolaplarını falan yaptı
(3,075 puan) tarafından
Rüzgar gibi gelip gecmis kadin resmen:))
(627 puan) tarafından
Benimkiside aynı doğuma geldi beni hasta etti
(3,075 puan) tarafından
Gelmez olaydi:)
(627 puan) tarafından
Keşke kışıda kalıcakmis
(3,075 puan) tarafından
Simdiden Allah sabir versin o zamn..evinde kalamiyo mu bütün kış napck sizde
(627 puan) tarafından
Kocasıyla anlasamiyor ev sobalı bide kocası evin içinde sigara içen biri astımı var
(753 puan) tarafından
Bende gelsin kalsin diyomm
0 oy
tarafından

Söyleseler evlenmezdim ben :) eşim asker kaynanaya hep uzak olcam diye gönül rahatlığıyla evlendim

tarafından
Yok kız Allah korusun 7 saat mesafe var arada. Gelip 1 gece kalıyorlar onu çekemiyorum valla Allah kaynanayla yaşayana sabır versin
(3,075 puan) tarafından
Aynen hep okuyorum burda yasayan cok sanrm
tarafından
Aynen canım çok fazla
tarafından
Bende öyleyim yakına geldim ama bin psimanim tayinde uzak bir yer istiyorum arada 10 dk mesafe var gelip 2 gün kalıyorlar ya bir işe el vurmaz 1 yaşında ki cocogum rezil oluyor ortalıkta
(3,075 puan) tarafından
Yakin oturmak da bi sknti desene
0 oy
tarafından
Benim eşim teklif etti ama ben kabul etmedim 
tarafından
Hee öyle valla 3 eltiyiz nedense sadece bana gelir iyi bakıyom galibaa Hahahaa :) :)
(3,075 puan) tarafından
Ahahaha olabilir..en rahat sende demek ki:) bizimki de hic gelmez..esim çağırms gel bizde kal iki gün diye yok gelmem demis rahatsz edemem demis..cagirsak da gelmiyo bizimki de:))
tarafından
Allah kolaylık versin canm ama ben dayanamam o kadar eşimin kardeşleri bile annelerine bazen yaka silker onlar dayanamıyor ben hiç yapamam k.bkmasn
tarafından
Kız bizimki köyde yaşıyor eşide yok tek başına kışın soba yakması falan zor oluyor bide yaşıda var 70 yaşında bazı hastalıklarıda var hastane işi olmasa yine gelmez zaten ama olunca mecbur geliyor
tarafından
Ayy Allah razı olsun cnm ne güzel bakıyorsun duası yeter sana :)) Benim kaynana genç daha 50 yaşında herşeye şikayet eder her şeye karışıyor çocukları bile dayanamz bnde yapamam ama ben kendi anneme de karıştırtmam sadece kaynanama özel değil ama kaynanam çekilmiyor
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Benim eşim daha ilk konuşma da ailemle yaşamak istemiyorum ama tek ogullariyim çok uzağa gidemeyiz demişti sonuç alt kattayız :D
(3,075 puan) tarafından
Evet uzaga gidememissiniz:)))
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Birlik yaşıyorum canım 2 seneligine konuştuk ama hiç ayrı eve niyeti yok 
(3,060 puan) tarafından
Ahh evet ya canım sürekli oyalıyor bakalım nereye kadar sürecek
(3,075 puan) tarafından
Iyi gecinebiliyo musunuz bari
(3,060 puan) tarafından
2 senedir yüz yüze tartışmamız olmadı kaynanamla ama hem cimri hemde ona sormadan bişey yapmama çok kızar görümcem var aynı yaşta oldugu muz için ufak tefek atışmalar oluyor
(3,075 puan) tarafından
Ins.en.yakin zamanda evinize çıkarsınız cnm ya
(3,060 puan) tarafından
İnşallah canım ama ümidim yok bende böyle gaddar Bi kaynana ve ana kuzusu Bi koca olunca zor valla
0 oy
(396 puan) tarafından
Evlendiğim ilk 2 ay evimiz tadilattaydi diye mecbur birlik oturduk ama çok zordu neye tutsan izin alman lazım bsy yapsan göze batıyor bütün özelin yatak odası gerçekten aşırı zor rabbim birlik oturanların yardımcısı olsun 
(3,075 puan) tarafından
2 ay yetmis sana belli:) aynen zorla oturanlara ve anlasamayanlara Allah sabır versin
(396 puan) tarafından
Ev çok kalabalıktı canım 3 tane bekar kaynım kaynana kayınbaba kayınbabamin hasta bi erkek kardeşi vardı o gorumcem vardı evde 8-10 kişi falan oluyorduk rahat edemiyor insan yemeği yap derler yaparsın biz onu öyle yapmıyoruz böyle yapıyoruz sürekli bsy derdi gorumcem ya madem karışacaksın yap deme kendin yap misal onlar nohut yemeğine patates havuç maydanoz  katıyorlardı bnde normal nasıl yapılıyorsa o sekil yapiyordum yemeklerin içeriğini degistiriyorlardi bn ne bileyim senin duzenini sabah kahvaltı yaparlar mutfakta her yer her yerde masayı toplamazlar orta yerde durur öyle bahçe işleri falan olurdu oraya giderlerdi geldikten sonra toplarlardı bn öyle alışmamışım annem çok titiz bir insandı dağınıklığı sevmezdi öyle bi evden gelince bnm için aşırı zor olmuştu bi de universite okuyordum o dönem berbat bi 2 aydı gerçekten
0 oy
(531 puan) tarafından
3 ay söz dedi sonra çıkıcaz dedi 3 yıl oturduk iki çocuk olunca üst kata ev yapıldı değişen bişey olmadı ama hala evsiz sayılırız rahat değiliz 
(3,075 puan) tarafından
Resmen kandirmis hee..evlendikten sonra nasılsa gidemezsin diye..üst kat da ayni sey aslnda..
(531 puan) tarafından
Çok fena kandırdı valla aynen ev alıp çıkmaya uğraşıyoruz Allah birlikte oturan herkese yardım etsin çok çaresizce bişey
0 oy
tarafından
Soyledi cnm bndekarsi cikmadim 1.5 sene birlikte oturdum sonra kendi evimize ciktik
(3,075 puan) tarafından
Iyi bari kendi evine cikmissin cnm cok uzamamis
tarafından
Evt cnm 8 aylik hamileyken ciktim
0 oy
(2,631 puan) tarafından
kalanlara hayranım. Gerçekten peygamber sabrı vardır kalanlarda.... 

Ben asla kalmam, kalamam. Bazen 2 günlüğüne bile gitsek burnumdan geliyor. Ki gecen 1 hafta kaldık sabır taşım çatladı çatlayacaktı
(11,051 puan) tarafından
Ben 6 yıldır katlamiyorum 6 yıl sabrim taşmış baya dayanilacak gibi değil çevrem herkes dediginiz gibi bana hayran ne sabır varmış sende diyolar ama sabır değil.maddi imkansızlar hâlbuki:(
0 oy
(13,309 puan) tarafından
Daha çıkma teklifi ederken söyledi biliyordum evim ayrı üst katta ama o da birlikten farksız. Taşınamıyoruz maalesef kayınpederim rahmetli oldu yalnız kayınvalidem de ki kayınpederim sağ olsaydı o asla müsaade etmezdi. Şimdi 8. Yıla döndü işte. 
0 oy
(235 puan) tarafından
Kadın burda aynı evde yaşayanlar yazmış çogunluk ayrı evde yaşayanlar ne kafadasınz :)) 
(3,144 puan) tarafından
Hahahah kaynana adı duyulunca herkes icini dökmek istiyor bacım: )
tarafından
Aynı evde yaşayanlara ayrı eve çıksınlar diye dua ediyoruz kötü mu ediyoruz sen de bizi deli yaptın iki dakkada sjfjsjdn
0 oy
(465 puan) tarafından
Ben hiç eşimle ev konusunu konuşmadım direk babam dedi kızım ayrı olucak bitti gitti.
0 oy
tarafından
Eşim sağolsun sevgiliyken rengini belli etti birlik istemediğini rahat edemeyiz eşime sarilamam rahat gezemem bende karşıyım dedi, kaynanam istedi ust katına kabul etmedik eşim de sağolsun yanımda oldu ayri olmak gibisi yok yeri geliyor yemek yapmıyorum dışardan yiyoruz yeri geliyor hasta oluyorum temizlik yapasım gelmiyor rahat açık giyinebiliyorum, 2 gün kaynanam ameliyat olmuştu evi sobalı diye geldi bizde kaldı ne tv seyredebildik ne rahat oturabildik saygıdan ayağımı uzatamadım bide kaynanamlar alışmıs sabah 7 de kahvaltıya kalkip hazırlaması vardı uykulu uykulu zordu yani ama Allahtan o 2 gün eşim işe gitmedi beraberdik yani.
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Biz sözde ayrı yaşıyoruz ama keşke beraber yaşasaydık diyorum bazen!! 10 dk yürüme mesafesinde evleri. Bekar genç kayinim var kayinbabam da sağ ama her halta eşim bakar. Anahtar mi değişecek faturalar mi yatacak duvara bir çivi mi çakılacak görümcem ders mi çalışmıyor kayinim geç mi gelmiş kaynanam kiminle konuşmuş komşu sürekli kapıyı çalıyormuş. Sabah 6da hırsız girdi gel. Gece 11de şarjım bitiyor sarj aleti getir. Gece 2de kayinim kaynanamla tartıştı yetiş. Beraber yaşasak bu kadar olmazdı herhalde
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Sordu bende istemedim sonra annem gil ailesini tanıyınca kızım bişey olmaz iyi aile dediler sornasinda 1 sene diye anlaştık ama 3 sene oldu gayet memnunum 
0 oy
(382 puan) tarafından
Ayırım ama 20 gün pandemiden dolayı bana geldiler az daha sıyıracam sandım allah birlik kalanlara sabır versin gercekten zor iyiki kabul etmemisim yakın otu yorum ama ayrıyım kapımı kapattım mı biliyorum kafam rahat karısan yok 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 420 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,103 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,413 göst.
4 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Damla Karaca (1,823 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 355 göst.