0 oy
1,398 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

sinirden guluyorum ya :woot:kayinbabam gorumcem surekli kizimin videosunu fotoğrafini isterler bu cok iyi bisey bende surekli yollarim uzakdalar cunku :) ben is yaparken kizim peimde dolanmayi cok sever toz alcaksam ona da bez veririm siler bir yerleri camasir asacaksam ona da veririm silkeler benimde cok hosuma gidiyo video cekiyorum yolluyorum bugunde makina bosaltiyodum kizim tabaklari veriyo yine yolladim video :) haydii aradi beni vay sen kizi calistiriyosun cocuga is mi yaptirilir oyun oyna cocuk daralir :blink:once saka sandim guldum baba ogrensin iste fena mi dedim baktim saka degil kiziyo bana .dedim tabikide oyun oynuyorum cocuga is yaptircak halim yok seviyo bunlarla ilgilenmeyi bende ellemiyorum dedim bana dedi ki ALLAH İSLAH ETSİN :woot: fazla mi yuz verdim acaba 

29 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Birazdan halıları yıkatıcam yolla seninkileri de yıkasın deseydin 
(2,241 puan) tarafından
ahhaahahahh:)) diycegim seyler birikti birgun acacam agzimi
-Reklam-
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Ben olsam bida vudeo filan atmam
(2,241 puan) tarafından
bir gun atmasan delleniyolar ama artik tak dedi az aticam ucundan gorsunler bakim
0 oy
tarafından
Cahillik basa bela. Yüz verme fazla.  Benim oğlumda yapar cam bile siler bizimkilerin hoşuna gider. Biz el bebek gül bebek büyütüyoryz. Deli değiliz ya el kadar bebeyi çalıştıralım. 
(2,241 puan) tarafından
masallah canim :) e yani hicbirseyi zorla yaptircak halimiz yok kaldi ki benimki daha 16 aylik zorla eline versem de yapmaz ne anlasin . sadece gordugu seyleri yapmak istiyo
0 oy
(163,445 puan) tarafından
Hahahahhaa kiz guldurdun yaaa 
(2,241 puan) tarafından
hep gul canim:)))
0 oy
tarafından
Benim kızım da cok seviyor aynı sen gibiyim onu geçtim 3 yaşındaki oğlum bile süpürge yapıyorsam yapar mob ile yerleri siliyorum o da siler sofrada toplar yediğini içtiğini ortada bırakmaz götürür koyar mutfağa ağaç yaşken eğilir kız oğlan farketmeden
(2,241 puan) tarafından
masallah kuzulara :) tabi anneden ne goruyolarsa o tani bu temizlik is yapma degil bu sorumluluk bilincinin olusmasi demek ne guzel iste:)
0 oy
(9 puan) tarafından
Benim hikâye sanki resim atmaya korkar oldum sürekli bir kulp bulurlar söyleyecek sonra niye foto göndermiyor oluyorum ama gönderince diyecek bi lag buluyorlar
(2,241 puan) tarafından
ayy Allah kolaylık versin canim valla sacinin tokasindan oyuncagina herseye karisiyolar cocugun guzelligini tatliligini gecip ufak seylere takiliyolar
0 oy
tarafından

Ağaç yaş iken eğilir deyeydin ya :(

(2,241 puan) tarafından
kendisi kizina yapmamis ya simdi kizi is yapmiyo diye kaynanasindan azar yiyip yiyip geliyo kapiya. ogrensin simdiden sorumluluk alabilsin :)
0 oy
(394 puan) tarafından

Sanane dicen net suscn sonra kızımda iş yapmak istiyo bnmle hele aksam dha yemek yıyorum Bn tuttu tabagımı babası mutfakta ona gotrdu sofrayı toplmk ıstyo izin vermiyor bize babası kızım anne daha yemek yıyor dıyo kızım banane dıyo :Dekmegi sofryı kolayı illa kendi gotrcek mutfga babasına yardım etmeyi cok seviyor 

(2,241 puan) tarafından
hahaha yerim ya :)) bananee ne bak sen dillere :) is degil ki gordugunu oyuna cevirip uyguluyo cocuk bunu anlamiyolar iste
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Saçmalamışlar .Ben makine yerleştirirken 14 aylık oğlum bile bılaşık makinesinin kapağına tırmanıyor, kendince oyun oynuyor.Bebek apalamaya başladığı andan itibaren çocuk kendiliğine oynayacak ben mutfat işi yapacam diye bir dünya olmuyor malesef.

Cahilce konuşmuşlar he he de geç , 
(2,241 puan) tarafından
aynen canim :) cocuk bilmiyo ki bunun bir is oldugunu o tabaklari bardaklari kaldiriyo aklinca oyun yapiyo .bezi veriyom da cocuk orayi temizledigini mi dusunuyo yoksa oyun olarak islatmayi mi seviuo orayi bunlari dusunseler keske :) takmiyom zaten canim sadece gicik oldum yazdim
(7,931 puan) tarafından
Kaç yaşında yavrucağın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,838 soru

24,116,865 cevap

333,270 kullanıcı

...