0 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından

image

Kızlar ben kızımın mamasını yanlışlıkla düşürdüm ve tüm mama gitti simdi de marketler kapalı eşim mama bulamadı. Banabi diye bı uygulama var orda Aptamil 1 sıvı var o normal mama yerine geçiyor dimi biberona koyup icirsem yeter herhalde. Eğer olur derseniz hemen isteyecem 

10 Cevaplar

0 oy
(202 puan) tarafından
Sivi nasil yani valla ilk drfa duydum 
(3,135 puan) tarafından
Foto attım
(202 puan) tarafından
Yani kuzum nobetci eczanelerden alabilirsijiz ama yok eczane dersen al içir bebeğinin ac kalmasindan iyidir 1gundem bisi olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım eğer yere düşüp dökülen mama toz halinde ise üstten üstten birkaç kaşık alsaydın keşke yere değmeyen kısımlarından inan ki hiç bilmiyorum O bana bir uygulamasından gelen mama nasıl oluyor
tarafından
Protegin kaçağın yok canim ama enfeksiyonun var biraz
tarafından
Tamam canım çok saol protein kaçağı olmasında enfeksiyonun ağrısını çekerim öyle böyle benim bide haftam küçük zaten 34+1 erken doğacak diye ödüm kopuyo valla 37 ye kadar bile dyansam yeterli hiç olmasa ciğerleri gelişmiş olur ozamana kadar
tarafından
Bol bol su iç canim zaten çok abartı değil enfeksiyonunda geçer yani
tarafından
İnşallah içiyorum aslında günde 1 buçuk falan ama bu gebelik oldukça zor geçiyo enfeksiyondan dolayı Allah razı olsun bu arada çok saol içim rahatladı en azından diğer hemşire arkadaşda senin gibi dedi zaten çok sevindim  rahatlıkla uyuyabilirim artık ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Uyu canim uyu allahın izniyle hiç bir şey olmaz
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Toz mamanın hazırlanmış halı bu hazır yani direk veriyorsun evet ben kullandım bı kaç kez bı yere gittigimde mecbur kalıp veririm diye emziremedigimde
(3,135 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(2,336 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
İlıtip içir canim
tarafından
Ben kızım ilk doğduğunda bundan almıştım toz alırsam araya gidecekti aynı şey oluyor
(3,135 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Nöbetçi eczaneden mama bulabilirsiniz 
(3,135 puan) tarafından
Eşim bulmus baya gitmiş öyle bulmuş teşekkür ederim
tarafından
Afiyet olsun güzel kızınıza ☺️
(3,135 puan) tarafından
Teşekkür ederizz☺️
0 oy
tarafından
Ürün yorumlarını okudum başka bir siteden normal mama gibi veriyorsun kat biberona içir ayrıca bir işlem yapman gerekmiyor belki ısıtılır ayrıca yorumda doktora sorunuz yazıyordu 
(3,135 puan) tarafından
Teşekkür ederim eşim bayağı yol yürümüş öyle buldu
0 oy
tarafından
Ben 1 ay bundan kullanmıştım sıcak suda az ılıtıp biberona koyup veriyordum biberona koymadan önce iyicr calkaliyordum
(3,135 puan) tarafından
Teşekkür ederim eşim bulmus şükür ☺️
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Bende bundan kullanıyorum canım biberona koyup sıcak suyu Bi kaba koyuyorum biberonu kabın içine koyuyorum 10 dk bekletip içilme sıcaklığına gelince veriyorum 
(3,135 puan) tarafından
Teşekkür ederim eşim bulmus ☺️
0 oy
(163,324 puan) tarafından
Nobetci eczameden alin
(3,135 puan) tarafından
Eşim çok yürümüş bı marketten bulmuş sonunda
0 oy
tarafından
Hastanede de bunu kullaniyolardi

Hip ti onun markasida 

Aynı diye biliyorum