0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (25,178 puan) tarafından
Resmen cocugum biberon emmeyi bilmiyo ağzında çiğniyo ağlıyo oysaki ilk dogdugunda 1 ay biberon dan mama içmişti. Gece mama içmeye alıştırmam lazım kaşıkla olmuyor cok zor yerlere dökülüyo hep ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emmeye alıştığı için öyle . Avent alabilirsin biberon anne göğsüne benzediği için onunla icebilir
(9,610 puan) tarafından
Sütün çok geliyomu geliyosa gündüzleri emzirdikten sonra uyurken sağmaya çalışıp dolaba atsan geceleri en azından sütünü verirsin mamayı kabul etmiyosa..mamalarda almış başını gidiyo zaten
(25,178 puan) tarafından
Sütüm sağınca çok çıkmıyo benim 30 cc falan çıkıyo tek göğüsten onu biriktirip buzluga atmaya başladım ek gıda zamanı için. Her sağmada çıkmıyo süt ancak bebek emince geliyo
(9,610 puan) tarafından
Benimde öyle ya ilk zamanlar bi sagmamda 120 cc hatta daha fazla çıkardı şimdi 20 30 zor cikiyo..dediğin gibi anca emince geliyo..Allah şifanı versin inşallah mama içinde bi çözüm bulursun
(25,178 puan) tarafından
İnşallah canım amin Allah razı olsun
(9,610 puan) tarafından
Senden de canım benim
-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından
Biberon ucu nasıl kuzum
(830 puan) tarafından
Bende sıkıyordum ucunu ağzına sıpa ağzında biriktirip çıkarıyordu hemen ne yapsan bilemedim valla balım kaşıkla zor oluyor haklısın bir yandan elini tut diğer yandan ağzına götür inatcilar bide
(830 puan) tarafından
Yoruma atayım kuzum
(25,178 puan) tarafından
İnan yarım saatte 10 cc anca içti bikaç kaşık verdim sonra ağzına sıktım buz gibi oldu mama çöp oldu
(830 puan) tarafından
Valla su çöpe giden mamaları toplasak bir tane daha almıştık haddi hesabı yok ya
(25,178 puan) tarafından
Aynen valla yaa benimde içim gidiyo ama alışması in işte 1 ölçek ile başladım yapmaya en fazla 10 cc içti
0 oy
(288 puan) tarafından
Ugras canm icer illaki
(288 puan) tarafından
3 saat kalabilir mama diye biliyorum cok ac olursa icer canim ac degl heralde
(25,178 puan) tarafından
Soğuk olsada içilir mi ki yok valla aç açlıktan ağladı inat içmedi velet memeye aldım saldırdı hemen :D
(288 puan) tarafından
Kuzum sıcak suyun icin koy biberonu mama soguyunca beklet biraz ısınsın
(25,178 puan) tarafından
Tm cnm öyle yapayım inşallah içer ya
(288 puan) tarafından
Ugrasman lazim canm pes etme biberon cok kolaylik saglar sana
0 oy
(830 puan) tarafından

image

Bu kuzum seninkinin ucu bu değil dimi
(25,178 puan) tarafından
Yok cnm bu değil normal ağız benimki yuvarlak
(830 puan) tarafından
Birde bunu dene istersen kuzum inşallah alır bunu benimki ilk bununla içiyordu şimdi yuvarlagida alıyor
(25,178 puan) tarafından
Tmm cnmm bakayım buna cok sağol
(830 puan) tarafından
Rica ederim canım benim
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Benim.oglumda ayniydi gece uyku arasinda verdikce alisti gunduz de biberonla su verdim mamayi icmiyordu gece iciyor.simdi sadece gunduz yine icmiyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
29 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
+1 oy
7 cevap 153 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (58 puan) tarafından soruldu

Kategoriler