0 oy
900 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bilenler bilir Ben bu evime 3 ay önce taşındım başlarda yan komşum aramız çok iyiydi Benim oğlum 9 buçuk aylık Onunki de 8 buçuk aylık bir de 4 yaşında kızı var e güzel çocuklarımız birlikte büyür arkadaş oluruz diye sevinmiştim İlk 2 ay boyunca da birbirimize gelip gittik eksiğimiz olduğunda birbirimizden istedik görüştük oturup kalktık Aramız iyiydi yani ama kadının eşi biraz sıkıntılı galiba bana bir ara eşinin karşı komşumuzla konuşmasına izin vermediğini söylemişti Karşı komşumuz da çok dedikoducu bir kadın Yani benle de çok arası iyi değil görüşmeyiz pek ama yan komşumla aramız gerçekten iyiydi son 10 gündür Neredeyse her gün bana mesaj atan ya da kapımı çalan kadın neredeyse 360 derece değişti Hiç arayıp sormuyor mesaj dahi atmıyor kapı önlerinde gördüğüm zaman ben Selam verirsem konuşuyor ya da ben mesaj atarsam cevap verip kısa kesiyor aramızda da hiçbir şey yaşanmadı bu sabah Oğlum biraz rahatsız eşimde göreve gitti evde ekmek kalmamıştı Normalde Market uzak olduğu için birimiz giderken diğerine haber veririz Ben de Eğer gidersen Bize de iki tane ekmek alır mısın diye mesaj attım Tamam birazdan gideceğim alırım dedi alıp gelmiş ekmekleri kapıya asmış Sonra da bana mesaj atıyor ekmekleri kapıya astım diye en de keşke kapıyı çal Saydım hem ekmeklerin parasını verirdim hem de ayaküstü İki lafın belini kırardık dedim kendisi öğretmen şu anda online eğitim veriyor evinde dersim var Acelem vardı o yüzden çalmadım yazmış Ben de karşılık olarak bir şey yazmadım Sizce karşılık mesaj yazayım mı Görüşmek istemiyorsan açık açık söyleyebilirsin şeklinde yoksa ben de hiç arayıp Sormayayım mı sizce nasıl bir yol izlemeliyim uzun oldu Kusura bakmayın Hakkınızı helal edin

20 Cevaplar

+1 oy
(5,328 puan) tarafından
Ben herzaman sorunları konuşarak haleden birisiyindir öyle bir durum olsa konuşur sorardım şahsen yüzyüze
tarafından
Yani ben de konuşmak istiyorum aslında ama bir yandan da gerçekten yoğunsa ayıracak Vakti yokmuş dur belki diye iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum ki aramızda da bir şey yaşanmadı Yani bu şekilde Araya mesafe koymasını gerektirecek
(5,328 puan) tarafından
Yani öğretmen ise ilaki yoğundur ama aklımda şüphe kalacagına konuşurum ikna ederim kendimi ondan sonra aramak yazmak istersede cevap vetecegimi belirtirim
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bence bir süre herhangi hiç bir şekilde msj atma , arayıp sorma

Bişi lazım olsa dahi isteme ,

O kendisi senjnle konusacak 

tarafından
Canım Zaten 10 gündür hiç arayıp sormadım ir şey de lazım olmadı sadece bu sabah hiç ekmek kalmamıştı markete de oğlum hasta olduğu için gidemedim Normalde kendisi defalarca Ben Markete gittiğimde benden bir şeyler istemiştir Ben de ilk defa ekmek alır mısın dedim ama verdiği tepki cidden beni çok rahatsız etti Şu anda mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum
tarafından
Hayır hiç msj atma , sen sessiz dur bak gör o iLaki seninle konuşacak , o nasıl hiç bişi olmamış gibi davranıyor sende aynen öyle davran
0 oy
(2,022 puan) tarafından
hic aramam  kimse  ile zorla görüşmüyoruz  sonuçta  diyecegi varsa  kendisi gelir söyler  zaten
tarafından
Kuzum aramızda hiçbir şey geçmedi ki araya böyle mesafe koymasını gerektirecek durup dururken insan Niye bir kişiye böyle bir tavır alır ki çok garibime gitti doğrusu
(2,022 puan) tarafından
gercekten yoğundur  veya sana anlatmak istemedikleri olabilir belki de eşi böyle  istemiştir
0 oy
(1,652 puan) tarafından
Bı sure daha bekle bakalım snra sor
tarafından
Öyle yapacağım canım 2-3 gün daha bekleyeceğim Eğer ses seda çıkmazsa ben de mesaj atacağım Bir sorunun mu var Benimle neden araya bu şekilde mesafe koyuyorsun diye
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kendi haline birak biraz belki baska problemi de olabilir mesaj da atma biseyde rica etme bekle bakalim ne olacak.canm
0 oy
tarafından
Kendi haline bırak bakalım sende ona onun sana davrandığı gibi davran ben olsam öyle yaparım 
0 oy
(55 puan) tarafından
Bence konuşun kadın belki kırılmıştir ne biliyim belki bir sıkıntısı vardır baktınız konuşmak istemiyor sizde uzak durun
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Kız belki eğitim başladıgı için böyledir evde çalışıyo sonuçta
0 oy
tarafından
Belki eşi huysuzdur canım kimseye gidip gelmesini konuşmasını istemiyordur benim eşimde öyledir çünkü kiminle gorussem arkadaşlık etsem burnumdan getirir rezil eder beni belki oda öyledir 
tarafından
Cidden anlayamıyorum ya gerçekten bir insanın eşi neden Onun bir komşuluk ilişkisi geliştirmesine daha izin vermez ki Büyük ihtimal eşi istemediği için uzak durmaya çalışıyor çünkü Normalde konuşuyorduk gelip gidiyorduk hiçbir sıkıntımız yoktu bir anda bu şekilde değişmesi için başka bir neden gelmiyor benim aklıma
0 oy
tarafından
Çok muhabbet tez ayrılık getirirmis konuşmadan çözülecek bir konu değil 
0 oy
(14,198 puan) tarafından
Bence görüşmek istemiyorsan falan yazmak yerine neden böyle davrandığını sor direk olarak onun yazdıklarına göre de gorusmemiz sorun oluyorsa gorusmeyelim dersin 
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Benimde yakin bir komsum var gidip geliriz markete kuafore cocuklari parka her yere bir yerde gideriz..her gun konuşuruz..eyer o bana karşi deyişse soğuk olsa ben hemen nedenini sorarim..hic cekinmem. Zaten yakiniz neden cekineyimki
0 oy
tarafından
Belki eşi istemiyordur sana söyleyince de kırılacağını düşünüyordur ben olsam bi sorunmu var neden uzak duruyorsun diye sorardım bu konuyu uzatmazdım he se he yok sa yok yani kafamı bunla meşgul etmezdim belki gerçekten haklı bi sebebi vardır eğer haklı bi sebebi yoksa zaten mesafeni sen koy konuş iyi yada kötü bitir bu işi
0 oy
tarafından
Bence sen açıkça sor. Söyle canım kusura bakma ben mi yanlış anladım yoksa sen mi biraz uzak duruyorsun sorma ihtiyacı duydum öyle bi tavır sezdim eğer öyleyse bilgim olursa sevinirim rahatsız etmem artık seni diye söyle 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bnce yaz bayadr cok soguksun bir sorun mu var de belki senlik degildr canm 
0 oy
tarafından
Virüs için geri çekilmiş olabilir senide kırmak istemiyordur
0 oy
tarafından
Hiç arama mesaj da atma selam vermiosa selâmda verme bence anlattığına göre onun istedigide bu
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Ben bukadar kısa sürede komusunun evine gitmek sıkı fiki olma taraftarı değilim açıkçası komşularla aramda hep mesafe vardır açıkçası 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Sen bir arana mesafe koy bakalım canım ne yapacak 
0 oy
tarafından
Bana kalırsa sor bi soğukluk var sebebi ne diye gerekirse sende aynısını yap çok mu önemli kendi bilir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 288 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 590 göst.
1 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,056 soru

24,093,605 cevap

331,918 kullanıcı

...