0 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Bazi siteler bu firma ile çalışıyor.  Ve ne zaman bu bu firma denk yurtiçi kargo bi hafta bekletiyor en sonunda şubeden gelin alin diye sms yolluyo. Ya başka firmalar iki üç günde geliyor gelice gün de ariyo evdemisiniz biz gelcez diye evi bulamasa bile tarif ile bi şekilde devamli iletişim halinde o kargoyu mutlak teslim ediyo. Ama bu yurtiçi ne arar ne gelir ya bi hafta on gün oldu . Lafta dün dağıtıma çıkmış yetişememis bugünde gelmiş bizi bulamamış güya yalan . Siteye şikayet ettim . 

12 Cevaplar

0 oy
(1,390 puan) tarafından
Şubeden şubeye değişiyor ama bütün kargo firmaları al birini vur ötekine. 
(3,799 puan) tarafından
Kiz geçen sene başka şehirde gene ayni firma böyle yaptı.  Bi hafta bekletti gelen giden arayan da olmadı.  Sonunda gidip almıştım şubeden onu da zorla aldim valla vermiyodu
-Reklam-
0 oy
(4,007 puan) tarafından
bizim de burda yurtici cok iyi , ptt disinda sorun yasamadim hic
(3,799 puan) tarafından
Bi ptt bi de yurt içi ikisi bize hep sorun çıkardı.  Şimdi subeye gelin de alin diyo. Arayan gelen olmadı.
0 oy
tarafından
Bizim burda da mng oyle. En iyi yurtiçi çalısıyor. Subeden subeye değişiyor 
(3,799 puan) tarafından
Mng burda iki günde geldi.  Geçen başka bi kargomu mng getirdi canim pazar günü vermiştim sali sabahında hemen geldi
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Geçen birşey aldım çiçek sepetinden yurt içi ile geldi ve zamanında geldi yani baya erken geldi cumartesi akşamı sipariş verdim Çarşamba mi ne geldi 
(3,799 puan) tarafından
Ne bilim canım valla. Öndeki oturduğum semt te ayni firma ayni şeyi yaptı.
(3,757 puan) tarafından
Bazı kargo yerleri maaleef sıkıntılı bence bana pek geç gelen kargo olmadı bı kaç sefer oldu mesela Sefamerve den aldım birşey gelmedi bende yazdım oraya mesajlastk yani sayfadan dedim ben siparişi istemiyorum ben yurt dışına gidicm su zaman gelmez ise alamam solim filan dedim hemen geldi:)
(3,799 puan) tarafından
Şikayet ettim zaten.
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Olduğunuz yerdeki şube ile alakalı benimd ene memnun olduğum yurt içi her zaman ararlar evdemisiniz diye.calisirken de hastanenin adresini verirdim o zamanda kesin araralar biz nobetli çalışıyoruz çünkü calisiyirmusunuz yoks a başka yere mi bırakalım diye.
(3,799 puan) tarafından
Kiz yok ne araması ta on gün olucak nerdeyse sipariş vereli . Başka siparişlerimde vardı bundan önce geldi hep bundan sonra verdiğim siparişler.  Onlar aradi hep teslimat yapicaz evdemisiniz diye. Iki günü üç günü geçmedi diğerleri bu ne aradi ne geldi.
(7,436 puan) tarafından
Sizin oranın şube çalışanları ile alakalı bir durum.ptt nin arama yetkisi yokmuş ne kadar doğru bilmiyorum öyle söyledi ben apartman bloğunu yazmamisim niye aramadiniz dedim geldiklerini gördüm çünkü sitenin dışında bizim arama yetkimiz Yok diğer firmalar gibi dedi.bide sürekli mesaj geliyor kargilardan yoğunluk yasaniyro lütfen anlayışlı olalım falan diye bu aralar ben bazen denk geliyorum bizim siteye bir araba dolusu kargo geliyor
0 oy
tarafından
Yurt iciden memnunum ama ptt bize öyle yapiyo hep evde olmama rağmen yoktunuz diyor 
(3,799 puan) tarafından
Buda bize öyle yapiyo bana bugun teslimat yapamadik yarin gelin alin yazmış.  Hrmen siteye yazdım şikayet ettim . Siteye de gittik evde bulamadık demis şube.  Ama yalan.
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Şubeden şubeye değişir canım benimde alışveriş yaptığım çoğu yer yurtiçi kargoyla calisiyo ama hiç öyle bi durum yazamadim en geç üçüncü gün teslim alırım..kargo gelmeden bi kaç saat önce mesaj geliyo geldiklerinde evde değilsem o zaman ariyolar sana dengesizler denk gelmiş 
(9,611 puan) tarafından
Eger evde oldugunuz halde gelmeyip o sekilde yazmışlarsa edebildiğin kadar şikayet et dengesizler dağıtıma çıkıyoruz diye kimbilir napiyolar
(3,799 puan) tarafından
Kiz iki gündür bunu bekliyom.  Evden dışarı çıkmadım ne geldiler ne aradılar. Siteye de eve gittik yoktu demişler
(9,611 puan) tarafından
Aptallar ugrastirmak istiyolar işte..göndermiyolar yoktunuz diyip sıyrılıyolar işin içinden
(3,799 puan) tarafından
O zmn dağıtım firması olmucaklardi canim.  Böyle şeymi olur
(9,611 puan) tarafından
Ben çok gördüm öyle geldik yoktunuz diyipte dükkanda boş boş oturanı veya arabayla gezenini..bende hep şikayet  ettim yakaladığım zaman
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Bende surekli arasla problem yasiyorum arasla calisan hic bi yerden bisey almiyorum
0 oy
(1,712 puan) tarafından
bızım burda yurt içi cok iyi Aras Kargo sıkıntılı
0 oy
tarafından
Yok canım ya gerçekten Diyar kargolarında Yurtiçi Kargo'dan hiçbir farkı yok Daha bugün sıkıntı yaşadım İnan ki Yurtiçi Kargo'yla adam hiç aramamış bile eşime hediye almıştım doğalgaz panosunun içine bırakıp gitmiş Allah seni inandırsın diğer kargolardan da defalarca geldik Evde yoktunuz gelin şubeden alın şeklinde tepki ile karşılaştım ama en berbat olanı bana göre MNG Kargo onu Yurtiçi Kargo takip eder ama
(3,799 puan) tarafından
Mng geçen başka bi kargomu üçüncü gün getirdi hemen aramış sabah duymamisim öğlen bida aradi abla teslimat var sabah aradık tekrar geldik evdemisiniz diye. Memnun kaldım.  Bu arama tenezzulunde bile bulunmadı gelmediği gibi
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ben memnunum yurtiçi kargodan. Sıkıntı yaşamadım hiç.
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Yurtiçi mi aman aman illah ettim o kargodan. Yurtiçi ile gelecek gönderileri kapıda odeme ile alıyorm artık. Eve getirmezse gidip şubeden almıyorum. Firmaya durumu anlatıp gidip teslim almam diyorum. 
(3,799 puan) tarafından
Gelmeden eve . Siteye evde yoktu gittik demis bide yalan söylüyorlar on bekletip
(3,104 puan) tarafından
Geçen yıl bana da öyle evde yoktunuz şubeden alabilirsiniz diye msj geldi. Üstelik tüm gün evdeydim markete bile gitmedim.  Ertesi gün şubeye gittim teslim almak için. Tabi biraz sinirlendim söylendim filan. O sırada msj geldi tekrar Kargonuz dağıtımda gün içinde teslim edilecek diye. Ama ben o sırada şubeden teslim alıyordum. Teslimata bile çıkarmamışlar. Subede bekleyen kargoya teslimatta diyorsunuz nasıl firmasınız siz demiştim biraz tartıştık. Daha da yurtiçi kapıma getirmezse almam hiç bir kargosunu dedim. Alışveriş yaptığım tüm firmalara da söylüyorum. Yurtiçi varsa ya kapıda ödeme olacak yada almıyorum.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gulsahh. (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.