Kırmızı oda dizisinde hastaların doktora anlattığı gibi rahatladığı gibi ,bende size anlatıp rahatlamak istiyorum sizin fikirlerinize önem veriyorum .
Kizlar ben 4 sene önce evlendim eşimin ikinci evliliği çocuğu diğer kadından yok benim tek evliliğim önceki evliliği resmi nikah üzerine değil sadece imam nikahlı idi .
Önceki eşine 3 adet düğün yaptı 3 farklı şehirde.
Belki bizimde düğünümüz olabilirdi olmadı,olsada gelecek akrabaları yok zaten hepsi il dışındalar .Benim annem babam arkamda durdu sağolsunlar ama abim yengem istemedi ortalığı ayağa kaldirmaya çalıştılar annem ve babamı doldurmaya çalıştılar tam onlar dolmaya yakın iken ben eşime kaçtım. 10 gün sonra evime geri geldim ve nikah yaptım çünkü annemin üzülmesini istemedim ama eşimide seviyordum .Kactigim için teyzem ve ablam benimle konuşmadı ve nikahıma gelmedi .esim yaklaşık 10 kardeş kendi harici 9 .
Kınama eşimin akrabalarından kimse gelmedi kimsesizdim.
Kuaförde bile tek basimaydim. Nikahıma kaynım eltim ve gorumcem geldi .Fakat anne babası gelmedi 10 saat uzakliktalar .Yani kısacası hayata onlarsız başladık (sebeb olarak hepsinin önceki karısını istemeleri heralde )
Bende eşimin hiç birini kızımın mevlidine ve doğum gününe cagirmadim .Benim en mutlu günümde yanımda olmayanlar yine mutlu günümde yanımda olmasin istedim
Çocuğumu görmeye gelmediler aradan 5 ay sonra kayınpeder geldi bir meyve suyu bile getirmedi kızıma birşey takmadı birşey takmak zorunda değil ben o birşey taksin diye yapmadım kızımı ama küçük bir toka yada 1 paket buskivu bile soksa şu eve ben çok mutlu olurdum .
3 4 5 ay arayla 4 çocuk dünyaya geldi yani torunu .
Hepsine altına takmış fakat benimkine takmamış bunu yeni evlenen gorumcemden duyuyorum .
Ne tesadüftür ki 2 ay önce köye gittim ve altın parası verdi (kafasına taş düştü sanırım)
Gerçi hoş kızım 14 aylık oldu yeni doğduğunda taksaydı altın 500 du şimdi 800 .
Konu altın falan değil aslında, ben parayla değil huzurla mutlu olurum .
Fakat ayrm yapması benim zoruma gidiyor fakat ben neden onlara taktın o zamanlar bana takmadın diye yüzüne vurmadim allaha havale ettim
..
Anlatacağım bu kadar okuyanlar için teşekkür ederim