0 oy
420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,330 puan) tarafından
Kizlar biraz maddi sıkıntılarımız var eşimde hiç para yok borclarida var kimseye biseyde söylemez, dün doktor ilaç yazdı onu bile alamadık biraz bekle biyerden para bulucam alicam dedi , bende babamdan borç istesem mi acaba diyorum yüzümde tutmuyir normlade hep verir zaten kızma 100 150 lira tirci  olduğundan bir aydır görüşmedik şehir dışında , of napicam bilmiyorum

6 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
İste cnm ne olcak baban senin ben olsam isterdim. Babamdan değil ama kayınvaldemden istemiştik virüsün ilk aylarında eşim işsizdi çok zor durumdaydı istedik ne ilacı verdi doktor
(1,330 puan) tarafından
Bizbkayinvalidemlerle beraberiz eşim bakıyor iki tarafa da bazen kayınvalidem seraya çalışmaya gidiyor işler açılsa en azından oda eşime destek olur am asuan sezon açılmadı , bebek zayıf kalmış balık yağı d vitamini enfeksiyon vardı onun için ilac
(25,181 puan) tarafından
Anladm cnm Allah yardım etsin inşallah ilaçlar pahalı mı
(1,330 puan) tarafından
Bakmadık bile vala eve geldim direk
(25,181 puan) tarafından
Anladm cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
İste yanliž babanin size üzülmeyecegini düsünuyorsan.Çünkü bir baba için agirdir yavrusunun sıkıntıda oldugunu gormek
(1,330 puan) tarafından
Bn ev hanımıyım kimden isterim sonra ansil öderim ki bazenn gerçekten hiç olmuyor anneme gittimmi 5 10 veriyor hastaneye gitsek hep yol paramı veriyor canım bişey çekse alıyor anne 20 lira ver sonra vereyim diyorum elime geçmiyor odeyemedim hep başkada kimsen yok ki alabilicegim
tarafından
Peki annenden istesen?Annelerin eminim vardır kıyısı kösesi biriktirdikleri
(1,330 puan) tarafından
Annemde de yok biliyorum birde o elinde oldumu istedimmi veriyro 10 20 yüzüm kalmadı , alicagimida alışveriş yapicam zaten ben alyansima kadar eşime verdim satik borçlarını ödesin diye biz bir buçuk sene kayınvalidemler ile beraber yaşadık sonra 4-5 ay kadar kiraya çıktık yani ben çok heves ettiğim için ama yapamadı çok zorlandık sonrasında tekrar kayınvalidemler ile beraber birleşik ama eşya alırım olduğu için zor oldu biz de kayınvalidemler in evi kendi evleri müstakil de ortadan ikiye böldüğü 2 odasını ben aldım sonrasına balkonu uzattık 15 metre kadar daha oradan da tuvalet banyo ve mutfak çık arttırdık 30 35 milyar kadar bir masraf yaptık öyle olunca da eşim hep borçla yaptı sonrasında eşim Kredi çekmek zorunda kaldı aylık 2000 200 lira kredi ödüyor iki evin geçimini de eşim sağlıyor masraflarını biraz da hayvan almıştı Kredi parasıyla onlar da yeni aldığı için dua doğurmadı lar kurbanda satamadık da küçükler diye onların yeğen parası falan derken öyle sıkıntıya gelirken birkaç öncesine kadar sıkıntı yok da ama ya birkaç aydır çok büyük sıkıntıdayız yani birkaç ay birkaç aydır ev iç alışveriş bile yapmadık bazen kahvaltıya makarna çorba falan yapıyorum hatta benim bir kızım 30 haftalık 2 iki yüzlü bu 32 33 e gireceğiz bir 700 hiç kilo almıyor gelişmiyor yemeye içmeye pek yok çünkü şeyden dolayı hani düzenli beslenemiyorum öyle fındık fıstık ceviz falan alamıyorum kaşar peyniri ve meslek kilo yapıyormuş alamadım yani eşime söyledim ama alabilecek durumda şu anda için gerçekten hiç cebinde parası yok yani ikinci el ürünlerimiz sattım falan eşimi veriyorum bazen 1 lira 1 lira para biriktirsem eşime veriyorum hani o da bize harcıyor sonuçta öyle yani duurm
tarafından
Çok çok üzüldüm durumunuza Allah yardımcıniz olsun..
(1,330 puan) tarafından
Allah razı olsunn inşallah
0 oy
tarafından
Elden alanaca varsa babadan almak daha iyi tabiki daha önce ben istedim allah nasip etti geride ödedik el adamı rezil eder ama baba yapmaz en azından benim babam yapmaz güvenim tamdır 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Iste canım bence baban sonuçta en yakinimiz aileler. Anlat durumu 
(1,330 puan) tarafından
Uff gaza geldim dicem valla 3 senelik evliyim ilk olucak çok utaniyorum
(6,973 puan) tarafından
Sey diyebilirsin mesela canim, baba pandemi donemijden dolayi nakit yok su an yanımızda bana borc biraz verebilir misin ben geri oderim sana de, utanma kuzum babalar her zaman dagdir
0 oy
tarafından
Bacı valla ben kayınbabamdan istiyorum hiiiç cekinmiyorum da. Onun mobil şube isleri hep bende kart yönetimleri falan. Bazen sıkıstıgımda diyorum beybisiiii kartına çöküyorum diye :D hiiç ikiletmiyo valla geri vermeye kalkınca almıyor da tabi caktırmadan kartına atıyorum da. İste yani ayıp olmaz.
(1,330 puan) tarafından
Ahh ahh keşke benim kayinbabamda da olsa da isteyebilsem beraber yaşıyoruz ikibevede eşim bakiyir
tarafından
Valla zor durum Allah yardımcın olsun bacı. İste kendi babandan yani ayıp diye birşey yok ihtiyacın var sonucta.
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Neden ayıp olsun öyle düşünme anne babalar bunu borç olarak bile görmez 
(1,330 puan) tarafından
Uatniyorumm bunun için iste
(8,061 puan) tarafından
Utanma canım şöyle düşün onlar senden istese sen ayıplar mısın yada durumun olsa vermez misin verirsin
(1,330 puan) tarafından
Öyle tabii çok haklısın doğru ama ne bileyim çok utanıyorum ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 343 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 694 göst.
11 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,266 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu